Inlägg

Inlägg som Vintervilan har skrivit i forumet
Av Vintervilan
Skrivet av candyraver:

ngn som vet om komplett lämnar ut köplats (vill inte störa kundtjänst i onödan)

Tror dessvärre inte det.
På tal om komplett, mitt Suprim X fick precis gul/grön bock och leverans 23:e december.

Av Vintervilan

Vill absolut inte förringa din upplevelse, alla upplever vi det olika. Jag hade nog mer tänkt att "Helsike, vilken tur att det åtminstone fanns ett kort till mig" i dagsläget, hehe.

Av Vintervilan

Nu ändra Inet datum igen på mitt gaming X. Nu står det helt plötsligt 4:e Januari. Sitter i kö med chatten nu, ska se vad jag kan luska fram.

Av Vintervilan
Skrivet av WHProductions:

Har Trio x låst power limit precis som Eagle OC?
Vet inte om det är värt att köra på ett dyrare kort då korten inte vill OC'a. Vill gärna ha ett Suprim X eller Trio x men funderar på att köra Eagle när det ändå inte spelar så jätte stor roll. Samtidigt är entry level korten överprisade. Vad tror ni?

Har för mig att Trio X kan öka power limit med "hela" 2%, men om jag förstått det rätt är det inga större bekymmer att flasha Suprim X-bios och därmed kunna öka mer rejält. Trio X har ju 3x8 pin, så rent fysiskt har den ju kapaciteten. Jag vill också hellre ha Suprim X, mest för att slippa flasha men också på grund av byggkvaliteten, metall vs graphene.

Av Vintervilan
Skrivet av WHProductions:

@webhallen det hade jag också velat veta. La en beställning igår, frågan är hur lång leverans jag kan förvänta mig?

Inet ska visst få in ett större antal 3080 Eagle OC och möjligen Trio X denna vecka (samt några andra som de inte ville nämna).

Ja precis, 50+ Trio X nämde de, men kunde inte specificera mer än så.

Av Vintervilan
Skrivet av Streamdog:

Hur många olika kort står du i kö på? 😅
Själv väntar jag på Gaming X från NoN. Jag kommer nog få vänta länge...

Hehe, tillräckligt många för att sänka min kreditvärdighet tillfälligt då jag står på faktura på samtliga Tror det är 5 kort nu. Gaming X verkar vara mitt säkraste kort just nu. Kommer självklart avboka samtliga när jag väl får tag på ett.

Av Vintervilan

Pratade precis med Inet angående Gaming X. D "ska" få in en pall med 50+ kort imorgon. Men kunde varken bekräfta det, eller säga hur många det är utöver 50+. Jag hade plats 82 för två veckor sedan, får ju hoppas att man lyckas knipa ett.

Av Vintervilan

@webhallen Angående 3080 Suprim X, vi verkar vara en del som fått grön bock som verkar vara en bugg, kommer det återgå till gult? Har nämligen ett script som checkar status lite då och då (Ja, jag är desperat, haha).

Av Vintervilan
Skrivet av Webhallen:

Många kör Klarnas 14 dagars faktura, tiden tickar inte förens kortet har skeppats

/Patrik

Står grön bock på mitt suprim x beställt 6e december. Bugg eller sanning?

Av Vintervilan
Skrivet av hamanatsi:

Suttit och lurkat här i tråden och suttit på nålar sedan i fredags när mitt asus tuf non oC blev grönbockat men idag blev man lycklig då det är skickat tack @webhallen borde komma lagom till 30 års dagen ☺️

Grattis i förskott

Av Vintervilan
Skrivet av Webhallen:

15.30 1 dec och innan ska ha tilldelning 🥰

OKej, så min gröna bock på beställt kort 6:e december är bugg? Visste väl att det var för bra för att vara sant

Av Vintervilan
Skrivet av smd:

Grön bock på 3080 suprim x på webhallen såg jag nu.. Vågar man hoppas att det inte är systemet som teasar?

Jag fick också det precis. Vad säger @webhallen?

Av Vintervilan

Där blev mitt beställda Suprim X på komplett framskjuten till 2:e Januari. Verkar som att jag får ett Gaming X från Inet innan helgen. Det får nog bli att köra på det...

Av Vintervilan
Skrivet av relaxer:

fick detta från supporten:
Okey, så av en eller annen grunn skiftet ikke ordren status etter oppdatering.
Men ser ut som neste levering vi har på disse er estimert 02.01.2021 og 06.02.2021

Oj, såpass? Fan vad trist. Jag kommer förmodligen få ett Gaming X nu i veckan. Då är det ju bud på att faktiskt köra på det, även om jag hellre tar ett Suprim X.... Sitter ju med hela datorn färdig förutom GPU.

Av Vintervilan

Inet kommer för övrigt få in 50+ av MSI 3080 Gaming X Trio på torsdag. Supporten kunde inte se exakt antal utöver 50+, men jag hoppas innerligt på tilldelning. Jag hade plats 82 den 2:e december.

Av Vintervilan
Skrivet av relaxer:

Du har inte plågat supporten på komplett något idag eller fått ett elveransdatum på när nästa batch kommer?

Får dessvärre samma ickesvar som vanligt De kan inte se när nästa leverans kommer, eller vilken köplats man har osv osv.

Av Vintervilan
Skrivet av Webhallen:

Ja... vårt system hickade till och skeppade ett gäng kort till en butik, så jagar just nu denna butiken så de skeppar tillbaka de kort de ej ska ha så det blir rätt i kön, trösten nu är att det kommer ett stort lass ändå denna vecka ifall korten inte hinner vända tillbaka.

/Patrik

Trevligt. Inte hört något om Suprim X? Ett tag verkade det ju vara det kortet man skulle jaga, men nu verkar det också svårt

Av Vintervilan
Skrivet av rotkiv42:

OPs skärm ser inte ut att ha VESA fäste, så det lär inte funka. Tror man behöver fixa någon special lösning för att få till det.

Mmm, misstänker det också. Funderar på att helt enkelt skruva av foton och ställa skärmen på högkant i nån slags mobilhållare eller dylikt

Av Vintervilan
Skrivet av Elfsberg:

Jag har mina två skärmar på denna:

https://www.clasohlson.com/se/p/38-9648?utm_source=google&utm...

Löjligt prisvärt.

Ja den såg bra ut. Tror dock inte det är Vesa på denna skärmen Hur det att ha skärmarna på olika höjd med den du länkade?

Av Vintervilan

Tips på hur man tiltar denna skärmen?

Har precis köpt ny skärm och tänker ha min andra som sekundärskärm. På grund av platsbrist blir jag nästan tvungen att ha skärmen stående. Det är dock en skärm med fast fot (endast tilt). Finns det någon vettig lösning?

Skärmen i fråga: https://www.inet.se/produkt/2203189/samsung-tft-23-s23a700d-l...