Inlägg

Inlägg som GudZen har skrivit i forumet
Av GudZen

Underbart! Tack för tipset!

Av GudZen

Då kör jag på det som Olegh skrev... Jag måste bara säga att jag uppskattar att ni hjälper till.. Är inte så bra på hårdvara

Av GudZen

Ja, jag funderar faktiskt på nu (Istället för att köpa ett PS2) att lägga pengarna på en ny processor (som "titeln" lyder även fast det inte ska stå så) och ett annat moderkort, något med socket 939 kanske? ..

http://www.webhallen.com/prod.php?id=41783
AMD Athlon 64 3200+ 2GHz / 640KB Socket 939 (Box) (90nm) (Venice)

och

http://www.webhallen.com/prod.php?id=54397
Asrock - Socket 939 - MATX SIS756 (939S56-M) - PCI-E / Lan

Eller är Abit bättre då det gäller Moderkort?

Av GudZen

Fan vad duktig jag är .. Menade ju Moderkort =Z .. Har mycket i skallen just nu... Tack för svaret!

Av GudZen

Vilken processor ska man ha?

Hej Sweclockers!

Idag köpte jag ett Grafikkort (Asus GeForce 6600GT 128mb) av en kille på min skola, när jag kom hem såg jag till min förskräckelse att jag inte någon PCI-Express port...

Så, om vi säger att jag har en budget på ca 600:-, och vill ha ett hyffsat bra moderkort med PCI-Express port... Det moderkort jag har nu är http://www.webhallen.com/prod.php?id=26373 ...

Så har ni några förslag? Det ska vara Socket 478 ...

Tack på förhand!

Av GudZen

Konstigt Virus?

Först och främst vill jag be om ursäkt ifall jag lagt tråden fel. Hittade inget som riktigt passade.

Har två problem, ett Main Problem och ett Secondary Problem

Main Problem:
Jag har två partitioner av min lilla 80gb HDD, en C: (10gb) och en D: (70gb). Den på C: har jag ca 1,15gb ledigt as we speak, men ibland så sjunker det lediga utrymmet till runt 203 mb, ibland mindre.
Då jag kollar i papperskorgen sen så ligger det .tmp filer och genvägar där och tar upp över 900mb, nu ställer jag mig frågan, vad kan det vara?

Jag är en sådan person som inte slänger saker på datorn och lägger i papperskorgen, och absolut inte genvägar och tmp filer på över 900 mb.

Mitt Antivirus (Kaspersky Antivirus) hittar inget och det börjar bli väldigt frustrerande.

Secondary Problem:
Jag har två nätverkskort och jag kan inte ha 100mbit FULL Duplex på mitt något av dom, den connectar och disconnectar det lokala nätverket hela tiden. Däremot kan jag ha 10mbit FULL Duplex på nätverkskortet som är integrerat på mitt Moderkort.

Även detta ganska frustrerande...

Tack på förhand!

Av GudZen

Never in my life ...

Av GudZen

Länkhastighet & Duplex Hjälp!

Hej igen!

Nu har jag problem med min dator igen! Förra gången var det Kaspersky som knasade till det, men jag lyckades lösa problemet!

Det som är nu är att jag inte kan ha 100mbit Full Duplex på mitt Nätverkskort, detta hände ungefär i Tisdags. Jag har 2 st Nätverkskort och det är bara det som är på Moderkortet som funkar. Jag har uppdaterat Nätverkskortet till den senaste Versionen.

Det som händer är att då jag har 100mbit Full Duplex så blir jag "online" och direkt "offline" ifrån Nätverket. Samma gäller 100mbit Halv Duplex. Det jag kan ha är 10mbit Full Duplex och 10mbit Halv Dublex.

Detta ser jag som mycket frustrerande då det går mycket sakta att göra saker på både internet och lokalt.

Någon som har en aning om vad som kan vara fel?

Tack på förhand!

Av GudZen

Då kan man ju också ställa sig en liten fråga...

Vad är det för mening med att ha snabbt åt båda hållen ifall man endå inte får dela med sig av filer?

Antipiratbyrån kanske kommer... Jag darrar =D hahaha.. Detta är en sak som den nya Upphovsrättlagen förstör.

