Inlägg

Inlägg som Don Stroker har skrivit i forumet
Av Don Stroker

Vettitusan om det är korrekt ställe, men köpte The Ascent för 185 kr från PSN Store, men att spela online verkade inte fungera precis som jag tänkte och hade vart nice att köra med någon.
Någon som också har det som söker någon online spelare att spela med?

Av Don Stroker
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Microstuttering och CPU spikes efter den här patchen. Jag verkar inte vara den enda som har problemet.

Enligt deras twitter ska dem ha fixat micro-stuttering
https://twitter.com/BattlefieldComm/status/152759021183170150...

Av Don Stroker
Skrivet av nu1mlock:

Ja, många spelare stänger ju av alla dual sense-funktioner ändå. Men hur skulle Sony tjäna alla pengar om man inte krävde nya kontroller? Då skulle dom ju bara tjäna lite pengar.

Exakt hah

Av Don Stroker

Nu när man inte har någon Dualsense (inskickad på RMA) så streamar jag PS5 via PS4at. Funkar förvånadsvärt OK ändå så länge de är i samma nätverk.
Dock är det väl en tråkig del med just PS5 att man inte kan spela PS5 spel med Dualshock dosan överlag(utan streaming). Borde finnas en inställning där man kan aktivera/avaktivera vissa specifika Dualsense features i inställningar så att man kan spela med Dualshock .

Av Don Stroker

CLARK på netflix.
Inte superbra men ändå rätt OK. Intressant att få veta mer om denna Clark Olofsson där det mesta sakerna verkar stämma överrens med vad som hände i verkligeheten men även väldigt överdrivet.

Rekommenderar ändå, då det är bara 6 avsnitt(6h totalt)

Av Don Stroker
Skrivet av Webhallen:

Hej!

Som om det vore en beställning så har du en flik för RMA-ärenden där det står en rad olika statusar beroende på vart i processen det är Hur lång tid är väldigt svårt att svara på beroende på om det ögas av vår RMA eller skickas vidare till verkstad. Så allt mellan någon vecka upp till 3-4 veckor i värsta fall.

/Patrik

Ahaa ja nu ser jag fliken på "Mina Sidor" . Missade den helt.
Okej tack för svar Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Av Don Stroker

När man skickat tillbaka en produkt för ett garanti RMA ärende och man ser att dem har mottagit det man skickat. Hur lång tid brukar vara snittet på innan man får någon återkoppling? Kan man följa status någonstans?

Av Don Stroker

Dags att blåsa liv i tråden igen.

Nej men jag har börjat fundera på att byta och ser att Ownit har bra pris för 250/250.

Hur är Ownit nu sedan sist, dvs 2021-2022?

Av Don Stroker
Skrivet av Smasher89:

Missa inte att skicka in, gjorde misstaget att till switchen köpa nya joycons för jag inte vänta på att de skulle komma tillbaka, sen när det var drift på båda seten så vart "garantin" ute, och de skulle ta betalt lika mycket som en ny kostar för varje i princip, och tror inte sony är mycket bättre på den fronten.

Nej ska verkligen försöka skicka in snarast. Har inte drift-problemet utan att högerspak knakar när man drar uppåt och åt höger. Fungerar som normalt men störigt och låter billigt xD

Av Don Stroker
Skrivet av mgsrex:

Sony Supporten är helt otrolig. Köpte en Dual Sense som visade sig ha drift på vänster spak. Kontaktade supporten och fick en fraktsedel att skriva ut och skicka in kontrollen. Fick en ny kontroll tillbaka efter två veckor. Rätt säker på att den var "refurbished" då den hade en tydlig repa på L2 knappen. Men skit samma, bara den funkar.

Den nya visade sig ha en defekt touch-platta som registrerade input lite när den vill. Kunde knappt använda kartan i vissa spel och gick inte att skriva ibland då touch-plattan tog över tangentbordet. Ringde igen och fick en ny fraktsedel och skickade in igen.

Nu fick jag en ny kontroll och redan vid första körningen så åkte kameran i taket i Elden Ring. Extrem drift på höger spak. Helt ospelbart. Testar verkstaden överhuvudtaget sakerna? Ska jag testa att byta ut den hos Media Markt istället? Blev hänvisad till Sony supporten där från hela början. Orkar snart inte lägga mer tid för att fixa en handkontroll...

Bara jag som tycker det är skumt att Mediamarkt hänvisade dig till Sony support istället för att dem själva som sålt produkten bara tar in den och undersöker reklamation och ger ny?

Jag har en kontroll som jag upplever kvalitetsproblem i som köpts hos Webhallen men finns ju inga i lager i tillfället så har inte blivit att jag skickat in den ännu(kör dock med mina gamla Dualshock ps4 dosa istället)

Av Don Stroker

Har aldrig haft en AW så kan inte uttala mig om den. Det jag kan säga är överlag mot smartwatches, hade den andra modellen som LG släppte för många år sedan. Vissa saker var smidiga såklart men störde mig tillslut att alltid vara uppkopplad och få notiser(vet att man kan stänga av sånt), men det introducerade mest bara störningsmoment för mig.

