Inlägg

Inlägg som snowscar91 har skrivit i forumet
Av snowscar91

Uppskattade serien väldigt mycket, även om jag sett originalet flera gånger. Gillade intrigerna och det politiska spelet, och mycket bra att man valde att undertexta denna gång. Förstod det på originalet som att man helt ville att publiken skulle känna sig som Blackthorne och därför inte textade något så man skulle vara lika lost som han.

Men med textning så ökar ju definitivt möjligheten att göra mer komplexa dialoger emellan de japanska karaktärerna.
Gillar också att man jobbade hårt med autencititet som jag förstått det, och Hiroyuki Sanada som var både producent och spelade Toronaga var grymt bra.

Av snowscar91

Trist med prishöjning, men bra man fick behålla 50%-rabatten. Annars hade jag stängt av den.

Av snowscar91

Jag döpte mitt till WinternetIsComing.

Av snowscar91

Intressant ämne! Jag jobbar bl.a. med en större enkätundersökning där vi tar tempen på vad unga i karriären letar efter hos arbetsgivare. Där visar tydligt att flexibilitet och Work-life balance är otroligt viktigt för de som jobbar inom tjänstemannasektorn.

När vi presenterar den så brukar vi lyfta bl.a. att många företag hänvisar till ”nu ska vi tillbaka till kontoren, och som vi gjorde förut!” Samtidigt så är många av de mest intressanta kandidaterna för företag de med ca 3 års arbetslivserfarenhet efter studierna. Dessa personer har aldrig upplevt ”som vi gjorde förut”, så det kan minst sagt skära sig när dessa medarbetare nu inte har någon referensram kring hårda närvarokrav. Det brukar vara lite av en tankeställare för företagen.

Av snowscar91
Skrivet av Xeonist:

Är det en ”pisspeng” så är det väl det för alla. Att köpa 10.000, numera ”trovärdiga” konton kostar alltså 100k, det är ju ingenting i sammanhanget.

Utan att tycka till om förändringen är bra eller inte, men kan tänka mig att det är mycket enklare att bedömma om konton är bottar eller ej om man kan lättare se vart betalningen kom ifrån. Om helt plötsligt 10,000 konton startas upp där alla blivit betalda från samma betalningskonto, så bör väl något internt system ryta ifrån kan man tycka.

Men det känns ibland svårt att veta om Musk vaknat upp på fel sida sängen och fått för sig något, eller om det finns någon större tanke bakom de senaste utspelen.

Av snowscar91

Tycker den som Snusios la upp ser bra ut.
Jag hade personligen inte betalat 10,000+ för ett kort med enbart 12gb vram. Håll dig undan 4070ti. Känns som det kommer åldras lika bra som filmjölk.
Punga ut mer annars för ett 4080, eller välj en av AMDs produkter.

Av snowscar91
Skrivet av snowscar91:

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Snipp, snapp, snut, så var denna saga slut.

Verkar vara något konstigt med första bilden då den inte syns i mobilen, så utifall det påverkar så finns den här via imgur.
https://imgur.com/gallery/X14urZH

Av snowscar91

Berättelsen om Radeanas mystiska fynd

Snipp, snapp, snut, så var denna saga slut.

Av snowscar91
Skrivet av affeiorby:

Finns fortfarade en kod för Ryzen processor kvar ifall någon skulle vara intresserad

Jag tar den för 400.

Av snowscar91

Vi har Obenetwork, men inbakat i BRF-avgiften. 1000/1000. Jäkla skillnad från Tele2 som tog 520 spänn i månaden för 300/10.

Av snowscar91

Om det finns kvar kan jag ta det för 500.

Av snowscar91

Har inte förbeställt det ännu, brukar vilja se reviews innan, men för rätt deal så... om du kan släppa det för 500 kronor tar jag det.

