Inlägg

Inlägg som Yamanu har skrivit i forumet
Av Yamanu
Skrivet av Smasher89:

32 min, så bland de snabbaste jag läst!

Börjar bli lite orolig då det står status Pågående efter mer än 30 min. Står beräknad leverans och fått sms och mejl om att dem jobbar med ordern.

Av Yamanu
Skrivet av Smasher89:

Beställde med nyss, fick sms om att det packeteras just nu. Hoppas det var standard edition, stod inget om utgåva så det är vad jag antar baserat på priset. Blir skoj att föra över ps4 biblioteket och fortsätta på Nioh 2 sparfilen på ps5 istället!

Hur snabbt gick det från beställning till statusen paketering?

Av Yamanu
Skrivet av Gokonen:

Synd att man inte hann in och klicka på telia länken

Jode

Av Yamanu

Riktigt surt när man har haft beställning från September från en annan återförsäljare och får höra från NoN att man ska få ett. Ger dem mina pengar och dem säger att man ska få ett men får tillbaka att man inte får ett. Riktigt gött att få upp hoppet och sedan det här haha.

Av Yamanu
Skrivet av dont_blame_me:

En kompis fick ett mail från NoN där de ursäktar att NoN har översålt. Har någon av er fått ett sånt mail?

Samma här, där de sedan beskriver hur bra deras koppling med Sony är. För att i mening efter avslutningsvis beskriva hur de inte vet när nästa leverans är.

Av Yamanu
Skrivet av Alrik:

Det jobbiga är ju att folk hade gott om tid på amazon om dom bara vetat att dom inte fick på NoN

Jode, tråkigt att man inte hörde det. Känns fortfarande konstigt att Komplett inte fått in någon ny beställning medans NoN har fått och Elgiganten har giveaway varje vecka. Så klart blev det ju från det stället man beställde från. Typiskt min tur i sådana här situationer

Av Yamanu

Beställde från NoN, fick idag 16:04 från kundservice att det högt tryck och det blev fler beställningar än vad det fanns i lager. Tyvärr blev man ju en av dem. Även beställning från Komplett sedan september, inget därifrån.