Inlägg

Inlägg som Stradale1 har skrivit i forumet
Av Stradale1

Det va ju ett PR stunt från början och för att manipulera marknaden som Musk redan är så bra på att göra, men undrar hur man kan tvinga fram ett köp? Vad händer om han inte har likviditeten tillgänglig som krävs för att slutföra affären?

Nu kan han säkert lösa det men en tanke bara.

Av Stradale1
Skrivet av twit:

https://transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregl...

Du får efter uppgraderingen nu alltså inte köra din scooter på allmän väg utan endast inom inhägnat område, om du inte kan klassa den som moped.
Begränsningen finns där för att följa gällande regler.

Anmäl honom konstapel

Av Stradale1

Varför skulle någon köpa din för 500? när man kan få en ny för 639 från ledgers officiella hemsida.

Hade inte tagit en begagnad hardware wallet om jag så fick den gratis, inte värt den eventuella risken alls.

Av Stradale1

Ska du inte spara batteriet så funkar en hårfön eller liknande bra, speciellt om datorn är 8 år gammal för då kommer inte limmet sitta lika hårt längre. Kombinera det med ett kreditkort eller liknande så får du upp det relativt länge, sitter det forfarande hårt så värm det lite till så ska du se att det kommer loss. Ta det stegvis bara och va inte rädd

Så du behöver inte såkallade adhesive remover eller liknande, ganska meningslöst imo.

Av Stradale1

Rengör kontakten med lite alkohol och blås rent sen kommer det funka ska du se, haft ett liknande problem och det löste sig efter jag gjort så.

Av Stradale1

Katanas byggkvalite är ett skämt, hade kört på en lenovo

Av Stradale1

Ja du kan stänga av den, förstår inte riktigt varför du behöver ha den igång om den endast ligger i ett skåp oavsett.

Av Stradale1
Skrivet av Dreas89:

Ett tips till som jag kom på är att kolla om det finns alternativa vägar som är mindre trafikerade.

Jag kör relativt sträckan Skåne - Värmland. Då kan man välja att köra över Göteborg eller att köra via Jönköping. Jönköping är 5 minuter långsammare ungefär enligt GPS.

Så om du har möjlighet, se ifall du kan undvika någon större stad. Ett tips till är att försöka planera så du inte landar i rusningstrafik om du måste passera någon större stad. Göteborg vid 16-tiden en fredag är en spännande upplevelse.

Äsch det är väl ingenting, har kört bil i Moskva och Paris det är en upplevelse kan jag säga dig. Lika bra att han lär sig och inte skjuter på det, annars kommer det alltid vara ett orosmoment i framtiden tills han väl gjort det.

Av Stradale1

Stanna inte överdrivet ofta, jag tycker knappast att det hjälper man blir bara segare av det. När jag va yngre så körde jag några gånger cirka 100 mil genom europa med något enstaka stopp. Kul? Nej inte särskilt alls, skippar bilen numera så mycket som jag bara kan.

Finns egentligen inte så mycket du kan göra mer än att bara köra, principen är ju densamma oavsett om det är 10 mil eller 60 mil motorväg som du ska köra. Vill du öva så är det betydligt vettigare att öva på stadskörning gärna i en större stad, det kommer hjälpa dig mer.

Av Stradale1
Skrivet av Ninotramp:

Jag fick idag meddelande från Blocket att jag kan skicka tillbaka robotdammsugaren och jag får full betalning.

Bra gjort av Blocket!

Hon kommer säkert försöka scamma dig nu, och säga att paketet va tomt eller att den kom söndrig.

Av Stradale1

Får ibland över 1 gbps ner och kanske 400-500 upp, mycket trevligt måste jag säga. Varierar dock extremt mycket beroende på vart man befinner sig, man kan vara någon gata bort och då kanske man knappt får ut halva.

Så förmodligen så skulle du få ganska mycket bättre hastigheter men man kan egentligen bara veta av att testa enligt min erfarenhet.

Av Stradale1

Riktigt dumt med endast 5 års giltighetstid för vuxna, normen i EU är ju 10 år.

Av Stradale1

1900

Av Stradale1

Valfri forwardingtjänst löser problemet åt dig.

Av Stradale1

1850

Av Stradale1
Skrivet av simonw:

Vet du om det är 1366 x 768, 1600 x 900 eller 1920 x 1080?

Ser ut som 720p

Av Stradale1
Skrivet av jaqob:

Den lilla prisskillnaden mellan Air M2 och Pro M1 skvallrar nog snarast om hur Pro kommer öka i pris när den får M2.
Nya Air verkar som en riktigt trevlig dator, men 21495 kr för en laptop som mest kommer användas till slösurfande (och nej, köper inte laptop med 8Gb minne och 256 GB disk 2022) är inte rimligt. Månadskostnaden blir för hög även om den håller ganska många år.

Menar du att du köper datorer på avbet? eller menar du om man slår ut det över antal månader du förväntas ha datorn?

Av Stradale1

Gillar känslan av att nästan "flyga" över vägen, vill inte känna massa ojämnheter och liknande i vägen. Däremot något som man endast får i en "riktig" suv ser absolut inte anledningen till att köpa en Sportage och liknande bilar.

Av Stradale1

Känns som om att det kommer ge en del möjligheter till diverse bra affärer, ser positivt till det. Annonserna kommer ju givetvis granskat precis som förut och nu med bank-id verifiering så känns det som om att det håller de flesta spammare borta.

Av Stradale1
Skrivet av AlexCooper:

Hej.

Finns skärmarna kvar?

Har de ”suddiga kanter”, som vissa ex. lider av?

Med vänliga hälsningar
Alex

Såldes imorse tyvärr