Av snowscar91

Det var väl inte så länge sedan det var max 1 köp per kund? Nu sänker man priset och sätter max 6 köp per kund! Börjar det bli för många på lagret?

https://www.webhallen.com/se/product/354736-Playstation-5-Konsol-PS5-God-of-War-Ragnarok

Av snowscar91

Blev nyss klar med en sorc till level 25, var riktigt trevligt och gillade verkligen atmosfären, den kändes mörk och bra. Tog ganska mycket tid att prata med så många karaktärer jag kunde, och gillade de små momenten i vad npcs pratade om. Hoppas resten av spelet är lika bra. En av få grejer som jag störde mig på är dock att det verkar som att alla har anlitat samma arkitekt till deras källare i hela Sanctuary. Välanlitad kille...

Ska nog testa en necromancer nästa helg, men annars blir det nog att skapa en sorc när spelet drar igång.

Av snowscar91

Har tillgången börjat bli bättre på PS5 nu? Jag har aldrig riktigt letat efter PS5, men till och med jag börjar se dem dyka upp nu lite varstans och att dem inte verkar försvinna på 2 minuter.

Av snowscar91

Hej!

Spontant tycker jag väl att den ser helt OK ut, om ni är beslutsamma att köpa en premade. Bra grafikkort, och helt OK CPU.

Det man skulle vilja veta är om det finns ledigt m.2 plats för mer datalagring i framtiden. 1TB räcker ett tag, men skönt med lite mer. Finns ej m.2 plats ledig, så bör man iaf fråga om det finns plats för en SATA-ansluten SSD åtminstone.

Det är nog en standardfläkt på CPUn, men det är inte den mest värme-altstrande, så den bör nog klara sig. Känner sig du eller din son för det i framtiden, kan ni ju installera en annan luftkylare framöver, såsom en https://www.inet.se/produkt/5323444/be-quiet-pure-rock-slim-2 utifall den får plats.

Annars det som Scarabeo skrev är också riktigt schysst, men då får ni installera Windows själv, fast det finns bra videos om det på internet och inte direkt komplicerat.

Av snowscar91

Testade med ett inskickat diktförslag åtminstone, får se om det går vägen.

Av snowscar91
Skrivet av AxxT:

Sen då. Undrar vad som händer om dem bryter mot reglerna.
Ajabaja så får man inte göra, sen då?

Specifikt så har man nu lagt till i Prisinformationslagen (2004:347) om 7 a §. Där skriver man också att det bryter mot Marknadsföringslagen (2008:486), där påföljder är bestämda.

Detta drivs igenom av Konsumentverket (och i förlängningen Patent- och marknadsdomstolen), som bl.a. hävdar att vid rejält grova tilltag så kan man bli dömd på allt mellan 10,000 SEK till 4% av förra årets omsättning. Jag har dock ingen aning hur vanligt det kommer bli med anmälningar och faktiskta påföljder samt hur pass grovt man kommer klassa detta, men troligast blir det väl något mindre vite och uppmaning att sluta med marknadsföringen.

Av snowscar91
Skrivet av magma86:

Tyvärr är det nog inte bara webbhallen som gör så här men håller med om att det är fult. Såg exempelvis också på robotdammsugare där man höjt priserna i efterhand och sedan kallar det för rea när det varit billigare förut. Borde rent av vara olagligt. Men ja, webbhallen är inte ensamma om att göra så här...

Det -är- olagligt. Från och med i september i år. Nu måste rea-rabatten jämföras med det lägsta priset som varit under de senaste 30 dagarna.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-lag-ska-stoppa-bluffreo...

Av snowscar91

Nu är jag ingen expert men ser ut som flera andra coins verkar tappa i vinstkapacitet. Ergo och Raven har fallit ut över ett stup, men jag kanske kollar fel.
https://whattomine.com/coins/340-erg-autolykos?cost=0.1&cost_...
https://whattomine.com/coins/234-rvn-kawpow?cost=0.1&cost_cur...