Inlägg

Inlägg som AndreasG har skrivit i forumet
Av AndreasG
Skrivet av 037180:

Ah, "Real Triggers"?
http://www.onlajn.se/wp-content/uploads/2010/04/real-triggers...

I övrigt så bör du köpa en adapter för att kunna använda 360 kontrollen, Cross Battle Adapter Brings Xbox 360 Controller to PS3, With Rumble

Ja precis dem, de är jättebra. Kostade typ 49.- på Game.

Tack för länken. Men $55 plus att jag behöver köpa en trådansluten kontroll... hmmm... dyrt.

Av AndreasG
Skrivet av matnojje:

Jag kör med 360 kontrollen på ps3an. Men jag tycker inte att ps3ans kontroll är dålig jag föredar bara 360 triggers och ergonomi.

Hur gör man för att använda 360-kontrollen på PS? Jag gillar inte PS-kontrollen pga av att spakarna är för höga. Triggarna som man glider av har jag löst genom att köpa "pluppar" som man fäster på LT och RT.

Av AndreasG

Pröva Eternal Sonata. Släpps på fredag till PS3 fån Namco Bandai. Inte så mycket frihet iofs...

unique role-playing experience, Eternal Sonata lets gamers travel with 19th century composer Frederic Chopin as he explores a magical dream world during his final hours among the living.

Utilizing a breathtaking cel-shaded graphics engine that gives form to the ethereal beauty of Chopin’s music, the game transports players to a vivid world inhabited by brave heroes, fearsome monsters and stunning environments. The game’s fast-paced battle system features an innovative “light and dark” mechanic which allows players to execute different special attacks depending on whether they stand in light or shadow, and transforms enemies into new and fearsome forms. Combining turn-based and real-time elements, this system allows for creative strategy and engaging action in each encounter, breaking new ground in the role-playing genre.

Av AndreasG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WinbergX
Samma? Delar ni chassi? Särskrivning!! hähä

Nej inte särskrivning... Fel ord bara. Särskrivning är när man delar på sammansatta ord.

Helt rätt ska vara "Likadan som jag", dvs inte "mig".

Av AndreasG

Marvel IDE controller

Vid Boot säger Bios att den inte hittar någon IDE enhet. Om jag disaeblar Marvel IDE controller i Bios så är det dock ok, men vad gör då denna Marvel controller? Används den bara för RAID config, vilket jag inte har utan kör bara 1 HDD. Hårddisk och DVD med SATA. Vist ahar inga problem att hitta enheterna dock.

/Andreas

Av AndreasG

Patch 1.2

Förutom vissa buggar är det en enorm skillnad vad gäller load- och savetiderna som har minskats ner. Det var anledningen till att jag la av att fortsätta spela, men har fortsatt nu igen, när det går fort.

Av AndreasG

Kul tråd.

Lyssnar just nu mest på synthpop som jag tycker VNV tillhör. Även om kanske jättebra Svenska Colony 5 och Icon of Coil är, än mer synthop. Har precis lagt in Funker Vogt - Aviator i telefonen.

Antar att ni har hört Colony 5s "Black"-mix med Alice in videoland... sååå bra:)

Av AndreasG

Kan bara hålla med. Far Cry är ett bra exempel. Fasen vad det sabbar bra spel. Överhuvudtaget när man ändrar ett vinnade koncept. Ta Half life som exempel, väldigt bra spel tills man kom till Xen... vad fan var det? Och i HL2 när man kom till citadellet, vilket skräp. Man kunde gå igenom med sin combine ball och krossa allt motstånd utan prob.

Jag tycker det verkar som inteså många vill ha dessa monster i "icke-monster" spel,men ändå görs dem. Det är ju skillnad i spel som Doom, Prey, där man vet att spelet är ettmonster spel.

