Inlägg

Inlägg som macoo80 har skrivit i forumet
Av macoo80

Hmm, efter många mailrundor fick jag svar av Elgiganten ang. status på min beställning av ett ASUS 3080 TUF OC den 25/9. Vanligtvis svarar dom ingenting om datum eller status, men nu skrev de faktist ett datum som leveransen blivit uppskjuten till:

"Tack för ditt meddelande.
Det ser ut som att leveransdatum flyttats till 10.19.21.
"

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men troligtvis är även detta bara ett datum ryckt ut luften :/

Av macoo80
Skrivet av Undesired_hero:

wow so avundsjuk man blev. väntar fortfarande på mitt som jag beställde av elgiganten 2020-10-19. Hoppas du blir nöjd med ditt kort

Mmm, ångrar hårt att man valde beställa via Elgiganten... Beställde 25/9 och har inte hört något än! Har haft många mail-trådar med dem men de säger inget vettigt alls. I senaste mailet tyckte dom att jag skulle följa deras instagram-konto för att se uppdateringar! Jag antar att man bara är naiv och vilsen om man fortfarande hoppas 😕
Inget mer Elgiganten för mig!

Av macoo80
Skrivet av Wizznet:

Jag beställde ett Asus TUF 3080 OC från Elgiganten den 19 oktober (innan prishöjningen). Är det nån som fått ett kort från dem eller nån som har nån info om när man kan få kortet? Känslan är att det blir till hösten...

Jag beställde den 25/9 och har inte fått mitt kort än. Tidigare har den i Klarna-appen stått som "reserverad"/"pågående" el. liknanade, men idag när jag tittade står den som "avbruten". I elgigantens orderdetaljer står den dock fortfarande som "reserverad". Har precis mailat och frågat dom om detta.

Skulle inte bli förvånad om alla som väntar och valde Klarna heller inte kommer att få dom (iaf inte till tidigare prissättning).

Av macoo80

Jag har mailat med elgigantens supportavdelning lite till och från och frågade om dom inte fått in NÅGON leverans av ASUS RTX 3080 TUF OC sedan releasen och fick svaret:

Det stämmer precis att vi har inte fått in någon leverans på grafikkorten och har därför inte heller kunnat leverera dem som planerat.

Kan det verkligen vara rimligt? eller är det bara en lögn för att jag ska sluta maila?
Är det någon här på forumet som faktiskt fått ett 3080 TUF OC från elgiganten?

Av macoo80

Liten uppdatering på elgigantens hemsida... nu är ASUS TUF OC 3080 helt bortplockad.
Undrar om det innebär att de inte kommer få in fler?