Inlägg

Inlägg som Maxplosive har skrivit i forumet
Av Maxplosive

Är nyinflyttad till Sverige, vart är det man ska kolla för att få en chans att köpa ett kort då det kommer ut till vettigt pris?

Av Maxplosive

Gigabyte M32U Arm edition

Säljer min 2 månader gamla skärm eftersom jag insåg att 4K inte är för mig. Skärmen är i utmärkt skick förutom en stuck pixel som visar rött då det är vitt ovanför den, annars syns den inte. Kan skicka mera bilder, använder man dark mode i program eller spelar spel så märker man den inte alls. KVM fungerar jättebra, använt skärmen för att byta mellan jobb och speldatorn. Arm mount låter en justera skärmen i flera olika lägen. Orginallådan finns kvar så kan skickas med den men skulle föredra hämtning. 4K IPS 144Hz.
Nypris är cirka 9400 SEK, i och med att den är knappt använd och har en stuck pixel tycker jag att 8000 sek skulle vara ett rimligt pris.

Läs hela annonsen här

Av Maxplosive

Jaha får väl hoppas det kommer något ordentligt nedsatt 7900 XTX eller rtx 4080 till Black friday...

Av Maxplosive

Skulle inte vara illa med ett nedsatt RTX 4080 eller XTX 7900 att driva min nya 4k skärm

Audeze Maxwell headset skulle man inte heller säga nej till

Av Maxplosive
Skrivet av ZamSha:

Ja, jag tror inte på anklagelser utan bevis, oavsett om det kommer från en man eller kvinna. Vad intuitiv du är!

Låter ju nog som väldigt long con för henne då hon har en review på glassdoor från över ett år sedan med liknande anklagelser.

Av Maxplosive

Letat efter en 4K skärm som jag kan använda för både gaming och kodning nu då jag skall gå över till WFH och denna skärm toppar listan, hoppas se den på rea under hösten

Av Maxplosive

Lånar tråden jag med Just startat en Jellyfin server på min gamla laptop som självklart inte har nån stor hårddisk. Funderade på en Synolog DS220j eftersom jag bara skulle behöva den för storage men om jag var intresserad av att bygga/köpa en annan NAS för både storage och hosting med lite transcoding, vad skulle då vara det billigaste alternativet? 2-bay känns lite klent om man har en disken som backup? Läst att drives över 6TB brukar låta väldigt mycket och 6tb håller inte mig så super länge.