Om jag skulle köpa en nu för tiden hade det nog blivit en AW, men å andra sidan är jag fortfarande i tankarna att jag inte vill vara mer uppkopplad och håller mig till analoga arbandsur istället. Mer personligare enligt mig än en klocka som alla har samma av.

Av Don Stroker
Skrivet av Nozomi:

Det är dock det jag menar. Inte pinnen eller huvudet, utan delen som rör sig innuti. Den antingen skavar mer eller så är den inte lika fin ytmässigt.

Kanske blir bättre med tiden, om inte så kan du kanske få en ny kontroll om du t.ex. kontaktar din åf inom ångerrätten eller öppet köp.

Jaha. Jaa exakt. Då verkar jag inte vara ensam av att märkt av något skav.

Hm jaa. Misstänker jag behöver lämna tillbaka hela konsolpaketet då?
Köpte på Webbhallen.
Kan skicka iväg en fråga till dem och se.

Av Don Stroker
Skrivet av Nozomi:

Ytan på spaken är kanske inte lika finputsad vilket ger en sandig känsla när den skrapar emot. Båda skrapar nog emot men den ena känns mer pga ytan.

Joo det är sant oxå.
Men inte riktigt det jag syftar på. Detta är snarare under spaken nere i kontrollen där "ledkulan" om man kan säga så ligger.
Det är som att den inte är tillräckligt smord typ även om jag vet att den inte verkar vara smörjd av något direkt i.

Känns inte som de är något jag orkar reklamera för, just för de är så konstigt störande problem och funktionsmässigt fungerar allt.

Av Don Stroker

Har haft mitt PS5 nu i knappt 2 veckor och har börjat märka av en lite störig grej med kontrollen.
Högra styrpinne är inte lika mjuk som vänstra om man säger så. När man drar, särskilt från mitten till höger på spaken i långsam rörelse så kan man höra och känna hur den på undersidan verkar vara antingen något smuts eller bara plasten som kommer emot plast och orsakar ett störigt plastigt ljud som låter billigt.

Har verkligen skitsvårt att förklara hur det känns. Det verkar inte vara "drifting" som det finns, utan spaken drar inte åt något håll, bara att det försämrar upplevelsen då det kan orsaka en icke så finlirig styrning.

Av Don Stroker
Skrivet av Swennis:

Nä… det tror jag inte, laddade ner från mitt bibliotek
Annars så kör jag en ytube gameplay resten av spelet, och köper west

Testa flytta över spar-filerna manuellt via USB.?
https://www.reddit.com/r/horizon/comments/jr7my2/ps4_ps5_save...

Av Don Stroker
Skrivet av Exydia:

Syftar på led-stripsen på konsolen.
Toppen, tack!

Jahaa 😂 då håller jag med. Gillar inte heller såna leds som lyser upp alldeles för starkt

Fick precis leveranserbesked kring PS5 beställningen på Webhallen igår. Sjukt att det gick så fort. Var rena rama slumpen att jag kollade och hittade just då🤷‍♂️🤣 även om spel är det sista jag tänker på nu i dessa oroliga tider😦

Av Don Stroker
Skrivet av Exydia:

Smart! Slutar USB-portarna ge ström även i strömsparläge? Trist om fläktarna går hela tiden.
Vill helst ha skåpet stängt Allergisk mot RGB.

Alla fläktar har inte RGB haha

Av Don Stroker

Följer ps5kollen kontot på Twitter. Som svar på ovan.
https://twitter.com/ps5kollen

Av Don Stroker
Skrivet av BrottOchStraff:

Lyckades också lägga en beställning idag. Dem sa att de troligtvis kommer kunna täcka leveransen av alla bokningar de tog in idag med nästa leverans av PS5or som kommer om ca 2-3 veckor. Så det lät ju lovande

Kommer inte heller köpa ssd, har inget emot att vänta om jag måste ladda ner nått, har 250mbit nu och troligtvis uppgraderat ill gigabit fiber snart Sen köper jag mest spel på Skiva då kopierar den ju det mesta från skivan innan den laddar ner patcharna.

Spännande. Även jag lyckades lägga in en beställning. Komiskt att man hade ps5kollen twitter flöde uppe men just den timmen gjorde jag en sak på och såg den inte förens 30 min efter.

Av Don Stroker

Uppgraderade till Win 11 efter min post/fråga förra veckan.

Fungerar överlag bra än så länge. Inte märkt av något konstigt annat än att Windows Defender inte fungerade.
Fick köra något kommando för att reseta GUIt för Defender. Tydligen vanligt.