Inlägg

Inlägg som Elixx har skrivit i forumet
Av Elixx

problem med sapphires x800 pro

köpte ett Sapphire X800 Pro 256 kort häromdagen men har lite problem med det... för det första så verkar det int egå att instalera.. Kortet syns i syns i device manager först som X800 series och sedan som x800 series secound.. verkar inte gå att bara h aett kort där som heter vad det är osv.. sen när jag instalerar catalyst drivers så kommer det upp ett medelande att kortet eller mjukvaran inte passar med catalyst.. sedan kastas man mycket tillbaka ut ur spel osv.. har jag bara fel drivers eller är det mitt kort som e knas?.. sen vet jag inte om jag ska köra på pci eller agp i biosen det står primary pci men är det inte agp man ska ha valt?

resten av datan är K8N Neo Platinum, AMD 64 3200, 512 DDR (kingston)

Av Elixx

Hörr du din fjant skriv "snubbla" o tryck på Enter!

Av Elixx

ah jo kikade där men tyckte jag inte hittade något om nyare prossecorer ska kika lite nogrannare en gången..

Av Elixx

Kluckar det att klocka i klacken?

mnjö... köpt en AMD 64 3200+ Newcaste på 2,2 Ghz & MSI K8N Neo Platinum o jag e rejält sygen på att överklocka denna lilla gobiten.. minnen jag använder är 512 Kingstons 3200/400mhz ska köpa en till strax.. har thermaltake låddan Damier V med mazza fläcktar men räcker det för att kyla allt om jag överklockar eller ska jag fixa mig lite bättre kylning på en gången.. ok nu e det ju såhär oxo hur clockar jag upp prozzesorn någon guide till just min combo eller system som jag kan använda? mycket tacksam om någon har ork, tid o kundskap i ämnet eller kan länka mig vidare..

Av Elixx

jag beställde mitt från SPECITEK.SE billigt o snabbt levererat.. funkar ganska smidigt..

pröjkar 1450 :- med frakt o allt..

Av Elixx

detta är ju crap presis köpt en AMD 64 3200, MSI K8N NEO Platinum oskit o så dyker det upp 939 or överallt..

Av Elixx

oj sorry tänkte bara liva upp inlägget med lite självdistans va inte meningen o kalla er nördar då är ju jag lika bra mycket nördig.. mitt misstag..

Av Elixx

oh ok tack då ska jag köpa ett par fina minnen till ..

Av Elixx

minnen till MSI KN8 NEO Platinum

hej på er.. har sujfat runt lite o letat efter rekomenderade ram´s för AMD 64 3200 1024 cash, MSI KN8 NEO Platinum.. några ider på vad som är fint till? hittar inte någon info om detta..

Ämne redigerat till något vettigare. /Aphex

Av Elixx

ah jo jag såg det där lär ju ta halva sommaren innan man får tag i en sådan där gobit... tack för tippsen där då.. får väl maila dem o fråga hur snabbt o pålitglit det kan va..

Av Elixx

funderar själv på att köpa samma tomtearme som du där om jag inte hittar en 939 socket´s cpu snart.. fast jag kommer nog gå på msi´s neo platinum ska tydligen va rätt festligt..

Av Elixx

en Athlon 64 3500 kram

Sock 939 i butikerna?
någon som vet när AMD´s Athlon 64 3500 socket 939 CPU släpps i sverige eller om det går att få tag i någonstans nu med någolunda kort varssel ?

Av Elixx

Sock 939 i butikerna?

sorry fel forum där..

Av Elixx

oj jag har 9 fläktar i min :O\

Av Elixx

Lanparty ?

japp då har min flickvän accepterat att jag köper dator igen så lagom till nya lådan skulle det va kul o dra på lanparty i sommar.. någon som vet någon site om lanpartyn i stockholm osv.. ?

jo moste beställa nytt internett där oxo.. Någon som vet någon bra lina? eftersom bostream,telia o BBB inte har plattser kvar..

Av Elixx

"r grymt n;jd med min Thermaltake damier V ... hosta upp lite cash o investera i det..