Inlägg

Inlägg som Mordecaien har skrivit i forumet
Av Mordecaien

så pjåkigt var det inte, samma färg och inte så farligt skrikiga former.

Av Mordecaien

Eller så gör du som jag och massakerar en IKEA-kasse och tar de handtagen som du fäster i sidan på chassit.

Av Mordecaien

Du ska ha creds som orkar att jobba vidare. Själv brukar mina projekt stanna mot slutet eftersom man inte orkar och "ska ta det sen", aka aldrig. Sen har du en så personlig stil som jag tycker i de flesta fall sitter klockrent inte rädd för att bygga stort heller. Ska bli riktigt kul att få se hur det blir i slutändan!

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Philip Thulin
men kan ni sluta spotta ur er saker som inte är sanna!!!
MAN FÅR INTE HA "NEON" PÅ BILEN ÖVER HUVUD TAGET (enligt lagen)!
Säg vad ni vill men det fins inga kryphål till att ha neon under bilen! DET ÄR OLAGLIGT oavsett färg, placering osv osv!!!

så, åter till topicen...!!!!

Du får visst ha det, om de är avstängda under färd. Då fordonet står parkerat är det fritt fram. Lite som med DVD-Spelare i bil, får inte vara igång under färd de heller.

Sen angånde röda lysrör/CCFL/whatever, så finns det toningsfilm på ljudia. www.ljudia.se (fungerar inte i FF) ta webbutik-sortimentet-ljus och leta runt lite.

Av Mordecaien

Jag sparar alla kartonger har mitt livs historia i kartonger i garderoben. Ganska kul att kunna plocka fram kartongen till LPs/Kepsar etc. man köpt för en herrans massa år sedan.

Av Mordecaien

Sega GT 2002

Grymt kul racingspel om man ligger på ungefär samma nivå

Av Mordecaien

Re: Nej

Citat:

Ursprungligen inskrivet av q_m_p
Min dator är (enligt speedfan) cpu 22*C,,chassi 18*C,,HDD,,,20*C,,det är då en P4

Att det är en P4a säger mig inte mycket. Min Northwood är inte mycket varmare, men Prescotten är bra mycket varmare.

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av E-Zone~t§~
Fuskare är sådana som inte är tillräckligt bra i ett spel och måste fuska för att ha en chans mot folk som spelar med skill (allså skicklighet) . Ett sätt att stoppa fuskare är ju att man övervakar ALLA serverar .. och spårar upp ip nr på dom som fuskar . Sen låter man respektive ISP stänga av deras internet för alltid. Tycker jag vore att lagom straff!!

Idiot. Tänk om Svensson Junior, 10år, sitter och fuskar på det internet som han delar med Pappa Svensson. Pappa Svensson driver ett litet företag och är beroende av sitt internet, som hans son ser till att låsa för all framtid...

Antingen kommer aga (eller aga, tortyr) bli mycket vanligare, eller så kommer det bli ett mindre krig då infrstrukturen i landet brakar samman tack vare att folk blir av med sitt internet p.g.a. sig själva/andra.

Sen snacket om att det (nästan) inte fuskar i MMORPGs. Skitsnack. Tror inte du med fingrarna kan räkna antalet botar/köp av gubbar/exploits/etc. som finns där ute...

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Smewt
Uhm, jag tror du glömde /tråkig sarkasm/....

Fixa behöver nödvändigtvis inte vara att köpa vet du.

Nä, de ska naturligtvis wärscha ner en dator till!

Av Mordecaien

Half-Life 2

Jag förlovade mig med ettan. Så är tvåan en sån flopp

Av Mordecaien

Tackar för alla svar! Det där sista fungerade fint, tackar tackar.

Av Mordecaien

http://img363.imageshack.us/gal.php?g=dscf05982hp.jpg

Tips på hut man gör sängen mysigare mottages gärna :).

Av Mordecaien

Kolla Cd-key -Warcraft3

Har problemet med att jag patchade fel senast med TFT, så det är dags för en ominstallering. Så till problemet:

Har ingen aning var min RoC instruktionsbok är någonstans, har skivan och fodralet men boken (keyn) är borta. Så jag måste kolla vad jag har för cd-key så jag kan installera om. Hur ska jag gå tillväga? Finns det prog eller något register?

Av Mordecaien

Re: Spraya om chassi??

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elutag
Tjena alla....

Jag ska inom kort beställa lite saker från biltema för att spraya om Tagentbordet och chassit. Det jag undrar är hur jag ska göra det och om det är något jag ska tänka på. Ska jag slipa först och sånna saker.
Jag ska beställa 1st Silver metallic burk och 2st svart metallic burkar och 3st klarlack burkar. Är det nått mer jag behöver?

tack på förhand

Inte för att vara dryg. Men Biltema-färg är värdelös (iaf de jag testat). Mest fötunning skulle jag tro. Den är billig men det går åt sådana mängder att du tjänar mer på att köpa t.ex. Hagmans (finns lite var stans).

Av Mordecaien

En kopp kaffe och en ostbaugette

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EyEr0n
Och detta bevisar att man inte bör spela CS.

En annan lustig grej med CS är att AK47 modellen är spegelvänd...

CS? Ak47?

I alla spel jag har sett är modellerna spegelvända....

BF 1942 t.ex.
Du får hylserna i näsan då du skjuter.... finns ens en m4 i vänsterutförande?
och för de som baserar sin vapenkunskap på cs: INGET (kanske något enstaka undantag) vapen tömmer hylsorna MOT den som avfyrar vapnet.

Av Mordecaien

ta en kniv och slipa tills du kan skära ett papper utan att det viks (det går )
Sen tar du ett snabbt skär, inte såga.

Av Mordecaien

Spridningen påverkas inte av storleken på siktet. Men precisionen kan variera stort, eftersom du måste slumpa. Precis som i DoD. Har du större sikte med t.ex. K98n så går den inte sneare. Men du måste gissa vart i siktet som skottet troligtvis hamnar.

Så i fullauto spelar det hela inte så stor roll.

Av Mordecaien

Men usch, ska man behöva städa nu bara för att kunna visa upp den :C

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kalle_kongo
Använd MDF. Det är hyfsat billigt och är mycket hårt. Det gör att du får fina skär när du sågar så att du slipper ha lister på kanterna, och lådan blir stabil. Både min datorlåda och mina högtalare är byggda i 16mm MDF. Det blir visserligen tungt, men om man använder 10mm blir det naturligtvis lättare.

Edit: plywood är ingen bra idé, speciellt inte 8mm (så vida sidorna inte är max ~20cm i minsta måttet). Hela lådan kommer att svaja. Om du använder 16mm kan du plugga och limma (Snyggare än skruv), annars får du limma med kontaktlim.

Byggde en hel låda i 6mm plywood. Sidorna är 30x50 och jag har inte minsta problem med svajande låda, det beror helt på konstruktionen. Känner du bara materialet du jobbar med så är det inga problem.