Inlägg

Inlägg som Nigle har skrivit i forumet
Av Nigle

Hemsökning och spark i röven!

Av Nigle

Ähh värme hit o dit. Själv har jag ingen större skillnad eftersom jag har vattenkylning. Det enda som jag egentligen bryr mig om är att få prestanda per euro. Det har ju faktiskt ingen skillnad om man "idlar" på 70 grader eller på 30.. eller??

Av Nigle

Är det nån annan här som har samma problem som jag har? Varje gång jag läser något nytt om AMDs prollar så poppar namnet Conroe upp i skallen på mig..
Jag måste tydligen ha blivit riktigt rörd av Conroe nyheten eller nåt.

Av Nigle

Bra spel, som MoO2 fast bättre. Passligt svårt och invecklat dessutom..

Av Nigle

208 kyklingar. Man satt som en zombie och stirrade rakt igenom skärmen.

Av Nigle

En bra idee om man vill spara pengar är ju att vänta tills en ny generations grejjer släpps och sedan köpa de gamla när det är "värdelösta".

Av Nigle

Här var det livat.. Jag håller med Zie, har ingen skillnad för mig vad är för tillverkare som gjort min prolle, så länge den är snabb och billg. Punkt.

Av Nigle

Skall jag posta en film när jag äger 14 stycken heta brudar istället?? Ähh skämt o sido, alla har vi olika intressen Grattis till rank 14 då mao!

OffT: Varför förstörde du din gamla yxa btw?

Av Nigle

Du kan ju alltid läsa Överklock FAQn för att få lite mera insikt i din klockning.

Av Nigle

Om blizzard funderar på att släppa ett D3 kommer de iaf att göra det någolunda snart, innan någon annan "hinner före". Jag menar att ingen lär ju göra en spelvärld lik den i Wow i dagens läge, den är ju redan använd så att säga och skulle inte sälja. Så blizzard kommer nog att släppa ett D3 innan någon annan stjäl konseptet.

Av Nigle

Tusan, nu måste jag skjuta upp mina datorinförskaffningsplaner igen. Kan de helt enkelt bara sluta upp att göra allting bättre och snabbare i typ ett år så jag kan köpa en dator utan att behöva känna mig lurad ½år senare

Av Nigle

Jag tror att intel kommer igen, förr eller senare och kanske med Conroe, vem vet?

Ett effektivt sätt att få slut på allt jävla löjlande här på förumet är helt enkelt att införa en åldersgräns. Barnen tillför ju ganska exakt; noll.

Av Nigle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nigle
Exakt! *Fniss*

Synd att hela diskussionen gick åt att försöka förklara åt grabben att han borde hålla tyst.

OT: Finns väl egentligen ingenting som säger hur den här CPUn presterar överhuvudtaget. Kul att den är 64bittare iaf.

Av Nigle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hock
hahaha roligt när folk säger emot sig själva!

Exakt! *Fniss*

Av Nigle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mortifer666
Anser bara att det är förståeligt att folk är oroliga över att de ändrar ett franchise för mycket. Från 2D till 3D är en stor förändring och det skulle vara skithemskt ifall gubbarna blev lågpoly för att alla ska kunna spela det och texturerna skulle vara färgglada och lite "tecknade".

Jaa-a det är precis det jag är rädd för. Värst skulle det vara ifall de ännu till lyckas vingla till det så enormt mycket att det blir ett anime-stuk på gubbarna, final fantasy likt. Ni vet med smala midjor och sjukt enorma svärd..

Men det skulle va så jävla magiskt ifall de skulle lyckas med att fixa ett riktigt fint 3d spel där värkligen blir lika rädd pånytt som när man öppnade dörren till Butcher första gången i D1. *drömmer*

Av Nigle

Jag blev lite sugen på UT07s A.I. Om man lyssnar på gubben i videon så lär den ju bli något helt extra. Jag minns att redan i UT03 så var A.I.n fet så antagligen kommer 07ans rocka

Av Nigle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elsmurfo
Släng ihop alla grafikkorts tillverkare så har dom ju monopol på marknaden och ingen svensson har råd med ett nytt graffa, MOHAHAHAHHA

Därför har vi Kina

Av Nigle

Jag tycker ni skall göra som i Finland. Rösta in Piratpartiet bara. Vi röstade ju in en boxar/wrestlare i riksdagen. Vet faktiskt inte om folk var allvarliga när de lade sin röst på honom men inröstad bled han iaf (Toni Halme). I alla fall har grabben åstadkommit något, han är ju helt väntat ine lika "mesig" som andra politiker. Han trumfkort är typ att slänga käft och vara "överärlig". Han faktiskt vågar säga att det är fel att man som "ursprungs finländare" behöver vara rädd för att gå på stan pga att man kanske blir nedslagen på stan enkom av sin huds färg. Nåväl, jag tror att piratpartiet skulle kunna rejva runt ganska bra i Sverges ingrodda politik (inget illa menat).
(PS. Detta är min personliga åsikt)

Av Nigle

Card of the year 2002 säger väl sig själv angående prestanda i ett nytt spel.. Jag tror nog du är tvungen att köpa nytt kort för att få spelet att flyta men att tweaka kanske hjälper upp lite.

Av Nigle
Citat:

3. Moonstone: Muhahaha, gammalt spel från Amiga 500-tiden. Undrar om någon mer än mig komme ihåg detta underbara spel! [/B]

Javisst minns jag det. Spelade nyss igenom det. Jag klarade aldrig spelet som barn men nu har jag äntligen fått frid i själen då jag varvade det på gamla dar.

Moonstone.istheshit.net