Inlägg

Inlägg som Kurik har skrivit i forumet
Av Kurik

de där priserna är väl ändå inte till slutkund? blir väl lite markup till försäljarna oxo

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av uid313
Vad är det där för svarta klossar med gul text på, som ligger under processorn?

Om jag inte e helt ute och cyklar nu så är det väl de digitala strömregulatorer. I nyheten står det att dom tydligen ska vara ganska svala, därav saknas de kylflänsar runt processorn som normalt brukar finnas på moderna entusiast moderkort.

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FreeMan
Är det inte så att den kan ta emot 1080p på component men vad den klarar på dvi tvistar dem fortfarande om?

Varför fick du för dig att framsidan ska luta? om du har skrivit anledningen så har jag totalt missat den.

Iaf alltid roligt att se egna byggen. Har själv beställt en ny tv-bänk och lite annat borde komma om några veckor, allti valnöt. här är en bild.

Valnöt e grejer... så sjukt snyggt träslag att ha grejer i. Synd att de kostar skjortan bara.

Av Kurik

Min ati silencer för x800 har börjat låta som fan, det knackar å brakar i den när man startar burken. Man får pilla lite på fläkten så slutar det, verkar som något lager har pajjat lr nåt.... och jag har haft silencern i ett år ungefär.

Är lite besviken, dock har det kommit en rev.2a på just min variant och den ska vara bättre.
Dessutom så är kontaktytan med vissa av minnena inte så bra, vilket jag tror dom åtgärdat också.

Surt att jag inte hittar mitt kvitto

Slutligen vill jag säga att min ati silencer kyler bra .. ligger 39C idle och nån grad över 50 vid full load efter en lång session av bf2 lr liknande, så det har jag inga klagamål på.... men den satans fläkten kan brinna i helvetet

//Kurik

Av Kurik

gå in på dfi-street.com , regga och fråga där dom kanske kan ge fler idéer om du inte vart inne där och surfat innan. Dom brukar vara mkt hjälpsamma och kunniga där.

Av Kurik

synd den saknar pcie strömkontakter för graffekort.. sånna 6-benare.

Av Kurik

Avslutar just nu ett projekt på Linkp universitet där vi med en PIC18F4455 ansluter denna till datorn via usb, och det ska bli en mass storage device.

Kan direkt säga att ge sig in och programmera usbkommunikation är inte lätt, det är ganska svårt faktiskt. Dessutom skulle jag tro att det du vill göra är att använda HID-klassen för din nes-kontroller om den ska köras på usb, för då slipper du skriva drivrutiner till din handkontroll. Om man ställer in rätt descriptorer och använder HID-klass så kommer det underlätta rätt mkt för dig. Skriva drivrutiner för windows är ett projekt i sig.

Lite länkar som kan va bra om du ska köra med usb.

http://www.usb.org/phpbb/
usb forum.

http://www.lvr.com/hidpage.htm fin sida om usb och hid klassen å annat smått å gott.

http://www.beyondlogic.org/usbnutshell/usb1.htm
Mycket bra sida om hur usb fungerar.

//Kurik

Av Kurik

En titt på datum kan juh ge en hint om varför det kan vara så.

Av Kurik

Det är juh lite så att man inte tar dom 100% för sanning, men å andra sidan så hittar dom jue inte på infon från ingenting. Så i viss mån, de mesta dom skriver bör juh vara ganska bra % sanning i sig tills att andra "källor" bekräftar. Ville bara säga lite så som jag ser om deras site.

Av Kurik

Just nu kör jag på ett bezerk 500W å mitt hiper e 580w.... burken funkra ju bra nu med det andra nätagget som jag lånat, vilket irriterar mig.

Varken ena eller andra nätagget verkade varmt då utblåset inte ens va ljummet, så värmeproblem är det nog inte.

Av Kurik

Nu har jag haft ett annat nätagg i min dator som inte stängt av sig alls i typ 48timmar. Just nu lutar det åt att mitt hiper strular, ska testa köra lite grafikkrävande tester ett tag och se om det beror på det.

Av Kurik

Jag har också ett Hiper Type-R 580W, och en dator som stänger av sig emellanåt. Dock vet jag inte ännu om det är nätaggets fel eller om det beror på annat. Just nu har jag stoppat i ett annat nätagg för att se om det är Hiper nätagget som strular. Håller burken igång sig nu så vet man vad det kan vara

Av Kurik

e väl rätt stor skillnad på a64 4000+ och a64 x2 4000

Av Kurik

hoppas du är medveten om att chassilplåten är strömförande, kopplar du in det dära så blir det inte roligt.

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av killernils
annars e alternativet att pallra er till en bilskrot o ta en färdig spak;)

kan va en idé, ta köp en färdig spak på skroten, montera lite sensorer som känner av "knapptryckning", använd gamepadens elektronik, fixa utseende efter egna önskemål.

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZecretW
Rent tekniskt borde han vara en cyborg om det bara är armen som är mekanisk.

Han sa jue inte att han bara hade mekanisk arm iofs, så min fråga e fortfarande korrekt antar jag.

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Antonsson
Armen använder radiorör istället för transistorer för att dom ska tåla en EMP.

är du en robot?

Av Kurik

a8n sli deluxe har haft massor med problem med 1T och 2T. Självklart kan du alltid köra dual channel, har inget å göra med vilka minnen det är förutom att storleken måste vara lika.

Kör du med olika timings på minnena så kanske det kan krångla men det snabbare minnet kommer automatiskt ställa ner sig till det slöare i det fallet.

Dessutom så ska ni inte installera ide drivisarna som nvidia har. Använd standard som kommer med windows. Dom nvidia IDE drivisarna har orsakat många problem för användare, så kanske det som spökar för dig.

Om du överklockar med a8n-sli-deluxe så kommer du inte kunna köra dina minnen i över 240fsb i 1T oavsett vad du kör med för inställningar, du måste byta till 2t. Ett av dom mest irriterande problemen med det där moderkortet. Nu har jag iofs inte haft koll på bios uppdateringar för asus kortet eftersom jag lacka på skiten å sållde det eftersom man va i princip tvungen att köra i 2T.

Av Kurik

Det roliga med DFI moderkorten är att du har hundratals inställningar du kan göra, negativa är att det lätt blir knas om du inte vet vad du sysslar med. Om nån installning är fel så går det åt pipan.
Ditt asus kunde du klocka fint, ja de var trevligt eftersom du had inte så många val i bios där.
Nu har du mer å pilla på och mer som måste vara rätt, DFI kan jag säga garanterat ge högre klock när du väl lärt dig bioset och vad som e vad. Min gissning är att dina minnen är fel inställda.

Gå in på www.dfi-street.com läs howto grejerna där så kanske det går upp nått ljus.

Testa klocka prollen bara, skit i minnen så länge, bara för å testa lite.

Av Kurik

Bauhaus har sånna "nät" såg jag. Rätt billiga oxo