Inlägg

Inlägg som anon48443 har skrivit i forumet
Av anon48443
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aero
På lång sikt tror jag att detta kommer leda till billigare priser på flashminnen då efterfrågan ökat.

Du menar tvärtom? Anledningen till prishöjningen är ju att efterfrågan är högre än tillgången. Snarare måste efterfrågan minska för att priset ska sänkas.

Av anon48443
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Random-person
Men vad i... DEN SENASTE iPODEN HETER FÖR H------ INTE iPOD VIDEO!!!!1111111111111

Cry havoc, and let slip the dogs of war!!!!!

Av anon48443
Citat:

Ursprungligen inskrivet av echo
Det ar ju jusst det som ar grejjen, du kan inte bara koppla forbi det.
Eftersom ALLA delar i datorn pratar i krypterad kod sa kan du inte bara koppla bort "TCPA-chippet" och tro att det ska fungera. Da sitter alla kort dar och blir matade med krypterad information som de inte kan anvanda.
Det gar inte att jamfora Xboxen eller PS2an med TCPA, xboxen och PS2an kan ju knappast kallas supersakra.

Avkryptering är inget nytt. Även om datorentusiaster är i minoritet så finns det ändå miljoner av oss. Jag ser framför mig seti@homeliknande program som kan köras på alla datorer som släppts utan tcpa, och om dom sen uppgraderar skyddet i nästa datorgeneration så kan man börja avkryptera dom på den generation datorer som man avkrypterade senast.

Av anon48443

Oj, det är tydligen inte bara jag som är tokberoende av R:TW..... =P CPU, är du säker på att senaten och de andra familjerna förklarat krig mot britter och galler? Kolla på "diplomacy" under knappen med ditt familjeemblem på. Om dom inte är i krig, skicka en diplomat till var och en, så kan du be dom att anfalla. Senaten kommer för övrigt inte vara nån hjälp i krig, deras uppgift är mer eller mindre bara att hålla Rom och ge dig uppdrag.

Av anon48443
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Virustommy
Hade apple varit smarta nu så hade de utvecklat ett OS som klarar allt en PC gör och mer och inte gått med i detta och de hade tjänat hur mycket som helst...

Fritz eller vad det heter kommer troligen bli en flop?

Dom har redan gjort ett sådant system. Mac OS X kan allt Windows kan och mer därtill. Det är inte systemet som är problemet, det är oengagerade utvecklare som gör halvtaskiga portningar.