Inlägg

Inlägg som Ollie har skrivit i forumet
Av Ollie

om du med ordet maxar menar högsta upplösning och anti på full så är det en bra poäng, kör du default så är det lite i minsta laget. Jag skulle prova att installera om moderkorts drivisarna

Av Ollie

Jag skall skratta den dan ni får fel på era skärmar eller datorer.
Hjälp personen ifråga istället för att förstöra inlägget.

Av Ollie

Tror jag nog den är, den tar upp 3! pci platser och 2 -3 sata kontakter enligt tester.

Av Ollie

Ja du kan ju prova att få högre hastighet än 2* när du kör mjukvara i OS

Av Ollie

Där är stor skillnad på AGP-Version 3 och AGP-Hastighet 8

Ja era kort går i 8x

Av Ollie

Mitt X800XT PE hade en latency på 255, ändrade till 64. får väl se om jag märker någon skillnad. Tack för tipset

Av Ollie

The reason for this is either incompatible hardware (make sure you meet all the minimum specs), or more usually the fact that you're not running at the default Windows XP refresh rate (60Hz). By default the game tries to launch at 800x600@60Hz initially, so your system must be able to run that same resolution and refresh rate, otherwise the game will abort. If you are using any refresh rate override program/method, disable it (e.g. if you're using Refresh Force, click the 'Restore Original Settings' button and apply). Once you've got the game running, you can then change the resolution to suit your taste in the in-game settings, and importantly you can select a higher refresh rate. Then you can reapply the refresh rate override and the game will launch without any problems. To set a non-standard resolution such as 1280x1024 see the Command Line options under the Advanced Tweaking section.

Av Ollie

Ditt kort throttlar när det hackar så, d.v.s klockar ner sig själv istället för att du skall få artifacter eller att spelet hänger sig. Är du säker på att det inte går varmt ? Får tillräckligt med kräm ?

Av Ollie

Jag köpte Plantronics GameCom 1 Pro för 420kr fråm jmedata, skitbra ljud för billig peng

Av Ollie
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DataNusse
Sorry m8. Men jag fattar inte riktigt vad jag har gjort, eller inte gjort. Jag laddade upp mina poäng, och att det är inte WHQL-driver, spelar väl ingen roll.

Din poäng är jättebra, men för att du skall få upp det på topplistan på orben måste du ha godkända drivers av futuremark (suger jag vet). Som det är nu om man gör en compare and search så ser man inte ditt resultat.

Av Ollie
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DataNusse
Vad menar du?! Jag har den på orben.

Nej det har du inte, för det är denna: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=780397

Av Ollie

Synd att du inte körde med approved fm drivers så du hade fått upp det på orben

Av Ollie

www.futuremark.com eller i vårt fil arkiv

Av Ollie

låter som ditt graffe throttlar, kan vara värme problem än att det bara stiger till 63c eller så kanske ditt Antec har börjat spöka.

Av Ollie

XFX har fått otroligt bra kritik för sina kort, dom flesta säger att det är dom bästa korten. Titta på orb i futuremark, dom flesta använder XFX

Av Ollie
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P-NILZ
Jag har fått i mig 15000 volt i ca 3-4 sekunder utan att ta skada av det lär dig skillnad mellan strömstyrka och spänning innan du yttrar dig om sånna här saker.

Var hittar du 15000 volt utan någon Ampere i det ? Jo i stavtapparna runt en reaktor, tror inte du har varit där nere och rotat.

Av Ollie

är inte det en dammsugare ?

Av Ollie

Ström kan vara livsfarlig
Spänning och resistans avgör hur stark ström som kan uppkomma i en krets. Detta är viktigt eftersom elektricitet inte alls är ofarligt för människan. Våra kroppar kan nämligen själv leda ström. Egentligen är det inget märkvärdigt. Elektriska spänningar och strömmar styr många biologiska funktioner i människokroppen, till exempel nervsignalerna. Men då är naturligtvis spänningarna låga och strömmarna svaga.
Varje dag utsätts vi för farlig elektricitet, det vill säga i våra bostäder, skolor och på arbetsplatser, där finns det elektriska uttag som har en spänning på 230 volt. Det är en tillräckligt hög spänning fä att orsaka skador som människokroppen inte klarar. Under olyckliga omständigheter kan 230 volt ge upphov till strömmar som är direkt dödande. Om en olycka av något slag ändå skulle inträffa så är det kroppens resistans som avgör hur stark strömmen blir genom kroppen. Om man har fuktig hud blir det värre. Fukten minskar nämligen resistansen i huden och det leder till att strömmen genom kroppen blir starkare

Så: Om du inte vet vad du gör, gör det inte

Av Ollie

*väntar*

Av Ollie

fredde__t: Detta bygge tror jag blir så cooolt när det är färdigt, funderar du på att fräsa nått snyggt ur grötrisplåten ? Kanske det blir för dyrt om det skulle bli fel dock. Snyggt är det i alla fall.