Inlägg

Inlägg som kalleidol har skrivit i forumet
Av kalleidol
Skrivet av Holmgren3n:

Min är skickad nu, den skickas från Tyskland, till ett lager i Örebro, sen vidare till Härryda, sen till Göteborg.

Amazon säger att den inte är skickad förens dom får in den i Sverige, men tydligen så skickades den från Tyskland igår kväll och kom fram idag. Tyskland --> Örebro igår kväll/natt. Örebro --> Göteborg idag. Har fraktsedeln kvar på kartongen så inte så svårt att lista ut var den kom ifrån

Min skickades från Amazon idag. Så den skickades men tog tid. Ska vara hos utlämnaren på tisdag.

Av kalleidol
Skrivet av Hasson39:

Ja beställde min idag via amazon.se och min skickades ut idag och anländer imorgon (Göteborg)

Edit:
Kolla så att betalningen gått igenom, kan vara därför som din ännu inte skickats ut ännu, för det är faktura alternativet som krånglar till det för många.

Det drogs/reserverades direkt från mitt konto (betalade med kort) så det är nog inte det som är problemet.

Nu står det

Försenad, inte skickad ännu

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig så snart beställningen skickas. Du debiteras inte förrän dess. Vi ber om ursäkt för besväret.

Av kalleidol
Skrivet av Holmgren3n:

Jag beställde med expressfrakt i tisdags, men den skickas idag och levereras på måndag... Deras support är smått störande för det enda dom kan säga är att oavsett när man beställer så är det tydligen olika lager som skickar varorna, är varan slut i det lager där man beställde ifrån så hamnar man nederst i högen på ett annat lager som har i stock, så folk som beställer när en ny batch kan komma in får därför saker snabbare om dom har tur.

Men att kalla det Expressfrakt och sedan ha 6 dagars leveranstid är ju bara uselt, dom får 1-stjärna rating på sig för det.
Stod vid beställning att express var 1-2 dagar och vanlig frakt skulle komma mån-tis nästa vecka... (tur express bara kostade 49kr för det vägrar dom kreditera)

Amazon Tyskland och England brukar fungera klockrent med frakt tycker jag, Tyskland levererar allt som oftast på 1-2 dagar med express hem till mig.

Så enkelt svar är väl JA, det är rena lotteriet om man får grejerna eller inte inom rimlig tid.

EDIT: Detta var första och sista gången jag använder Amazon Sverige för att beställa något som man vill ha inom utsatt leveranstid helt klart. Vill man ha något men inte bryr sig om det kommer imorgon eller om två veckor och Amazon är billigast kan det ju vara värt.

Har också positiva erfarenheter av Amazon Tyskland.

Förresten ska bli intressant att se om 2 timmar när klockan är 20 och tiden har gått ut för sista dag för leverans... och vad Amazon tänker ändra den till istället..... Kommer kanske rentav avboka då

Av kalleidol
Skrivet av Sattraby:

Jag beställde två stycken i tisdags (en digital och en med skivläsare) fick ena igår och den andra är skickad (kommer imorgon).

Men vad fan? Hur kan du få dina drar dom lott heller? Kommer iaf aldrig mer handla från Amazon efter detta. Folk som beställer på tisdagen ska inte kunna få saker före de som beställer på fredagen. Dessutom långt innan eftersom min inte kommer komma denna veckan.

Av kalleidol
Skrivet av Holmgren3n:

Funnits i lager vid 4 olika tillfällen idag på Amazon (Sverige) både digital och vanlig version. Så det går att få tag på om man vill, dock inte till "massorna" men det måste ändå betyda något att det trillar in flera gånger om dagen.

