Inlägg

Inlägg som Millionaire har skrivit i forumet
Av Millionaire
Skrivet av shelter:

Hmm... världen/planeterna är ju instancerade. Det vet jag inte om jag tycker om...

Detta hade de i age of conan också. Man stod på samma plats men i olika instanser. avskyr verkligen detta. känns inte som att det är en värld när de delar upp det så. Dock enda jag har att klaga på so far.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Millionaire

Nu har jag provat med alla möjliga volt, och samtliga ger bluescreens förutom auto(vilket troligtvis sätter den lägsta).

Kan det hjälpa om man höjer volten på NB? Ska självklart prova detta men jag vet inte riktigt hur NordBryggan är kopplat till minnena och om det ger någon effekt.

Av Millionaire

Moderkortet ser bra ut.

Det har ju fungerat bra förut, men blivit dåligt för ett litet tag sedan.

Jag satte den till 1.875 nu, vilket var den lägsta (resten gav BSOD) så får man se hur det utspelar sig.

Lite synd att den beter sig såhär. Betalar fortfarande av på den =/.

Minneskorten borde varit OK för moderkortet då jag köpte den i ett paket från komplett. Tror inte de sätter in saker som inte är kompatibla med varandra.

Nu blir det sängen. Ska fortsätta fippla imorgon. Tack för hjälpen so far dude.

Av Millionaire

Ah.

Jag har likadana minnen.

Om det blir bluescreen med 1.9V på minnena, är det för lite eller för mycket då? Med andra ord: Vad sätter den som auto(kanske svårt att svara på) så jag vet om jag ska höja eller sänka.

Av Millionaire

Nu har jag kört minnestesterna och det visade sig inte vara några problem alls.

Luftflödet ska nog vara lungt. Jag har ett Antec chassi med fetaste fläkten på taket, och sen massa fläktar överallt. Plus att det är rätt kallt här inne.

Hur som, jag provade att öka minnesvolten till 1.9(från auto. man såg inte vad auto hade förinställt för V) och det ville bli bluescreens hela tiden då. Kommer inte ens in i windows (7) utan det blir BSOD när den skall börja ladda in.

Det här med timings på minnen verkar knepigt. Finns det något specifikt man ska sätta eller är det olika för olika minnen?

Av Millionaire

Skönt att man inte är själv med detta problem.

Håller på med memory diagnostics tool nu från windows 7 på ena stickan. Ska köra in den andra och köra samma test.

Finns det något liknande test för moderkortet? Har aldrig hört talats om att det skulle finnas, och tror inte direkt att det finns heller men... man måste ju fråga. Moderkort-fel kanske ter sig på andra sätt också.

Ska prova att höjja volten efter det. Det vet jag hur jag gör. Men hastigheten däremot. Vad ska jag sätta där? Jag har clockat datorer en gång i iden men kunskapen är lite bortglömd.

Edit: Förresten tack för ditt svar SysGhost. Gjorde mig väldigt mycket lugnare.

Av Millionaire

Bluescreens med 2 ramstickor. Inga bluescreens med en ramsticka

Hallå,

Jag har ett ASUS P5ND SLI Deluxe. I detta sitter 2(eller ja...) corsair minnen på 800Mhz, 2GB vardera. Processorn är en Q6600 2.6 GHz och grafikkortet är ett 8800GTS 512 mb. Datorn är ett hopplock från komplett.se

Problemet är att när jag kör båda så får jag antingen bluescreen, eller så startar inte datorn alls (hänger sig vid bootscreen där man får välja om man ska in i bios-setupen). Ibland får den för sig att bara starta om sig själv.

Nu har jag felsökt på detta vis:

Köra en sticka - fungerar
Byta ut och köra den andra stickan - fungerar
Köra de 2 minnena i 2 andra slottar - fungerar inte

Alltså är det något konstigt med moderkortet om jag inte fattat det fel (helvete). Moderkortet vill inte köra 2 stickor. Observera att detta har fungerat prima tills för ett tag sedan då helvetet brakade lös, och jag vet inte riktigt vad som orsakade det.

