Inlägg

Inlägg som 4HL!S har skrivit i forumet
Av 4HL!S

Fråga om 500gb HDD i XBOX ONE

Köpte precis en XO och undrar hurvida mycket plats övriga program tar upp utrymme på disken.
Har en 500gb som skrivet, men när jag kollade hur mycket det första spelet tog i plats.
Ja då stod det ungefär 320 av 360gb tillgängligt. Att OS tar plats fattar jag. Och formatering till viss del.
Men asså, nästan 150gb, hm. Och få svar från MS support är ju som att fråga mormor. I tid asså.
Fick den idag, så lite surt att få veta det så här. Liksom 150gb.

Hittade, det e korrekt.. Inget som e kasst, eller ja kasst från MS.

http://www.extremetech.com/gaming/172472-xbox-ones-500gb-hard...

Av 4HL!S

Netgear3500 or DL655 vs. oldie but goldie DL624!!

Haft en DL-624 sedan, jag minns knappt och den har skött sitt jobb ypperligt.
Har jag fått boota om den? Då hade jag fått skriva ner det för att minnas.. Så nej, rock solid!

Men, nu orkar den inte med trycket efter bytet från 30/30 till 100/100mbit.
Önskan är ju att finna en likvärdig, pålitlig router som 624:an varit för mig.

Alternativen är då DL-655 eller Netgear 3500, men då uppstår ett par frågor...

Jag är inte ute efter ett avancerat nätverk, utan det består utav 1 "mainframe", trådat, där all krut läggs, arbete, surf och p2p/torrenter. Sedan 1 mediamaskin, som enbart nyttjar nätverket via tråd där film och musik strömmas. Till sist använder jag även ibland en laptop som alternativ, och då är den självklart då trådlös. Summa summarum, 1(+1) trådbunden maskin och 1 trådlös.

Så inga av dessa maskiner används egentligen samtidigt, jag bor själv och har inte fjorton ungar springandes som ska spela CS : )

Så när jag nu läst igenom tråden, noga, och faq:en, innan jag blir påhoppad(?).

Vilken router anser ni vara bäst för mitt ändamål?
Vill den ska klara ett stort antal connections gällande p2p/torrenter].
3 maskiner, varav 2 trådade maskiner(1 aktiv åt gången) plus en 1 trådlös.
Allt detta med maxad hastighet 100/100(200+) trådat. Trådlöst nöjer jag mig med surf och stream (15/15mbit bör vilket av alt. klara?)

Sen läser man mycket om att personer får boota om hela tiden, att dem inte klarar trycket, får flasha om hit och dit m.m. Är detta p.g.a. ett "stort" nätverk? Detta bör klara sig i mitt fall där jag e enda användaren?

Tack så jättemycket! : )

/Mathias

Av 4HL!S

leadtek winfast ti 4600 128ddr, och de beror inte på de. jag slängde ut lite raidkort, som satt som pci, slängde även ut en överflödig cd-r brännare och sedan funkade de ganska bra med bränningen men tror fortfarande att nero har komp. problem med SP2. men även torrenter som stjäl kraft från mig. och ursäkta hack, lagg whatever.. och har alla rutiner som ska vara där up to date..

Av 4HL!S

Trött på all seghet!!

Hej alla som verkligen kan de här )
Ser mig inte själv som en nybörjare till de här men nu är jag trött på mina problem som alltid får en att dra sig själv i håret!!

Har en P4:a 2.4, 1024DDR, CDR-RW(Samsung), DVD(Samsung), DVDR-RW(Nec2500), IBM(120Gb), Samsung(80Gb) och är trött på att de ska lagga, vad kan detta bero på? Installerade SP2, men Nero hade ju problem med denna version, hämtade uppdateringar, men till föga hjälp, efter detta nu en ren installation igen med XP ingen SP uppdatering, inte ens SP1, men allt laggar, särskilt när jag ska bränna, menyer, nya fönster bla bla tar evigheter att öppna upp, allt segas ner, och jo, de bränns i 8x när dessa problem dyker upp men va fan, så klen dator och minne har jag inte. Och tidsmarkeringen hur lång tid de är kvar i Nero vid bränning funkar ju inte, de tar typ 10-12 minuter att bränna en full DVDR(Platinum+, 8x) och sen vågar man knappt använda den, kör den i Xbox:en som verifiering, de funkar men va fan buffern hoppar upp och ner. Varför ska de lagga så in i helvete? Systemets vänteprocess ligger ändå på en 80-95 under en bränning, vad kan orsaka problemet? Och ja, DMA aktiverat på drivarna bla bla.. Men nu kan jag inte vara mer utförlig än att jag får ett bollplank att prata med, hjälp mig gärna, jag blir frustrerad )

Och ja, jag har läst andras problem som har samma seghet, jag har ingen spyware, adaware, eller gamla virus som ligger och rotar, jag gjorde en formatering igår och kör norton internet security med senaste uppdateringarna.. . .