Av AndreasG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JesperT
Inte kul att höra alla dissa Doom3.. Har inte provat det än, men det är inköpt och jag tänke att det skulle bli kul att prova på min nya dator som kommer snart..
Vad är det största felet med spelet ?
Grafiken ser ju snygg ut på bilder iallfall. Jag är en sån där person som sätter grafiken framför allt annat..
Fast det är klart, om spelkänslan är noll så hjälps det ju inte.

HL2 som många klagar på har jag också köpt in. Fast det verkar folk vara mer oense om. Har hört många som sagt att det är helt underbart och en del som sagt att det suger.
Men det är väl väldigt subjektivt. Jag tror nog att jag kommer att gilla det..

Spel jag köpt som jag trodde var bra är spelen ur myst serien.
Det såg mycket vackert ut på fodralen och folk har berömt spelen.
Tråkigare och segare spel får man leta efter.
Dessutom höll jag helt ärligt på att spy när jag spelade Uru pga hur irrationellt kameran rörde sig. Samma effekt som att sitta in nån sorts snabb karusell eller nåt..

Smaken är ju olika, men jag tror nog att du kommer att gilla Doom och HL2. Doom var tjatig pga att man sprang omkring i likadana korridorer hela tiden. Men visst snyggt var det och bras skjuta. Själv tycker jag dock F.E.A.R, Quake 4, Riddick och Prey som kommit efter varit mycket bättre. HL2 är ett stämningsgivande spel och är riktigt bra, men lite väl linjärt.

Av AndreasG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av evil penguin
StarCraft... eh... WarCraft 1/2 med rymdsnubbar... var är den nydanande tanken det talas om?

Touché, men med Starcraft var det iofs aldrig tal om nåt nydandade, det var dock RTS i perfektion, inte nytäkande, vad jag minns som recensionerna handlade om.

Av AndreasG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MandrillHaren
Boiling Point måste ha varit min största besvikelse. Har flera gånger installerat det igen och tänkt "det har säkert kommit en ny patch" och till mitt förtret har det alltid varit lika buggigt, livlös och ospelbart alla gånger.

Hur rätt har du inte, gjort precis samma sak. Haha

Halo... men jesus vad dåligt det var...skjuta kaninliknade varelser som hoppar fram och låter som en ilsken chiuaua, av nån Master chief... Inte direkt så häftigt. Dessutom repetetivt och utan själ. Men tydlgen tilltalade det många i X-box generationen.

Warcraf 3....eh...Starcraft med troll...var är den nydanande tanken det talas om?

Av AndreasG

Kommer inte på nån med troll... men har du inte spelat Star Craft, kanske det är dags, trots grafiken.

Jag tyckte Ground control 2 var riktigt bra, man slapp basbyggandet som hänger med i allla andra spel.

Av AndreasG

Inte för att det hjälper, men jag har börjat få samma sak just i STEAM, att datorn helt plötsligt bara låser sig och utvägen är reset. Är inte OC-fel, eftersom det bara är i STEAM det händer och inte tex. i FEAR. Har dock ingen lösning...

Av AndreasG

Tack, jättebra. Snabbt och bra svar

Av AndreasG

Varför korsad nätverkskabel?

Jag vet att man ska använda en korsad kabel vid koppling av Pc till Pc, men vet någon varför?

Har sökt på diverse siter som kjell... men det står inte varför det ska vara så utan bara hur man gör med mera.

Av AndreasG

Sök på forumet på Medals... hemsida, det står säkert något där.
Jag vet att Breakthrough och Spear... inte funkar med vissa nvidiadrivisar, men du har ju ATI, fast det kan ju vara samma prob där.

Av AndreasG

Men prova att gör som datorn säger.... dvs skaffa en ny icke-korrupt fil...

Av AndreasG

B A A L !!!!!!

Visste att det var ett Psygnosis spel...

Ny bild:

http://i2.tinypic.com/qsqotf.gif

Av AndreasG

Men är det inte Obliterator från Psygnosis då?

Av AndreasG

Känner allt igen bilden, men inte mer...