Fast har dom några? Alltså jag vet att det står så. Men som sagt jag beställde i fredags och skulle fått min idag. Den är inte skickad ännu

Av kalleidol

Jag beställde i fredags från Amazon skulle kommit imorgon. Men är inte skickad ännu så det lär dröja

Av kalleidol

nu laddar den hem.. men vad fan den rör sig knappt.. sitter på 100mbit lina men det är typ 1% var annan minut

Av kalleidol
Av kalleidol
Skrivet av lappen81:

Se till så att du inte har något i windows update, kör / ev starta om för säkerhets skull
I en kommando prompt med admin rättigheter skriv wuauclt.exe /updatenow

Starta windows update så borde du se Laddar ned Windows 10 xxxxx mb totalt, x% slutfört

Gjort precis som du sade dock fortfarande bara 140mb i btwindows foldern

Av kalleidol

Nu helt plötsligt är mappen där.. är på 140mb, det var lite lite för hela windows 10 må jag säga

Av kalleidol

Ni som har fått windowsbt mappen är ni windows 7 användare? Jag har windows 8.1

Av kalleidol

Är reserverad sedan länge men här har inget laddats hem.. inget har laddats hem från windows update sedan igår.. Och har ej eller BT Mappen:(

Av kalleidol

Humm, antar att det bara är lvla genom att klara uppdrag som gäller och det går inte speciellt fort att komma upp i lvl..

Förövrigt någon mer än jag som anser att det borde gjort texten i menysystemet större? Ser ju knappt vad det står på prylarna att dem används för. Eller vad dem är till för, någon mer som har märkt det?

Av kalleidol

Det ser inte fult ut på PS4, fast såklart såbra grafik som de bästa exklusiva PS4 spelen har det inte.. Förövrigt så ser det lite roligt ut när Geralt kommer ur badet och ser nästan inoljad ut eftersom han är våt.. Någon mer än jag som sett det?

Förövrigt, det ligger en rödlapp i PS4 fodralet om hela 16DLCs totally free of charge, riktigt schysst.. Får spela vidare under morgon dagen suttit uppe alldeles förlänge

Av kalleidol

Fick faktiskt spelet redan i eftermiddags och kan rekommendera alla som tvekar att köpa det. Det är riktigt kul, spelade ett par timmar och ska nu ut efter första "stora" monstret, rekommenderar er att gå igenom tutorialen så ni lär er allt om magi och hur det ska användas och givetvis att man ska ha på tips osv.. Riktigt riktigt bra spel, roligt såhär roligt har inte ett sådant här spel varit sedan Red Dead redemptions dagar...

Av kalleidol

Tänkte bara tipsa om att det är några kronor billigare på PSstore än på billigaste stället på prisjakt plus att ni garanterat kan börja spela det redan på natten runt 0100 den 19e..

Fast å andra sidan kan ni inte sälja vidare spel köpta därigenom..

Av kalleidol

Till dig som ville ha en "billigare" lur, kolla om inte priset på S5 kommer sjunka nu när S6 snart är pågång..

Och till g97 så är nog Galaxy S6 är det bästa som kommer komma nu i vår. Visas den 1e mars..
Angående Sony z3 är det många som har problem med att glaset spricker, det är bara kolla valfritt forum och mängder av folk har råkat utför det så jag skulle avråda från den i dagsläget..

Av kalleidol

HTC how?

https://www.youtube.com/watch?v=NMaeJ6hOtCY Man blir bara ännu mer peppad.. Pausa vid 38 sekunder in så ser man den i en mikrosekund vilken skönhet hon är

Av kalleidol

För att återknuta till S6 så är det faktum att S5 blev ett fiasko kanske det bästa som kunde hända för nu verkar Samsung spänna bågen igen, S5 var imprincip en S4 inga jättenyheter, nyheterna verkar komma nu i S6 just för att det behövs.

Mycket rykten och spekulationer just nu som cirkulerar, för mig personligen kommer det antagligen bli en S6, mest för att jag haft Galaxy S och har nu Galaxy S3 och varit mer än nöjd med bägge..

Av kalleidol
Skrivet av Bazisten:

Den verkar vara vattentät och dammsäker.

Vattentäta telefoner säljer inte, folk ogillar hålla på med flärpar som går sönder.. Kolla bara på Sony som är ledande på det, dom kommer sälja sin mobilverksamhet för att det inte säljer.. Samsungs S5 sålde väldigt dåligt också..