Inlägg

Inlägg som Eka123 har skrivit i forumet
Av Eka123
Skrivet av Hulle:

Asscreed Odyssey 699
Mortal Kombat 11 499
RDR 2 639
Rage 2 749
Borderlands 3 639

De har iofs haft nån rea då och då på vissa, t.ex. Odyssey, men jag tycker spontant att detta är helt galna priser.

Då kostar Odyssey 102 kr på Epics rea för tillfället.

Köper man några sådana spel och lägger till 99 kr/mån för Stadia Pro (för lite bättre kvalitet) så är man rätt snart uppe i kostnaden för en begagnad speldator som hade kunnat köra allt lokalt plus går att använda till så mycket mer. Så för mig går inte ekvationen ihop. Men om man absolut inte kan ha en dator hemma är det ju inte mycket att välja på. Fast då skulle jag nog hellre köpt en begagnad Xbone.

/hulle.

Fast alla dessa spel har faktisk varit på rea flera gånger om redan. Har man bara lite is i magen så behöver man inte betala listpriser. Jag har köpt både Rage 2 (jävla skitspel) och AC:O för 200 kr. Borderlands 3 gav jag 300 kr för och MK11 var nyss på rea för 300 kr också. RDR2 är väl det som varit dyrast med sina ca 500kr när det varit på rea. The division 2 gav jag 100 spänn för och NBA2k20 slumpades ut för 30kr. Jag tycker priserna är helt ok med tanke på att det är en helt ny plattform.

Av Eka123
Skrivet av anon5930:

Att ett spel stödjer detta förändrar egentligen inte mycket. xCloud är i en egen klass här.

Men det var ju du som tog upp avsaknaden av cross- play som ett negativt argument i ditt inlägg. Trots att det finns ett sånt exempel redan, vilket också tyder på att det kan/bör komma till fler spel som släpps framöver. Du skrev även att det genast skulle vara mer intressant om cross-play fanns. Nu säger du att det inte förändrar någonting? Aningen konstig tankegång.

Och ja, XCloud är verkligen i en egen klass här då det fortfarande är 1) i beta 2) endast kan spelas på mobila enheter 3) stöder max 720p.... Sen har ju Microsoft såklart en jättemöjlighet att göra XCloud till framtidens ledande spelstreamingtjänst men det är en helt annan diskussion.

Av Eka123
Skrivet av anon5930:

Alla nyheter är goda nyheter i detta fallet.
Kunde Google börja samarbeta med befintliga aktörer och så få crossplay hade tjänsten genast blivit intressantare. Men det är knappast något Google skulle lyckas med.

Med tanke på den på många vis bättre tjänsten GeForce Now blöder spel och stöd så lär Google snart ha ett större utbud. Trist, bägge tjänsterna med sina olika upplägg är lovande och jag hoppas verkligen de kan överleva.

Vadå "inte lyckas med"? The Division 2 t.ex. är både cross-play och cross-save med PC redan i dagsläget. Det bådar ju för att mer sånt kommer framöver. Ser inget hinder alls för det.

Av Eka123
Skrivet av twk:

Planen är att det ska komma till android tv. Frågan är bara när och om alla tv apparater får det. Om du inte har Stadiakontrollen så rekommenderar jag att du köper premier edition från Google Store. Då får det både handkontroll och CC ultra.

Jag håller med. Köp ett premiere edition! Det är oklart när den där nya CCn med Android TV kommer och även när/om dom tänkt släppa någon app till all TV med inbyggda Android TV. Du behöver en handkontroll om du ska köra på Chromecast ändå. Samt att det ingår 3 månader Stadia Pro i premiere, vilket du kommer vilja testa då många spel stöder 4k. Lägger du ihop "värdet" av detta paketet så får du ju en Chromecast ultra för typ 300kr. Då har jag inte räknat med alla spel du kan claima gratis med Pro. Finns en del guldkorn där.

För övrigt så tror jag du kommer bli positivt överraskad av upplevelsen på Chromecast. Jag tycker det är en helt annan kvalitet i bilden gentemot att köra på dator.

Av Eka123
Skrivet av pv2b:

Om man är svensk kund och kör Geforce now, var sitter servrarna?

Är det i Sverige eller någonstans i utlandet?

Vi i Sverige spelar på EU Northwest servrarna och dessa står faktiskt i Stockholm, Sverige. Jag bor själv i Stockholm och har en latens på otroligt låga 2ms till denna server när jag gör ett nätverkstest i GeforceNow klienten :). Under 40ms är rekommenderat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eka123
Skrivet av Meenaze:

Jag är väldigt intresserad av att ta och beställa ett premiere edition och testa denna tjänst, står och velar mellan detta eller att köpa ett xbox one s. Stadia vore ju det bästa om det fungerar bra här hemma.
Undrar däremot om någon vet hur lång leveranstid det är just nu? Beställer man nu får man en kod skickad till sig på en gång så man kan börja testa eller måste man vänta på att paketet med kontrollen och chromecasten kommer fram?

Jag fick koden efter att paketet skickats från Google men innan det anlände till mig. Så troligtvis inte direkt vid beställningen om dom inte ändrat tillvägagångssätt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eka123

Snyggt! Jag köpte det också men hann bara testa typ en kvart igår. Körde lite split screen co-op med en polare framför TVn. Köpte med en extra handkontroll till mitt Founders. Funkade precis som det skulle utan problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eka123

Betygen på Darksiders Genesis har börjar trilla in nu. 8.7/10 på IGN och 81/100 på pcgamer. Lovande! Hoppas det släpps imorgon som det var sagt. Det blir köp för mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eka123
Skrivet av Badmondy:

@loevet:
Japp hastighetsbekymret mot googles servrar har löst sig( bytte router, sedan bytte tillbaka till gamla då löste det sig ), men trots stark uppkoppling laggar det kopiöst när jag kör balanserat eller maximalt.

Blir bättre med en annan dator, men lagget är fortfarande där och är ospelbart om man inte njuter av att hacka då och då

Testat att slå av/på hårdvaruaccelerering i Chrome-browsern? Läst att det ställt till det för vissa. Även se till att inga gamla skumma plugins ligger och stör i browsern. Låter iofs mer som att det hela är en uppkopplingsproblem för dig men värt att testa iallaf!

Av Eka123

Haft Stadia sedan förra veckan. Det funkar riktigt bra och inte haft några hickups alls! Jag har stabil uppkoppling via Bahnhof i Stockholm och en bra router (Asus RT-AC86U).

Lägg gärna till mig som vän så man har någon att lira online med Mitt Stadia username är "Eka". Jag är rätt sugen på att testa Darksiders Genesis som släpps på torsdag.