Inlägg

Inlägg som dVBeTa har skrivit i forumet
Av dVBeTa

Ok, tycker det verkar lite konstigt att det bara ska komma på ett spel

Av dVBeTa

Men borde inte det komma när jag lirar alla spel då? Eller kommer bara det när det är krävande spel?

Av dVBeTa

Skumt ljud nätagg!

Tjabba. Har ett Fractal Design 1000 W agg. Har två 970 SLI. När jag kör exempelvis WoW är allt som det ska. När jag sätter igång Dying Light och korten går upp och jobbar kring 90-95% börjat nätagget låta konstigt, det låter som ett gnisslande ljud. Har aldrig tidigare hört detta ljud förrens jag installerade Dying light. Brukar köra BF högsta grafik på allt utan att det låter konstigt.

Någon som har en idé om vad det kan vara?

Min enda tanke är att Dying Light kräver mycket mer än Wow, det pumpar ut mer ström till graffekorten och orkar det inte med att pumpa ut tillräckligt med ström tro? 1000 W ska väl ändå räcka till två 970 SLI?

Tack på förhand!

MvH

Johan

Av dVBeTa

Oh fasen, jag kan få ut så pass mycket alltså för grejerna, trodde inte det

Av dVBeTa

Prissättning?

Tjabba.

Tänkte höra om jag kan få på ett ungefär vad grejerna är värda. Ska sälja dom som ett paketpris.

Moderkort: Asus P6T Deluxe V2 (socket 1366).
Minne: Corsair 3x2g CL7
Processor: Intel I7 950

Är 1000 kr för allt för lite/mycket eller är det ok pris?

Ha´t!

Johan

Av dVBeTa

Det finns ännu nyare drivrutiner på nvidias hemsida du kan ta hem och pröva med, 344.48

Av dVBeTa

Liten update bara. Har satt in 3 st 120mm fläktar i fronten istället för mina 140 mm från corsair. Satte in 3 st http://www.coolermaster.com/cooling/case-fan/jetflo-120/. White led. Visst, ljudnivån blev lite annorlunda men dra åt *pip* vilka fläktar. Dom flåsar på rejält. Tidigare när jag körde BF4 så gick det översta kortet upp mellan 74-76°, igår lirade jag ungefär 1.5h och det översta gick som högst upp i 68° så nu kan man börja klocka lite också Kan rekommendera fläktarna! Vill man ha ett knäpptyst system så kanske man inte ska välja dom dock men mig bryr det inte då jag sitter med lurarna på för det mesta

Av dVBeTa
Skrivet av Minsc S2:

Har du en sidofläkt i chassit eller möjlighet till att sätta en fläkt som blåser in luft mellan grafikkorten?

Nej, kör med det här chassit http://www.corsair.com/se-fi/carbide-series-air-540-arctic-wh... Det ska vara förbaskat bra med kylningen. Den nedersta 140 fläkten är placerad så den pumpar luft rakt över/mellan korten

Av dVBeTa

Jag körde det där testprogrammet, Heaven eller va det heter. Körde 3 loops för att maxxa korten. Har ställt in fläktkurvan så att fläktarna gå upp i 95%, har ställt in alla fläktar på chassit så de ökar i hastighet också så det flåsar på bra i burken. God damn, det övre kortet kom upp i 80° och det nedre låg på 71°. Kan fasen inte göra mer nu känns det som. Ska det verkligen bli så varmt som det är. Såg någon annan i tråden vars kort kom upp i 75° så visst så ligger jag inte så långt därifrån men ett par grader är ett par grader

Av dVBeTa

Fan.. blir lite grinig på mina kort... anser att jag har realtivt bra ventilation i mitt chassi (Corsair air 540), 2 st 140 fläktar i fronten som flåsar rakt över alla komponenter, 2 140 i toppen som blåser ut. Körde lite BF4 någon timma igår kväll och det översta kortet hamnar på 74 grader och det under hamnar på 71 grader och då går mina fläktar på kortet typ i 95% dessutom... iofs står datorn under mitt databord så det blir ganska varmt där under om det kanske gör att det blir varmt... är det 80 grader man ska passa sig för att gå över? Har försökt söka lite på google efter uppgifter med safe temp gtx 970.

Av dVBeTa
Skrivet av Brainsplitter:

Nvidia Geforce Experience är det som du letar efter (LÄNK)

Nuså, tack Jonnti. Kollade inställningarna för LED och nu lyser dom likadant

Av dVBeTa
Skrivet av Brainsplitter:

Nvidia Geforce Experience är det som du letar efter (LÄNK)

Ah nu såg jag när jag började läsa lite. Man kan alltså ställa in där.. ska testa det hemma sen

Av dVBeTa
Skrivet av Stroemberg:

Jag ligger på 65 grader på ena kortet och ca 70 grader på det andra.

Hur ser din fläktkurva ut? Har du ändrat något på den? Jag körde lite BF4 igår kväll och hamnade på 64 grader och 73 grader men då har jag satt att fläktarna ska gå upp i 90% om tempsen överstiger 60°.

Och du, en annan fråga. Du har ju samma kort som mig, lyser båda dina loggor "windforce" lika starkt hela tiden eller dämpas den ena?

Av dVBeTa

Jag har redan Nvidia Geforce Experience installerat. Vad är det du tänkt dig att jag ska göra med den?

Av dVBeTa

Jag bytte plats på korten igår och fick samma sak. Det övre kortets logga lyser som det ska under uppstart, när jag kommer in i windows så bleknar det och lyser mycket svagare... undrar om det har med strömförsörjningen och göra. Ska testa och byta plats på sladdarna vid nätagget och se om det blir någon skillnad. Jag kör med Asus maximus hero VII och jag har inte sett någon extra port för ström på moderkortet som det kan vara på andra moderkort just för mer strömförsörjning... någon som vet?

Av dVBeTa

Jag kör med ett corsair air 540 vilket ska vara förbaskat bra ventilation av chassit. När jag körde firestrike nu så landar kortet fortfarande på 77°, dock har jag ställt in MSI afterburner nu så fläkten gick på 95% vid full load... fattar inte varför det ska bli så varmt för.

Av dVBeTa

Drog upp fläktarna nu och landade på 77° på det varmaste kortet. Lirade inte så länge dock.. ska testa o köra en längre stund sen.

Är det någon annan som har sett fenomenet att "Windforce" loggan lyser svagare på det ena kortet och igår efter installation så blinkade ena loggan?

Av dVBeTa

Hmm, har du något bra program för att ställa in det?

Av dVBeTa

Till er som kör 970 SLI, temps?

Halloj!

Kör två Gigabyte G1 Gaming SLI och tänkte kolla vad ni andra ligger på i temps vid full load.

Jag har ett corsair air 540 så jag anser att det är ett väl ventilerat chassi.

När jag kör BF4 (allt på ultra, 1080p) så ligger det översta kortet på 81° och det undre på 68°. Hur ser det ut för er andra? Jag har inte klockat kortet något utan kör original.

Sen en annan fråga. Mina kort har den blåa loggan Windforce på sidan. Ibland så blinkar den ena och lyser svagare än den andra? Antar att det är något som inte ska vara, någon annan som har/haft samma problem?

/Johan

Av dVBeTa

77° på det översta kortet och 64 på det andra när jag körde firestrike.