Inlägg

Inlägg som crash_M har skrivit i forumet
Av crash_M

Mac + tjej = p0rn

Av crash_M

Ps3 behöver verkligen ut2007 tycker jag. 360 fick Gear of wars PS3 ska ha Ut2007 ^^. Vill ha ut2007 nu efter att ha kollat på bilderna

Av crash_M

Hmm jag spelar inte så mycket rollspel men älskar plattfrom och figthing spel. Ps2 har ju jack and daxter och en massa med andra sånna roliga spel samt tekken spelen, det lutar mer och mer mot ps2

Av crash_M

Detta paket är mycket prisvärt http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=326410

Av crash_M

Jaja tiden får väll avgöra hur det hella går. Men jag håller tummarna för sony som sagt

Av crash_M
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz

Jag undrar hur spelen ser ut på PS3 om 6år....

Edit:
Jag försöker minnas ett demo jag fick till min PS2a.. kommer inte ihåg namnet. Minns att det var någon sorts RPG iaf.... Grafiken var urusel så att säga, gubbarna var helt fyrkantiga (skulle kunna tro det var utsågat ur trä) I demot så kunde man röra sig i någon liten by och även ta sig ner i grottor å slåss mot fiender.... Någon som känner igen?

Men jag tror att dom flesta inte vill vänta 6år innan ps3 får så bra grafik som sony har ulovat. Inte jag iallafall. Men jag håller tummarna för sony men just nu så känns xbox360 bättre om man bara ska kolla på grafiken men omd et finns lite bättre spel till ps3 är en annan fråga.

Av crash_M
Citat:

Ursprungligen inskrivet av cloned
man bör inte tro på precis allt man läser heller, kritikerna är oftast de som gör mest väsen av sig. bättre att skaffa sig en egen uppfattning än att tro på alla rykten, skitsnack och annat nonsen som sprids snabbare än vinden på internet, särskilt på forum. Menar inte att allt är lögn men många saker som får ses som små problem blir fruktansvärt förstorande, som sagt bättre att läsa mellan raderna ibland och testa och bilda sig en egen uppfattning

Sant men just nu så känns det svårt att bilda sig en egen uppfattning efter som jag varken har någon av konsollerna. Men jag hoppas på att sony tar sig i kragen och gör något åt ps3, ett bättre dev kit kanske eller en uppdatering i ps3n. Eller att alla programmerarna helt enkelt får sig en smäll på huvet och kommer på något sätt att kläma ut mer av ps3

Av crash_M
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Teval
Frågan är vad det har med att motorstorm körs i 720p att göra? Det är ju inte så att några XBOX360 spel körs i 1080 Så ett scalerchip skulle inte hjälpa där.

men det skulle kunna ge 100% 1080p i framtiden garanterat till skillnad från vad jag har läst så måste man offra lite för att få 1080p osv osv för att få det till ps3.

PS...
jag är ingen fanboy jag har varit stolt playstation användare sen jag var 8 fast blir lite deppig över allt jag har läst om ps3.

Av crash_M

Men om vi nu säger så här vilken konsol kommer att få bäst grafik om 2-3 år? och ja jag vet grafik är inte allt men det är mycket.

Av crash_M

Mjo men är inte xbox360 gpu bättre än ps3ans?

Av crash_M

Okej jag får ta och gå runt i stan och kolla igenom alla konsollerna på olika butiker.

Att detta ska vara så svårt att välja, det borjar ju bli som med datorer det är ju just det jag vill slippa

Jag skulle nog också vilja få lite fler movtiveringar från er om vilken konsoll jag ska köpa tack

Av crash_M
Citat:

Ursprungligen inskrivet av neohamster
720p@30fps tyvärr.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3156337

Jag tycker att sony borde göra något åt 1080p problemet ganska snart. Dom borde ta och göra som microsoft ta och stoppa in ett till chip eller något för det är ganska pinsamt att ps3 som ska vara "värsting" maskinen inte håller måtten.

Av crash_M

Är faktiskt ganska besviken på ps3. Den är dyr och sen så är grafiken inte så mycket bättre än xbox360. Men ska nog gå och testa en xbox360 wii finns inte någon stans här i malmö vad jag har sett att testa :(.

Av crash_M

xbox360 eller ps2 eller wii?

Hejsan, jag fyller år snart och då kommer jag nog få lite pengar, jag har tänkt att köpa mig en trevlig spel konsol. Jag har redan en xbox fast den används som htpc. Jag har även ägt en ps2 men den är trasig och går inte att få igång så jag har redan några trevliga spel som jag vill spela.

Valet står då mellan en xbox360 med ett spel som komer till nog, en ps2 silm med massa med nya spel plus dom som jag redan har eller en nintendo wii med två eller tre spel. Det hella hänger på hur min ekonomi kommer att se ut.

Jag tror att det är en ps2 jag vill ha men det känns lite som om den är döende och att snart så kommer den vara helt ute ur leken. Fast det hadde varit kul att få köra med en ny konsol med bra grafik som xbox360.

Så var tycker ni?

Av crash_M

stepmania ska väll funka i linux utan wine eller likannde ?.

Av crash_M

Måste det vara andra hårdvaru komponenter för att det är en tjej som ska äga datorn O.o?

Av crash_M
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PippiRull
Det fixade sig igår faktiskt. Var mycket enklare än jag trodde, när jag skulle installera ryckte jag åt mig en skiva det stod Ubuntu6.10 på, men det visade sig va en skiva jag använt till min stationära AMD-burk, så det var fel version

Men, har fortfarande problem med att power-manager inte uppdateras. Den står på samma värde, typ 53% från det man startar tills datorn släcks ner. Kollade i bios efter APM men hittade inte nåt sånt, tyvärr...

En annan sak jag undrar är varför bara ena cpu:n jobbar när man drar igång nåt spel, typ cube 1&2 ? Min stationära X2-3800 burk jobbar med bägge cpu:erna växelvis, men laptopen kör bara en. Samma gäller om man testar superpi, oxå bara en.
Nån ide?
Så här var det förresten före installationen oxå...

Kan var att din laptop bara använder en cpu kärna när den går på batteri?

Av crash_M

ser ingen skilnad :/

Av crash_M
Citat:

Ursprungligen inskrivet av h_enke_trollis
Hur installerar man windows, bokförningsprogrammet, mm då?

Man installerar en dvd/cd läsare/brännare ^^

Av crash_M

Min morsa skulle dö av hjärnblödningn om hon såg något annat än windows på sin dator