Inlägg

Inlägg som Pinnen har skrivit i forumet
Av Pinnen

En och en halv argb-fläkt har slutat lysa

Hej!
Jag har ett märkligt problem. Mitt chassi är ett Kolink levante v2 med 4 tillhörande Umbrafläktar. De är kopplade till fläkthub som i sin tur är kopplad direkt till psu och rgb är kopplad till en kontakt i toppen på chassit. Allt har fungerat som det ska men nu har halva fläkten bak och den översta fläkte fram slutat lysa. De snurtar som de ska. Ett tag gick rgb igång igen men då gick det inte att byta färg. Allt är kopplat som det ska, jag har dragit ut och satt i alla kontakter. Jag har provat fläktarna i andra uttag.

Verkar ju vara fel på fläktarna men det är lite skumt att de slutar fjngera samtidigt samt att de en kort stund "fungerade" igen.

Någon som har tips eller tankar om detta?

Kan ju tillägga att det inte är viktigt med rgb för min del, ofta är de avstängda men fan vad irriterande när prylar inte funkar😳🤣.

Av Pinnen

Thermal pads Asus 1660 Ti Dual

Hej!

Jag har tokletat efter måtten på thermal pads för ovanstående kort men inte hittat något. Någon som vet mer om det eller har informationen så tas den gärna emot!

Av Pinnen

Löste sig till slut med lite mer våld och hårdare nypor!
Tackar för hjälpen!

Av Pinnen
Skrivet av BM-Mods:

Du behöver ta bort fronten, sedan kan du skruva loss fläktarna och ta ut from framifrån. Du borde kunna ta tag under fronten och försiktigt dra loss den, ibland kan dom sitta rätt så hårt, men kolla bara så att du inte ser några skruvar innifrån som går ut i fronten så ska det inte vara några problem.

Vet inte vad det är för chassi, men påminner om ett Phanteks eller eventuellt NZXT, men jag tror mer på ett Phanteks chassi.

Tack snälla för svaret! Jag trodde också att det var lösningen men som du ser på bilden går det inte.

Av Pinnen

Identifiera chassi/monteringshjälp

God morgon!

Jag har fått hem en dator som är i stort behov av grundlig rengöring. Jag har ingen aning om vad det är för chassi. Jag försöker lista ut hur fasen jag ska få ut fläktarna i fronten. Jag kommer liksom inte åt nånstans. Någon som vet hur eller vilket chassi det är så jag kan leta manual?

Av Pinnen

Annonsen är avslutad

Av Pinnen

Mus och gamepad

Arogant bastard gamepad. Fungerar men vissa knappar fastnar lite ibland. Kanske går att lösa genom att öppna den och rengöra.

Mus; Trust X-ray. Fungerar utan problem.

Skänkes till någon som behöver dem bättre, motivera gärna! Kan skickas mot frakt eller hämtas i Malmö.

Läs hela annonsen här

Av Pinnen

Tjena! Hämtar gärna i Malmö om ingen annan behöver det bättre.

Av Pinnen

Jag beställde en vara 3 december. Leverans lovades 10 eller 11 december. 15 december hörde jag av mig till dem och undrade hur det såg ut. Fick beskedet att de är högt tryck men att de kommer meddela mig när paketet kommit till Malmö. 17 december hörde jag av mig igen och fick då beskedet att det inte kommit än. 18 december hörde jag av mig igen och fick veta att de inte hittar paketet utan kommer skickas tillbaka när de hittar det.

Jag har inga höga tankar om Budbee. Fick gratis bokning av nästa tid men kommer inte använda Budbee om jag kan välja.

Av Pinnen

Färdigbyggd Lenovo - prisvärd? Nackdelar?

Hallå!

Hittade denna dator på Power:

https://www.power.se/datorer/datorer/stationar-dator/lenovo-i...

Som okunnig tänker jag att det ser ut som en bra deal men frågan är vilka nackdelar som finns här? Antar att nätagget är tillräckligt men verkar ändå lite klent? Uppdateringsmöjligheterna, hur ser de ut? Hur är kylningen?

Jag behöver inte tips på vad man kan bygga själv för typ samma pengar eller andra köptips utan är intresserad av hur just denna dator står sig.

Av Pinnen
Skrivet av Stan Carley:

Du kanske borde redigera rubriken till "GXT" nu ser det ut som du säljer ett konstigt grafikkort

Oops, tack för påpekandet!🤣

Av Pinnen

Trust GXT 138 X-ray

Inköpt från Webhallen och fungerar som den ska. Kvittot finns inte kvar. Lämna bud. Finns i Malmö men kan skickas mot fraktkostnad.

Läs hela annonsen här

Av Pinnen

Annonsen är avslutad

Av Pinnen

Har spårat tidigare intressenten och lurarna är hans som utlovat.

Av Pinnen

Där ser man! Tack!

Av Pinnen
Skrivet av Jaxione:

Borde du inte kunna se det i inläggshistoriken?

Mvh J

Har av någon anledning inga meddelanden kvar. Och annonsen är borta sedan länge.

Av Pinnen

Du är först i kö! Jag vill bara vänta lite och se om om han som köade sist hör av sig då jag lovat det. Annars är de dina. Något extra vill jag inte ha då jag själv fått dem.

Återkommer!

Av Pinnen

Siberia 840

Skänker Siberia 840, fullt fungerande, då jag inte använder dem. Har tidigare fått dem av annan medlem här i forumet. Någon ställde sig i kö till dessa och jag lovade att höra av mig om lurarna skulle få ny ägare. Nu kommer jag inte ihåg vem detta var eller om det fortfarande är aktuellt och jag har inte kvar meddelandet. Tror jag kommer ihåg namnet när jag ser det. Annars är det först till kvarn som gäller gäller. Finns i Malmö.

Läs hela annonsen här

Av Pinnen
Skrivet av Pinnen:

250 för Xtrfy M4. Tror jag hoppar Cooler Master.

Drar tillbaka mitt bud.

Av Pinnen

250 för Xtrfy M4. Tror jag hoppar Cooler Master.