Inlägg

Inlägg som Limpdjur har skrivit i forumet
Av Limpdjur

Ta bort utdelad mapp som inte finns längre i XP

Har haft en mapp utdelad som låg på en usb disk. Nu finns inte den kvar, dock finns den utdelade mappen kvar, hur tar jag bort den?
Har högerklickat på den här datorn och gått in på hantera -> system verktyg -> delade mappar -> resurser där ser det ju ut som man skall kunna ta bort den men ikke? Givetvis vet jag hur jag tar bort utdelningen när mappen finns kvar men nu är enheten borta så då läre jag gräva fram nån usb sticka lr liknande och byta enhetsbetäckning på den för att således kunna skapa en mapp med samma namn på den för att då kunna högerklicka på den å ta bort utdelningen men nu vill jag vet hur man dödar den utan att göra på det omständiga viset

Av Limpdjur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr_Lazy
Home har en limit på hur många anslutningar som kan anslutas till den.

Just för att inte kunna använda Home som server

Fjantigt.. får skaffa professional då.

Av Limpdjur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr_Lazy
vad har "huvuddatorn" för OS ?

XP home ändrade topicen men det syndes tydligen inte innan man gick in i den

Av Limpdjur

Anslutningar mot XP

Har ett litet problem här. På kompisens företag har dom en huvuddator med databas å grejjer på men det verkar som att XP inte vill tillåta mer en 4 datorer anslutna samtidigt varje dator använder 8 filer. Är home edition på den är det det som är problemet? har letat efter att kunna öppna upp fler anslutningar men hittar inget.

Av Limpdjur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [Corrado]
Den erfarenheten jag har från MDS är mycket pengar, lite ljud...
Satsa istället på en Ultimate eller Zachry bas. Finns på ljudia.se.

Jag vet inte hur du har tänkt dig att bygga, men som jag fattar ska du ha 3 lådor, 1 bas och två med mindre högtalare i?

Kolla bara så du har en förstärkare med sub-utgång eller en som klarar att bryggkoppla två kanaler till en bas.

Annars (om du inte ska lira så högt) kan du ju alltid köpa MGR element (finns också på ljudia) och bygga två kompletta lådor... Dessa högtalare, 10", kostar bara 225:- st.

12"aren av dom där spelar då så det räcker, det är väll inte speciellt ofta en bas för 225:- spelar speciellt bra... man brukar få vad man betalar för ( till en viss gräns )

EDIT:
2st kanske det skulle vara... jaja skitsamma nu sover jag istället

Av Limpdjur

Det är inte det vi klagar på

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aijoj
lol, folk klagar för att Telia ger dem den utlovade hastigheten och inte mer?

Det är inte det vi klagar på, utan det är att det nu är lägre än vad dom lovar + packet loss. mot telias inlogningssida 10.0.0.6 hade jag 50-60 i ping och 35% Packet Loss, DET ÄR FAN INTE ACCEPTABELT! Detta har min kompisar här i stan haft i månader för mig började det nyligen. och inte nog med det så var det inte bättre att det blev så strax innan mitt win2k krascha och det är lagomt kul att leta drivrutiner när DNS servern tar kafferaster, filer blir koruppta(stava?) och en nerladdningshastighet som varierade 2-8kbyte/s och ibland stannade.