Man kan köra med 2 stickor ett tag, och allt fungerar prima tills den ger bluescreen eller startar om sig för att sedan ha riktigt svårt för att starta igen.

Jag har ju ingen lust att köpa något nytt moderkort för att allt ska fungera som vanligt igen. Garantin från komplett är spräckt så jag är lite halvkörd här.

Någon som känner igen problemet och kan hjälpa en travande medmänniska?

Tusen tack för hjälpen.

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av stanco
"Jag tror alla är överens om att heroes ska hålla sig borta från sc." Så tänker nog absoulut inte "alla", vad vet du om det?

Jag Själv tycker SC2 med möjlighet till heros dvs heroes i databasen, som man kan "modda" in i sina egna custom maps, för att skapa låt oss säga "SC-Dota". Eller i kampanjen, men sen i dom officiella multiplayer mapsen kan vara utan dom.

Cusom maps/moddandet, är det som har blivit funktionen som gjort spel bäst säljande och långlivade.

Min åsikter som du ser var inte samma som dina.

SC-dota? Vi har ju HoN!

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av definition
Asiatiska scenen kommer gå över till sc2, problemen som ryktats om för typ 1 år sen kommer lösas inom tid.

Blanda in heroes i sc2 hade inte passat i min mening, spelet bygger inte på samma princip som wc3 blev.

Blizzard vet vad dom gör, dom hade kunnat göra sc2 till ett supreme commander. Men då hade spelet också floppat rejält.
Även om få hade tyckt oj va fräckt, va nytt detta känns.

Ingen har sagt att man ska dra in heroes till SC2(det var en jämförelse av skillnaden mellan WC2 och WC3), men jag slutade spela SC1 av en anledning, och det var för att jag tröttnade då WC3 kom ut och var tusen gånger bättre(i mitt tycke).

Nu kommer en tvåa, och det är samma spel som jag redan är trött på med bättre grafik och lite nya gubbs. Sen finns det dom som gillade SC1, och som fortfarande spelar det i väntan på det nya och dessa spelare kommer tycka att det är GULD.

För er som haft SC1 på hyllan de senaste åren kommer kanske som jag tycka att det är samma gamla spel du slutade spela av en anledning: det kom bättre(WC3 i mitt fall). Alla gillar vi olika spel, och jag kommer hålla mig till WC3.

MEN, det är inte tråkigt spel, det är bara.... samma som förut.

Edit: De ska inte härma WC3 för guds skull, de ska göra starcraft, men ett NYTT starcraft om ni förstår. Det är vad jag tycker, sen om ni vill harva på i samma bana som för 10 år sen så gärna för mig.

Av Millionaire

Alla har vi olika syn på det. Spelet är ju svinbra det medger jag, men så länge som jag väntat så bygger man upp förväntningar mer och mer, sen blir det inte som i sitt drömscenario(vilket det aldrig blir) och man blir vid första kastet lite missnöjd.

Nu ska jag in o spöa lite nabbs.

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kylig
eller INTE.

De gjorde helt rätt, de försökte inte återuppfinna hjulet eller något sånt idiotiskt utan updaterade grafiken, la in en massa nya funktioner nya enheter etc etc precis som en uppföljare ska vara.

Exakt vad mer nytänk skulle de kunna göra? Mylittleponies som skuttar runt och slåss eller?

Längtar tills man får spela verkligen för detta spel kommer vara det enda riktigt bra spelet som kommit sedan diablo2 lod

Jag antar att jag gillade skillnaden mellan wc2 och wc3 mer. Blev ett HELT nytt spel genom att dra in heroes, nu känns det som man inte kommit någonstans förutom en expansion med grafik. Men visst, vissa gillar det säkert.

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av biohazard
Jo lite besviken kan man bli när man tänker på hur lång tid det tog.
Det är liksom SC 1 med bättre grafik.

Precis. All heder åt SC1, men det en tvåa ska ju vara lite mer nytänkande än detta.

