Inlägg

Inlägg som Zuljin har skrivit i forumet
Av Zuljin

Jag med, på parkeringen på backaplans baksida.. Dock så hade han e hyrd skåpbil(vit), har för mig att det va hifi-klubben han skulle ha levererat till men fått för många =D. hifi-klubben hade senare en varning om detta på sin hemsida.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Semo
Var med om precis samma sak i Göteborg med samma historia att det var högtalare över, detta var 3-4 år sedan.

Av Zuljin

HighPass?

Av Zuljin

Frågan är ju om det stämmer att datorhandel.com får in chassit det datumet.. Verkar lite skumt eftersom ingen av de stora butikerna ens lagt upp produkten..

Edit, har hittat en till med samma datum så det kan stämma ändå... http://www.sbs.o.se/

Av Zuljin

Jo, det är tid kvar på garantin men jag har inget att använda under tiden kortet e borta =D

Av Zuljin

Hjälp med köp av tv-out kort

Tv-out på mitt 6800nu har precis fått för sig att sluta fungera, hittar inte tv:n längre.. Har kollat kablar kopplingar o allt..

Tänkte köpa mig ett separat tv-out kort som kanske tom gör att man får lite bättre kvalite, det är ingen nackdel om det finns antenn-ingång på det men kravet är s-video ut.

Så ett kort med:

Samma utgång som vanliga 6800, s-video e jag nästan säker på att det heter.

+ om det finns "tv-in"
+ om det finns fjärrkontroll

Tackar på förhand o min ekonomi tar slut vid 1500:-

Av Zuljin

Moderkortet är ett Asus P5P800 och problemet är inte om det kommer passa på moderkortet eller inte utan om det kommer passa i mitt chassi som är ett Super Lanboy, dvs eftersom att 7700 enligt zalman skall passa undrar jag om xp120 bygger mer eller mindre..

Av Zuljin

Vilken är störst xp120 eller 7700?

Skall snart köpa en ny fläkt till min processor, jag har enligt zalmans sida kunnat läsa att 7700 passar mitt moderkort om det är 1,5cm fritt till nätagg.. Har inte kunnat hitta nån sån info om xp120 så jag undrar helt enkelt, om en 7700 passar, passar då en xp120?

Tack på förhand

Av Zuljin

Jag satte dit den efter att ha monterat min nv silencer och resultatet blev några grader lägre, dock så fungerade det med silencerns skruvar så jag behövde ej pilla så mycket!

Av Zuljin

Snabbhjälp med trådlöst..

Skall senare idag åka och köpa ett litet trådlöst nätverk till min chef, han har två datorer och telia ADSL som skall kopplas ihop.. Detta hade jag tänkt, kommer det fungera smärtfritt eller finns det bättre alternativ på inet?

2x http://www.inet.se/produkter_info.asp?p=5400297
1x http://www.inet.se/produkter_info.asp?p=5400430

Tackar på förhand!

Av Zuljin

Låter som om många rekommenderar Ballistix, vart köper man dessa utan att bli ruinerad? Har kollat på komplett och där säljs dom inte i dubbelpack, men det skall inte vara några problem med dualchannel ändå eller?

(tack för alla svaren btw)

Av Zuljin

Så om jag inte missförstått listan så bör jag klara mig med ett par Corsair 3200xl?

Av Zuljin

235fsb @ 2-2-2-5?

Tänkte snart införskaffa mig nya minnen, 2x512 som skall köras i dualchannel.. Om jag skall kunna köra 2-2-2-5 i ca 235 fsb, vad är det som gäller då? Om det inte finns några som klarar detta, vad är max fsb på minnen med dessa timings?

Av Zuljin

När du börjar prata om sånthär får jag lite sug på att flytta upp alla knapparna till mitt tangentbord... Nån som har gjort liknande och har lite bilder o sånt?

Av Zuljin

Tror nästan att för mycket är sämre, om "för lite" inte är så lite att det inte ens täcker processorn.. Jag brukar ta ett über-tunt lager på processorn och sen ett über-tunt lager på flänsen.. Sen när jag sätter på flänsen så "juckar" jag lite i cirkelrörelse så att flänsen verkligen nuddar där den kan, kylpasta skall som jag förstått det fylla upp små ojämnheter mellan de två delarna..

Av Zuljin

Får samma resultat med mitt moderkort, programmen visar helt fel temperaturer.. Kan även ha flera program igång o alla visar olika Testa att känn på kylflänsen, är den inte varm alls så kan det vara så att den inte har bra kontakt med processorn, ljummen till ljummen+ brukar va bra..

Av Zuljin

Beror på hur man ser det, kan va SFS också..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ykalon
SBS isåfall.

Av Zuljin

Nej, jag har redan jobb på ett helt annat plan.. Tänkte mer att på att det är där du kommer hamna,

Citat:

Ursprungligen inskrivet av fisk
Jaså? Erbjuder du någon rabatt då?

Av Zuljin

Ses i kassan på Ica

Citat:

Ursprungligen inskrivet av fisk
Är Alma flicka eller pojke? Mest kuriosa, för jag kan verkligen inte avgöra utifrån bilderna.

Jag tycker för övrigt att det är roligt när "dyslektikerna" på forumet börjar gnälla över "för stora ord" och "högtravande" språkbruk. Alla i Sverige skriver inte som 90-talets lågstadieelever bara för att datornördkulturen myntat dessa.

När småbarnen på forumet hamnar i universitetsmiljö och skall skriva er första uppsats kanske ni börjar begripa att språkförmåga-fiskmås inte fungerar.

Landet behöver dock häckklippare, gatsopare, slaktare, ICA-försäljare, m.m. så oroa er inte, ni analfabeter kommer att kunna överleva ändå.

Det här är inte pretentiöst, det är ett genomsnittligt språkanvändande för någon som läst hyfsat mycket litteratur och skrivit en och annan uppsats. Lägg ner tramset, det är inget speciellt med språkbruket, ni är bara vana vid dilettantism.

Av Zuljin

Najs, gj

Av Zuljin

Superlim