Inlägg

Inlägg som Zuljin har skrivit i forumet
Av Zuljin

Ekakt.. Sen kan du ju köpa antivibrationsgrejor till både fläktar + helt nätagget med..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunnis
byt fläktar i det?

Av Zuljin

Har för mig att du sätter värmeledande tejp/vanlig tejp på flänsen som är på baksidan, dvs du sätter den inte rätt på kortet

Av Zuljin

Nej, du får därimot får du lite kall-luft direkt på grafikkort/processor(beroende på låda).

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kwang
förstör inte sidofläkten hela luftflödet i datorn?

Av Zuljin

Tips för nv silencer på Leadtek 6800nu!

Testa att sätta dit bakstycket igen, se om ni får bättre temperaturer.. Det fick jag, ca 2c. Sen så känns monteringen lite stabilare än med gummi-ringar också

Av Zuljin

Skulle rekommendera dig att ha fläktarna i fronten som insug och fläktarna under nätagg som utblås, har du nån fläkt på sidodörr skall även den blåsa in. Detta brukar ge lägst system-temp.

Av Zuljin
Av Zuljin

KingCobra, din postbox är full

Av Zuljin

Nån som har en Leadtek 6800nu standard bios till mig?

Har tappat bort min orginal-bios och dom som finns på Leadteks sida vill inte fungera jättebra för mig så jag undrar om det är nån som kan lägga upp biosen för nerladding?

Av Zuljin

Jag fick 10ns bättre på Everest minnesfördjröjnings bench, annars blev det samma.. Sen så fick jag möjligheten att ställa in minneshastigheten till 533 i bios me.. Vad skall man ha för ngt för att komma upp i dem hastigheterna PC4000 med lite tur?

Av Zuljin

Memory Turbo Mode på Soltek

På mitt moderkort SL-865Pro-775 har jag en jumper där jag kan ändra "Memory Turbo Mode" av/på, i manualen står det såhär:

JFSB3 is designed on board for inproving Memory performance. If you want to obtain better system performance, you can set JFSB3 2-3 closed to enable the Memory Turbo Mode. Otherwise, you can set JFSB3 1-2 closed to disable the Memory Turbo Mode..

Detta är allt som står om det, jag undrar helt enkelt om det är nån som vet vad denna jumper gör med ingående... Har sökt en hel del utan att hitta ngt..

Av Zuljin

Jag köpte en http://www.inet.se/produkter_info.asp?p=6308256 för att snabbt bli av med standard-kylaren som lät som en dammsugare.. Funkar helt ok, finns ju mycket värre luftkylning men denna presterar iaf bättre än orginal och är tyst..

Av Zuljin

Kolla på DDR-DIMM istället

Av Zuljin

Borde väl funka med en boot-cd och sen flasha från hårddisken eller bränna filerna på en cd..

Av Zuljin

Hur känns flänsen när du tar på den?

Av Zuljin

Snyfft, skulle inte gjort ngt att ha vetat om det innan jag gjorde min egna super-duper lösning...

Av Zuljin

"Varning" för Nv Silencer på Leadtek 6800nu

Fick min Nv silencer 5 som jag beställt från DustinHome igår, när allt var monterat o klart skulle jag bara plugga in strömmen till fläkten och ser till min fasa att kontakterna inte stämmer.. Kontakten från fläkten är ca 1-1,5mm större än vad orginal är och ser mer ut som fläktkontakten på mitt gamla ti4200.. Givetvis så löste jag detta med lite kärlek och kabelskor men vill ändå ge en liten varning.. Kolla kontaken innan ni monterar så har ni en chans att returnera och få en med rätt kontakt istället, för jag är 100% att detta är fel från fabrik då jag sett flera som monterat utan problem här på forumet..

Av Zuljin

hörlurar + högtalare på audigy2?

Får det inte att funka, skall man göra nån inställning eller e det bara jag som e för n00big?

Av Zuljin

1: Ide-kablar

2: Det finns en liten text brevid porten där det står antingen ide1 eller ide2, hårddisken med ditt operativsystem sätter du på ide1 och ser till att den är inställd som master(jumprar på disken), nästa "sak" du installerar på den porten skall du ställas in som slave..

Av Zuljin

Gick jättebra på de tre första, den sista förstog att det gick för lätt och gjorde så att jag fick plocka bort moderkortet iaf.. Tycker inte att såna där plastplippar är världens bästa lösning.. Nu sitter iaf en SuperSilent Freezer 7 från ArcticCooling på istället och den fungerar hur bra som helst..(iofs samma plastclips men denna tar jag inte av i första taget)

Av Zuljin

Köra 1 hårddisk på raidkontroller?

Dvs, kan man använda raid-kontrollern på moderkortet som en vanlig ide-kanal för att koppla in mer hårddiskar?