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av b3nnart
Då kan jag gärna använda ditt konto när du inte spelar
Alt. byta mot t.ex. steam acc med cs, css?

Har lite för många spel på kontot för att ge ut det till någon random =P

Av Millionaire

Har lirat några matcher nu, och måste säga att jag är lite besviken. Förstår inte vad som tagit sådan tid med detta.

Av Millionaire

Halvsnyggt chassi, men riktigt bra byggt. Skulle va kul att ha möjligheten att göra det du gör. Kämpa på, du gör ett bra jobb Järven.

Skulle verkligen vilja se alltid20 på riktigt, en bild på honom elller vad som helst, bara för att se mannen framför skärmen. Han är ju för kul!!! =D

Vi blir nog inte av med honom, han skapar ett nytt konto när han tänkt över vad han gjort och försöker igen. Men man lär sig av sina misstag.

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pippo
Haha, det är ju genomuselt!
Spela TF2 istället..

"Ok" ;P Gillar man sega spel så visst

Av Millionaire

Ett tips är att skaffa en IRC-klient, logga in på quakenet och gå in i kanalen #ff.pickup

De som spelar där är helt sjukt bra och som nybörjare kommer du bli så galet frustrerad, men det är för dig som vill spela 4v4 (OvD) eller 8v8 och göra det seriöst. Det spelas pickups varje dag, men mest på kvällarna.

Spelar du spelet på någon annan server så announsas det globalt i ff att en pickup håller på att startas, så man missar det inte genom att vara in-game.

Edit: http://www.ffpickup.com/euro/

Av Millionaire

Vi måste ha fler folk till community:t. Förstår inte hur så få människor kan spela detta spel. Det är det mest intensiva och koncentrationskrävande spel någonsin i min mening. Snabbt som tusan går det också.

Allt ni behöver för att spela det är en HL2-licens.

Av Millionaire

Läste inte hela tråden, så detta kanske redan sagts:

Att jämföra pirateri med snatteri och stöld är för mig väldigt konstigt och det av den enkla anledningen att originalet FINNS KVAR. Tar du en bil av någon stackars sate så ser han den nog inte så mycket mer och måste köpa en ny, men lyckas du kopiera några sidor från samma persons bok och sen ställer tillbaks boken så bryr han sig nog inte ett dugg, mer än att bli lite irriterad.

Det är olagligt, för att det är bestämt, men att det är STÖLD går att diskuteras.

Jag "snor" inte ett skit, jag kopierar. Nu får jag inte kopiera detta, men det skiter jag i i vissa fall, i andra fall inte. Alla har vi nog kopierat sidor ur en bok, under studietid eller något liknande, som vi egentligen inte alls fått. Varför ska det bli sånt jäkla tjat bara för att det mitt i allt blir digitalt?

Fråga de som säljer skivor, filmer, allt vad det nu är. Fråga någon av deras anställda som får ta skit eller minskad inkomst för att han och hon laddar ner filmen, fråga sedan politikerna om vad de tycker och har bestämt och VARFÖR de har bestämt det, efter denna fråga kan du fråga X antal artister, regissörer, programmerare om de bryr sig om du laddar hem deras produkt. (De flesta bryr sig inte, allafall de jag pratat med och det har varit inom varje arbetsgrupp)

Efter detta går du till ferrari, som mitt i allt fick hela sitt lager STULET, och frågar samma saker.

Förstår ni vart jag vill komma?

Av Millionaire
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lekman
är ju 10 ggr sämre än dota... bara för att det är snyggt så betyder det inte att det är bra.

Du har ju noll koll isåfall. Spelet kommer bli 30 gånger bättre än DotA. Anledningen till att du säger som du säger är kanske för att du inte har spelat det tillräckligt utan är en bakåtsträvare, precis som mig egentligen.

Jag var också skeptisk till en början men efter 4-5 matcher så var jag såld. ALLT är bättre (bortsett från mindre hero's och lite buggar men sen är det ju en beta).