Inlägg

Inlägg som Honskadad har skrivit i forumet
Av Honskadad

Ställer mig i kö ifall första personen hoppar av.

Upphämtning i Solna i sådana fall.

Mvh Wiktor Forsberg / Aka Honskadad

Av Honskadad

Vad exakt budar ni på? @malmen och @williamwojin

Minnen? Prolle? Eller båda?

Av Honskadad
Skrivet av Swedishchef_90:

Absolut, det är en vinst produkt så kvitto saknas men garanti kommer gå att använda mot tillverkaren

Mvh

Spelar mindre roll så länge den fungerar

Av Honskadad
Skrivet av AvantiJ:

Är 2080 ti strix av intresse?

Nja, hade tänkt mig något nyare, 3080 eller 4070. Hör av mig om jag ändrar mig i planerna!

Av Honskadad
Skrivet av Swedishchef_90:

Är du ute efter ny PSU? Kommer ha en atx 3 psu övers om ca 10 dagar, 850W

Låter rimligt att investera i en sådan. Bara att höra av dig när de blir lediga. Jobbar ganska mycket samt har små barn så har inte bråttom.

Av Honskadad

Dator/delar 1440p / 2k gaming

Hej, är på jakt efter en hel, alternativt delar till en 2k gaming rigg. Grafikkortet är jag enbart intresserad utav Nvidia. Annars är jag ute efter amd i stil med 5800x3d eller liknande.

Vissa delar kan jag tänka mig att köpa via frakt om du har bra referenser ifrån tråden. Kommer ej besvara nya konton eller du som ej gjort tidigare affärer. Då gäller enbart upphämtning så jag kan få se varans skick samt funktion.

Är ej intresserad av äldre delar som ex amd 3900 osv.

Betalar efter skick och marknadspris.

Smidiga affärer utlovas vid rimliga förslag, har gedigen erfarenhet av affärer här på forumet samt flertalet referenser.

Förslag läggs till tråden och ej via pm.

Hoppas några bra trillar in,
Funktion och kylning framför utseende.

Mvh Wiktor
Boende i Stockholmsområdet, Trevlig helg.

Läs hela annonsen här

Av Honskadad

Drar tillbaka mitt bud då ingen reaktion från annonsören har vidtagits. Ledande bud nu @Eugene på 7000 kr.

Av Honskadad

7500 kr Bud gäller endast fre/lör.

Av Honskadad
Skrivet av Halvmånen:

Elon Musk är inte ingenjör. Han har läst fysik och nationalekonomi men har ingen speciell kunskap om vare sig bilar, rymdraketer, eller biomedicin.

Han är en företagsledare som är bra på att driva företag och framförallt otroligt bra på att sälja in hans företagsdrömmar till investerare. Och jävligt bra på att sälja in sig själv som ingenjör och uppfinnare till vanligt folk som inte kan se skillnad på någon som är duktig på att snacka och någon som faktiskt vet vad han snackar om.

Word.

Av Honskadad
Skrivet av Söderbäck:

Borde vara ganska enkelt löst från Riot. Förhindra att spelsessioner startas med den skärmen inkopplad och meddela användaren om varför så är fallet.

100%

Av Honskadad
Skrivet av mastrovious:

Förstår inte hur gaming headset ens har en marknad fortfarande... ett par schyssta hifi stereo lurar med en tredjeparts mic slår ju alla dessa julgransbelysta gamingtramserier med råge!

💯

Av Honskadad
Skrivet av takeoninja:

Älskar Audio Technica men hade faktiskt missat att de varit inne i gaming sfären. Sitter och tittar på dessa:

https://www.dlxmusic.se/produkter/horlurar/heloppen/audiotech...

Har ett par ATH-M50x som slår allt slutet jag testat från andra på fingrarna, om man har en vettig DAC och bara pratar ljud. Nu gillar jag rätt rent, ofärgat ljud också bör tilläggas och snudd på alla gaming lurar uppar ju basen för att ge mer tryck, man kan såklart EQ:a ner det igen men är väl lite en princip att jag vill att något för flera tusen ska ligga väldigt nära mitt ideal. Sennheiser HD 600 är ju också väldigt lockande, men alltid tyckt Audio Technica levererar bättre byggkvalitet för pengarna, vilket också är viktigt när vi är uppe på många tusen.

EDIT:

https://www.audio-technica.com/en-eu/headphones/best-for/gami...

Gick in och kollade men njae, känns som de slängt fram lite budget lurar för Gaming pöbeln. Skulle vara intressant att pröva mest för att det är så ovanligt med öppna gaming lurar men tror inte riktigt på detta. Om dom kunde göra en gaming variant av ATH-R70x, alltså bara slängt en riktigt bra mic på. så snackar vi. Känns lite olustigt att limma en modmic på så fina lurar, och har inte riktigt bästa ytan just nu för en bordsmic eller en på arm.

Det var ju dessa jag har, liknar de du pratar om. Dock sitter sladden integrerad i ena kopan vilket suger dallas. Ljudet kändes dock väldigt neutralt. Tillverkas inte längre...

https://www.audio-technica.com/en-eu/ath-adg1x

Av Honskadad
Skrivet av takeoninja:

Hade ett par Astro A40 när dom var helt nya, first gen, grymt sköna lurar. Testat mer lurar än jag kan med att prata om genom åren men alltid tyckt att gaming lurar missar helt genom att nästan uteslutande vara stängda. Astro A40 när det begav sig var en halv-öppen konstruktion med lite innovativa magnetkåpor som man kunde sätta olika skum-inlägg i för att göra dom mer slutna vid behov. Det var rätt smutt. Enda lurarna jag hittat som jag varit nöjd med är gamla Sennheiser (numera Epos) Game One som är öppna. Dom har ett fantastiskt mycket bättre ljud för positionering än alla dom Arctis Nova Pro / X2 Pro etc jag prövat från Logitech och från andra märken också för den delen. Tyvärr är dom ju rätt plastiga och dassig mic så inte kul i övrigt men samma ljud får man betala otroligt mycket mer för om man vill hitta det någon annan stans.

