Inlägg

Inlägg som Zuljin har skrivit i forumet
Av Zuljin

Hjälp med riktigt billig dator

Har fått i uppdrag av min faster att skaffa en dator åt henne eftersom hennes förra dött... Nån som har tips på vad jag kan köpa, all kringutrustning finns redan så det e bara burken som behövs... Hon kommer använda den typ 2ggr i månaden så det kan verkligen va det slöaste som klarar windows xp.. Helst skall det gå att köpa runt Göteborg eller på bra webshop.

Av Zuljin

Gå in på Asus sida och ladda ner bios-filen manuellt sen använder ni flashprogrammet som finns på skivan som följer med moderkortet.

Av Zuljin

PC5300 el. PC6400 till Intel Core 2 Duo E6600

Skall snart uppgradera mitt system och behöver då köpa ddr2 minnen för första gången, fattar inte riktigt vilka det e man skall ha.. Nån som kan hjälpa? Tänkte köpa ett 2gb kit från komplett, kanske kan få nått tips?

Av Zuljin

Har också sökt efter liknande, detta funkar hur bra som helst.. Tack för tipset

Citat:

Ursprungligen inskrivet av aspen
Prova denna http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1194

Av Zuljin

Sikaflex 221 skall fungera, det är en lim-fog som man använder mycket på båtar, fäster mot de mesta.

Av Zuljin

Har bara hittat två saker som kan uppfattas som dåliga. Luckan fram som är liiite vek, man måste låsa den för att den skall stängas 100%, sen var det något som dräpte mitt högra ring-finger under kabeldragningen med men jag har inte kunna lokalisera ännu.

I övrigt är jag så är jag himla nöjd, bytte från ett Super lanboy.

Av Zuljin

77.72 just nu, funkar bra förutom att jag fått lite buggar på marken i Alterac Valley när man mountat

Av Zuljin

Beställde mitt av dustin sent igår kväll, idag ligger det på posten i sthlm.. Får hoppas att det letar sig ner till götet tills på måndag =D Mitt paket väger dock 16,1 så dom har väl missat ngt..

Av Zuljin
Av Zuljin

Hoppas verkligen det var en xxxl-pråm fylld till bredden med lådor

Av Zuljin

Lånar tråden lite, nån som sett tester på typhoon vs xp-120?

Av Zuljin

Skickar gumman o ser vad som händer, måste bara övertala först

Citat:

Ursprungligen inskrivet av alsd2mac
hej
glömde bort att svara tyvärr så bor jag inte i göteborg bor upp i norr
hur har det gått med kortet ?????
/mvh Andreas

Av Zuljin

Har för mig att pipsen bara är öppna i windows eftersom det är en softmodd, så dom är stängda under booten som syns på screenshot =).. gamma^ray, endast bytt fläns och sen gjort det vanliga med riva-tuner.. Börjar luta åt att jag skickar tjejen att lämna in det på garantin

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joox
Har du testat att sätta i ett PCI-GFX och ha ditt 6800 i agp isittandes? Boota från PCI-GFX och försök att stänga de pipes på ditt 6800-kort .

Av Zuljin

Allt ser ut som nytt.. Undra om det funkar att dra på egen pasta o sen skicka in kortet för garanti-rep, eller dom kanske kollar om man vart där o pillat?

Av Zuljin

Såhär ser det ut när man startar datorn om nån e intresserad..

http://img300.imageshack.us/my.php?image=picture4283kh.jpg

alsd2mac, e du från gbg?

Av Zuljin

Börjar närma sig diskning nu om ingen kommer på något bättre

Av Zuljin

Nope, inga skydd förutom "ta-i-element".

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Luftis
Använde du ESD-skydd när du bytte kylaren?

ESD dödade mitt gamla GF2 en gång i tiden och jag fick liknande problem som du beskriver.

Av Zuljin

Funkar bra med mitt nya kort(exakt likadant), det är så mycket artifakter med det gamla så jag inte ens har chans att se något..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av m3tr0
Har du testat andra felkällor än grafikkortet, tro? Klockat system? Testa med att ställa fastwrite=off (görs antingen i BIOS eller från drivrutinskontrollpanelen) kanske. Annars vet jag inte.

Av Zuljin

Jupp, fläkten funkar hur bra som helst.. Den är förresten i nyskick eftersom jag använde den i 1 dag innan jag monterade nv silencern. Väntar nog en stund med att sälja kortet, skall ha testat allt som bara går innan dess. alsd2mac, det låter nästan som att du sitter inne med värdefull info

Av Zuljin

Något hopp om halv-dött 6800?(mycket text)

Drog igår ut mitt 6800 ur skåpet för att ännu en gång försöka få liv i det, misslyckades igen.. Här e historien om hur det dog, kanske kan ge nån ide om vad som har hänt..

Ett leadtek 6800nu AGP, NV silencer, arctic silver på core och medföljande pasta på minnen. Jag hade låst upp pipes i rivatuner men körde oklockat, temperaturen var mycket bättre än med kopparmackan både idle och full-load. Inga låsningar eller artifakter efter oändligt många runs i 3dmark 03, 05 eller mycket cs-spelande. Enda problemet var att datorn låste sig när jag spelade WorldOfWarcraft nångång ibland, kanske var 4:e timma eller så(kör långa pass).

En av gångerna(den sista) när det låste sig såg det lite annorlunda ut. denna gången fick jag även med lite artifakter i olika färger på skärmen och när jag sen startade om den så såg booten ut som myrornas krig fast i färg... Det är där jag är nu, har ju givetvis köpt ett nytt kort för länge sen men det hade ändå vart skoj att veta vad som hänt med det gamla..

Körde igår en rejäl "tops + bommul + kemisk ren aceton"-rengöring igår, på med ny silikon-pasta och standardkylare med samma resultat som innan... Finns det något mer man kan göra?