Inlägg

Inlägg som Korvskall har skrivit i forumet
Av Korvskall

Tjena ante!! Kortet du har hittat är ett mycket överklocnings vänligt sådant i de flästa fallen. Kan juh inte säga rakt ut att det kommer klocka dunder högt, handlar mer om tur och kylningen. Dock är chansen relativt stor att det klockar bra. Du kan även köpa club 3d för 2.085 om jag inte har fel på db.com. Slå till på Sapphire kortet dem är mycket sköna.

Lycka till creds till Sapphire

Av Korvskall

den cpu,n suger när de gäller att klocka min gör 2100 mhz@2V

Av Korvskall

varför ska man flasha dem? ger väl ändå inget

Av Korvskall

soundblaster 5.1 slöar ner fpsn markant i de flästa spel speciellt med eax på, tippar på att det inbyggda ljudkortet är bättre men jag kanske har fel.

Av Korvskall

min papst 120a kan jag köra på runt 500 rpm låter bara mindre

Av Korvskall

25 dagar för mej när vi flytta

Av Korvskall

mitt funkar sjukt bra har runt 60-70 fps 30-40 inomhus inget hack går helt underbart kör med DNA 4.2 längtar som fan efter de spelet

Av Korvskall

huumf det där funka ej för mig:( gör det något om man har ping booster installerat?

Av Korvskall

korvskalle.no-ip.org:999 MY serfah feting bra p4 3.2 ghz 1.5 gig ram ping boosted@900 fps med runt 12 spelare tralalala titta gärna in den är uppe ganska ofta beror på när ja vill offra min upload

Av Korvskall

okaaay synd men jag har för mig att det finns ett program som gör att knakandet som kommer från hdd,n kan försvinna? eller har jag fel?

Av Korvskall

Program som sänker rpm på hdd,n

Tjena Tjena!!

Jag undrar om någon här på forumet vet vilket program som man kan sänka hdd,ns rpm.

tack

Av Korvskall

nej sry matte, nu sjunker statusen radikalt. tralalala

Av Korvskall

klockren

Av Korvskall

hur fan då jag har flashat med bioset som ni tipsa om i tråden min fsb maxxar 227 har twinmos wb bh5 stickor dock orginal kylare på nb kanske ska man fixa bättre?

Av Korvskall

huumfella okaaay. men då kan du tala om för mig vilka netsetting jag ska ha med mitt telia 2000? 2mbit ner/0.5mbit upp kör just nu cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 rate:99999 funkar perrfa kan iof lira med 20/40 rate 2500. Kvittar för det ligger i handleden

Av Korvskall

Well Well!! med tanke på att pci bussen är låst på nforce 2 korten är låst och dual ddr så kan jag väl påstå att det är ganska mycket bättre ja, du med dina minnen kan nog fixa c.a 220 fsb minst med ett abit nf7-s eller dfi lanparty.

Nforce 2 klockar mycket bättre än kt600

HEJJ

Av Korvskall

huumff vad har det med fps,n att göra? det är juh bara internet inställningar, kan köra min i 20/30 får ändå 100 fps. DU är ute och cyklar Psyk-Danne

Av Korvskall

Vad har ni för system, e.x Calle_FAS, jag menar han kan drömma om 100 fps säger jag bara, p4 wiliamette 480mb SD ram os.v, det ser ni själv att det aldrig kommer gå ihop med 100 fps i cs, i dagens läge med cs 1.5-1.6.

Kan berätta att jag känner diverse poolare som sitter med 9600pro, och deras fps i cs är stabil som attan men dem har oxo system, som kan utnyttja korten e.x 2500+ 512 ddr400. Det är ungefär vad som krävs i dagens läga, gärna hög fsb med. Om ni inte har detta tycker ja ni ska skaffa nvidia när det gäller cs då de korten hanterar motorn bättre.

tack för mig

Av Korvskall

120-150@640x480 6x AA allt detta plätteras med 160hz@skärmen äeg

Av Korvskall

jasså vart säljs dem? och vad är priset?