Inlägg

Inlägg som Mordecaien har skrivit i forumet
Av Mordecaien

Bussgods

Av Mordecaien

entrecoté, burgare, filé... ja det mesta som kommer från nötdjur. Självklart kommer allt kött från djur som växt upp helt utan kraftfoder som slaktas, hängs (inte hängs så... duuh) och styckas ordentligt. Speciellt hängningen är viktig.

Sen ska det grillas lagom för att få en fin yta, men det ska riktigt drypa om bitarna. Blodigt <3

Smäääälter i munnen

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aka_The_Barf
lite jobbigt.

brorsan fyllde år idag så vi skulle ut och laga min KTM 250cc som kolven pajjade på förra veckan(köpte den beggad för ca 2 veckor sedan).
nya kolven pajjade ganska snabbt oxå.

vi öppnade och kollade mer noga i cylinden och ned vid vevstaken och hittade problemet, vevstakslagret(pinnlager) släppte ifrån sig sina pinnar upp i cylindern, INTE speciellt roligt.

.....

APP APP APP! En gyllene regel: byts kolv SKA nållagret bytas.
På tal om svänghjulet, låter helt sonika som packboxen gått. Men tar den avgaser och kylarvatten skulle jag bli riktigt orolig, säker på att det du ens har topplockspackning i? :S

olja och ev. soppa kan jag tänka mig, men kylarvatten?

Av Mordecaien

Godaste burgaren börjar genom att man köper ett par kor som man sedan inseminerar för att få sig ett par Aberdeen Angus. Dessa låter du sedan dia fritt och ger dem absolut inget kraftfoder. Efter ett år eller så slaktar du sedan dessa individer och låter dem hänga lagom mycket. Då det är klart fixar du någon som kan stycka (eller styckar själv). Sedan är det bara att släpa sig in i köket.

Tro mig, jag har provat

Av Mordecaien
Av Mordecaien

1. springer, armhävningar/situps/liknande, "gym", snöskewter (fan så jobbigt om man ligger i ) och simmning (sommartid).

Tycker det passar bra eftersom det inte finns några ursäker för att inte göra det, och man har ändå lite energi över till arbetet hemma på gårn

2. Ptja, kan väl säga att jag "discogymmar", gör det bara för att se bättre ut och må bättre. Har börjat må kasst sen jag tappat flåset.

Av Mordecaien

Drömmer yttest sällan, men när jag gör det så brukar jag vara ytterst medveten om att jag gör det. Har alltid kunnat leva loppan i drömmarna så jag har aldrig riktigt reflekterat över det. De ytterst få gånger jag inte har en "lucid" dröm så slutar det (alltid) med att jag faller sjukt långt och precis vid impact vaknar... lite kusligt men jag har vant mig vid det

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fog
Första steget kanske är att behandla andra som du själv vill bli behandlad?

Det gör jag ju
Jag skulle vilja lira öppet förhållande men det har jag inte hittat någon annan som vill än

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av cloned
Jo tack är 50% nöjd 50% mindre nöjd, träffat en riktig 10poängare och allt funkar bra just nu, problemet är bara att hon inte är the girl next door direkt, hon kommer nämligen från sydamerika och skall snart tillbaks dit efter ca 1mån studerande i sverige. Hon var bjuden hit av regeringen.. Så kan det vara ibland får se hur det artar sig.

Min erfarenhet är att det tyvärr mer eller mindre ALDRIG funkar med distansförhållanden. Alltid är det någon som inte kan hålla fingrarna i styr :/ och den som då gått och gjort ingenting i x antal månder bli extremt besviken. Själv försöker jag undvika distansförhållande i största mån, eftersom jag vet att jag själv inte kan hålla fingrarna i styr

Av Mordecaien

Ute i världen

Av Mordecaien

Rökt ost och gurka på en såndär ica-baugette som kommer i förpackning om 4st En cola till det och du har hittat himmlen.

Ett tips om rökt ost: känner du någon ska till Polen så be dem köpa med rökt ost hem. Den är både godare än rökt ost här i Sverige och billigare än hushållsosten.

Av Mordecaien

Hittade namnet Mordecai vilket jag tyckte var sådär coolfish och tjusigt. Men jag fick bryt på att det var upptaget överallt så jag pluttade bara dit en = Mordecaien.

Tror jag (åtminstone fram till denna dag) är helt ensam om det

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jine
Jag anser att moppe = allt under 250cc

Det anser inte farbror blå

Av Mordecaien

Har ingen "aktiv" hobby men ägnar mig i stora drag åt:

Lyssna på musik, vattenskidor, slalom, softairgun, köra hoj, sitta vid datorn, paintball (på gång iaf), köra skoter och laga hojen...

Hmm jag är aktivare än jag trodde nu när jag tänker efter

Av Mordecaien

"Singel" föredrar att leva livets glada dagar och ta dem lite som de kommer

Av Mordecaien

http://www.geting.se/image.php/41575-DSCF0846.JPG

En TZR 125 årsmdl 1987

Sådär såg hon ut då na var som bäst. Tyvärr har hon fått namnet h***n eftersom hon är inne på tredje renoveringen sen juni förra året. Så är det någon som sitter inne på en koppling är det bara hojta till.

Har också en halvt komplett 500cc twin från en -5x (ev. 49) Royal Enfield. Sprängskisser till en sådan motor mottages gärna.

Av Mordecaien

Hela hushållets kylskåp, överdel:

http://www.geting.se/image.php/34919-Hushallskyl1.JPG

Hela hushållset kylskåp, underdel (sval):

http://www.geting.se/image.php/34921-hushallskyl2.JPG

Min egna, för tillfället rätt tomma kyl:

http://www.geting.se/image.php/34922-Privatkyl.JPG

Ni får klara er utan bilder på frysarna, för där ligger bara go-tchöttä

Av Mordecaien

Step Mania

Blir galen när det går dåligt på så extremt simpla saker som jag vet att jag klarar. Har svårt att bli förbannad på multiplayerspel, eftersom man får räkna in faktorn med lagkamrater/motståndare.

Av Mordecaien

Har den intryckt i stereo/datorhörnet där den får stå och bröla bäst den vill (på golvet)

Av Mordecaien

Får bli killbom, mest själ i det bygget