Av GudZen

Vad jag har hört så var det inte APB, utan IFPI .. Hörde det på radion.. iofs kanske IFPI gick egenom APB

Av GudZen

Enormt irriterande problem!

Hej alla SweClockers!

Det är såhär att här hemma hos mig, så funkar inte internet på min dator. Det kommer upp "Begränsad eller ingen anslutning" .. Jag har testat endel fixar (http://www.dslreports.com/forum/remark,9171433~mode=flat) men det funkar inte.
Internet funkar på alla andra datorer (vilket jag bevisar här). Jag har testat att starta om routern, även att låta den stå av ett tag. Det spelar heller ingen roll vilken port i routern jag har (vilket är en NetGear DG814 kombinerat modem och router). Det beror inte heller på nätverkssladden dels eftersom att det blir samma problem med en annan sladd och att jag kommer åt alla datorer med den sladd jag har.

Detta hände ganska exakt efter att jag avinstallerat Norton Antivirus 2005 och att jag installerade Kaspersky Antivirus Personal. Jag har inte testat att avinstallera Kaspersky eftersom att jag tror inte ett antivirus program kan orsaka detta? ... Men ifall jag inte får nåt direkt bra svar så kan man ju testa det också...

Jag får ett 169.*.*.* IP och jag håller på att skalla sönder mitt rum..

Ifall det är någon som vet så kommer jag bli evigt tacksam och jag kommer för evigt vara denne personens personliga SLAV.. Ni hörde rätt, slav...

Tack på förhand!

*EDIT*
Jag upptäckte felet, och det kan jag dela med mig av ifall någon annan har fått problem efter att dom installerat Kaspersky.

Det var Antiviruset som gjorde detta för att fixa:

Testa först att avinstallera och sedan installera Kaspersky igen.

Ifall detta inte funkar gör detta:

Gå in i Kaspersky -> Settings -> Configure Real Time Protection -> Real Time Protection Settings -> Klicka i "Disable protection against network attacks", Stäng alla fönster och klicka ok, Minimera Kaspersky och Starta om datorn.

http://www.kaspersky.com/imagesen/faqpics/p_idseng.gif

Källa:
http://www.kaspersky.com/faq?chapter=170704919&qid=166348631

Av GudZen

åt en person menade jag haha.. Men vi löste problemet, det va RAM-Minnet som inte ville funka som det skulle, kan låsa tråde ifall ni vill

Av GudZen

CPU + Moderkorts problem

Hallå alla spjuvers!

Jag och två polare håller på att bygga ihop en liten dator och en person. Och vi har kopplat allt som det ska, datorn startar, och då vi ska formatera och installera Windows XP Pro så dör fläktarna och det börjar pipa, detta händer då man ska ställa in grejerna med HDD'arna.

Någon som vet vad som är problemet?

Tack På Förhand!

Av GudZen

Går det att piratkopiera och spela spel i PSP?

Av GudZen

about:blank .. Varför? Därför att webläsaren, enligt mig, startar upp snabbare.

Av GudZen

Oftast blir dom så stora då det är okompirimerat .. Men att redigera i så är Vegas eller Adobe Premiere bra ..

Till capture så går det att använda i Adobe Premiere också, blir inte så stort då heller vad jag vet..

Av GudZen

Sätt bara din status på upptagen eller inte vid datorn? ..

Av GudZen

WinRAR eller WinACE

Av GudZen

Testa ifall det går att lägga till dig själv som administratör...

Högerklicka på "Den Här datorn" -> Klicka på "Hantera" -> Dubbelklicka på "Lokala Användare och grupper" -> Klicka på "Grupper" -> Dubbelklicka på "Administratörer" -> Skriv in ditt användarnamn och klicka på kontrollera namn -> Klicka på OK och sen OK igen ... Går inte detta så testa det i skolan

Av GudZen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av shay
Hejsan, ladda ner bayden SlickRun (http://www.bayden.com/dl/sr-upgrade.exe) så får du ett litet "kör" fält ovanför klockan eller vart du nu vill ha den.. Du kan även lägga in egna genvägar till egnaprogram m.m.

Mycket bra program faktiskt!

Tack!11!!!one!!!1one