Audio Technica har någon modell öppna gaming lurar också. Minns dock inte vad de heter. Hade ett par som jag lyckats förlägga nere i källaren 😅

https://www.inet.se/produkt/6610698/audio-technica-ath-gdl3-s...

Inet verkar ha en modell av dessa. Min var lite annorlunda mot dessa och dyrare. Överlag var jag väldigt nöjd med mina. Kanske något att prova?

Av Honskadad
Skrivet av Fenrisulvfan:

Jag föredrar ljust tema, men jag förstår om man vill byta för omväxlings skull, men måste verkligen allt vara svart eller vitt, brunt tema låter ju kanon, eller varför inte valfri färg?
Blå måndag , vit/bäsch tisdag, orange/brandgul onsdag, röd torsdag, grön fredag, brun lördag och kanske gul söndag.

>-(())->

Av Honskadad
Skrivet av SweetRedDragon:

3200 kr för allt plus frakt

"Endast intresserad av upphämtning"

Av Honskadad
Skrivet av JoOngle:

Gillar man PC, vill man då att den ska dofta av Apple?

😆

Av Honskadad
Skrivet av Yatagarasu:

Kan inte rekommendera Soulstone Survivors nog!
https://store.steampowered.com/app/2066020/Soulstone_Survivor...

https://www.youtube.com/watch?v=pslvYEoTvrw

Annars är dessa spel är trevliga och lättdrivna:

  • Terraria

  • Minecraft

  • Deep Rock Galactic

  • 20 Minutes Till Dawn

  • Children of Morta

  • Core Keeper

  • Ignition

  • Okami HD

  • Tribes of Midgard

  • Slay the Spire

  • Victor Vran

  • Strike Suit Zero

  • Nex Machina

  • DUST: An Elysian Tale

  • Eiyuden Chronicle: Rising

Sedan finns det en uppsjö med äldre AAA-titlar som med dagens mått är väldigt enkelt att driva runt också, går säkerligen t.o.m. på integrerad grafik som Intel UHD 620 eller liknande utan större problem.

Core Keeper är riktigt kul faktiskt, prövade idag. Tack för tipset

Av Honskadad
Skrivet av inquam:

EA missnöjda med Battlefield 2042?

Vad sägs som att spelarna är missnöjda med spelet? I vanlig ordning har man missat vad gamers, och speciellt de som supportat spelserien länge, faktiskt vill ha. Minns det ursprungliga Battlefield och alla timmar av pure joy jag och kompisar hade med det. BF2 som byggde vidare på allt som gjorde det första bra. BF3, även om browser launchern osv inte var ett snilledrag, var bra... men började också resan mot deluxe, ultimate, complete super mega edition-tramset. Sedan gick det stadigt utför. Spelutvecklare idag har gått vilse och tappat vad spelarna vill ha. Ja, de kan lyckas snärja gamblers med någon ny intoxinerande loot box system osv och spelet kan dra in bra med pengar så det ser ut som att spelet var lyckat. Men samtidigt har man under flera år gjort att gamers som spelar spel för att de älskar spel, story, upplevelser, har börjat tappa intresset. Sa för tjugo år sedan att när gaming (som många fina bolagsledare då fnös åt) blir stort så kommer kostymerna att vilja driva spelbolagen. Inte för att de var gamers själva, trodde på konstformen eller ville vara med att lyfta fram grymma spelupplevelser utan för att de skulle se att där fanns pengar att hämta. "Single player is dead" kläcker de ur sig medan de själva är de som vridit livet ur spelen. Titta på stora spelbolag idag och vilka som verkar driva dem, hur kulturen är där och hur mycket de verkar förstå spelare.

Inte undra på att man själv, som spelat sedan 80-talet, idag har mer pengar att slänga på spel än någonsin och inte är sugen att starta något nytt spel alls.

Free to play med kosmetiska micro transactions behöver inte vara fel. Men problemet med de företagsledare idag som låtsas förstå vad gaming handlar om identifierar en ny fluga att tjäna pengar på och trycker in det i vad som helst. Därför får vi spel som Shadow of War som har loot boxes i ett single player spel (varför fick vi inte söka upp bra orcher istället för att få dem i loot boxes? Hur mycket Mordor är en loot box egentligen?) eller spel som medvetet görs sega och långtråkiga för att få oss att betala för att komma igenom spelet snabbare. Känns mest som att dessa "ledare" vill göra allt det kan för att suga ut så mycket pengar ur branshen de kan innan de överger den för nästa bransh.

❤️

Av Honskadad

https://www.inet.se/produkt/1966309/asus-rog-zephyrus-g15-15-...

Har denna. Var egentligen ute efter ett byte mot stationärt rakt av och tänkte lägga upp en bytes annons innan jag såg din annons. Byte är mer intressant än pengar för min del. Mvh Wiktor

Av Honskadad
Skrivet av baner85:

Redan köpt och på väg.

Ah fattar, synd