Inlägg

Inlägg som xlr8 har skrivit i forumet
Av xlr8

Har kört betan ett par månader och rent tekniskt funkar det bra men sålänge som det bara går att spela vissa utvalda titlar och inte hela steam-biblioteket så ersätter det ingen spelkonsoll eller gaming-pc för min del.

*edit*

hittade en lista med spelen som går att spela via geforce now.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12wnPrdPopEmNXI7v-1mVx...

Av xlr8
Skrivet av bia:

Nån som fått detta att fungera? Har försökt men de står att det antingen inte passar testgruppen eller är i fel region. Har aktiverat insider och allt sånt.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har precis installerat appen på min Xbox och i telefonen och aktiverat men får upp det inte är tillgängligt i min region eller ring riktigt än. Jag gissar att det tar en stund efter setup innan det hoppar igång.

*edit*

Startade om xboxen. Nu kommer jag vidare i setupen.

Av xlr8

Najs. Kan någon tipsa om var det går att köpa ett phone-clip till xbox one kontrollern i sverige?

Av xlr8

Eve Echoes på mobilen.

Av xlr8
Skrivet av Baxtex:

Fanns inte detta för typ 10 år sedan? Minns inte namnet men kommer ihåg färgschemat som var lila.

Skickades från m.sweclockers.com

Gissar att du tänker på Voddler. Kvaliten på utbudet är liknande men skulle säga att Voddler's var lite bättre.

Av xlr8
Skrivet av nolimit.se:

angående 990 kr från elgiganten

blev ganska besviken när man inte fick Forza Horizon 4 med som key

står Fortnite på lådan

fick alla ni som köpte Xbox One S All Digital också Fortnite?

Det ligger en pappbit men en Fortnite-addon key in lådan. Något skin gissar jag. Fortnite är ju gratis att installera och spela förutsatt att du har Xbox live gold eller Ultimate.
Utöver det medföljer det full-game keys till Minecraft och Sea of thieves och en key till Xbox Live Gold men jag lyckas inte läsa mig till hur lång friperiod det rör sig om.

Om du bestämmer dig för att behålla maskinen så missa inte microsofts erbjudande om 3fria månader Live Ultimate och att ladda ditt konto med Live Gold innan så uppgraderas återstående tid på Live Gold till Ultimate.. Upp till 24mån som jag förstått det.

Av xlr8
Skrivet av martinot:

@xlr8: Det skall inte vara något problem att använda konsolen med en annan användare (bara att ställa in att det är den nya användaren som har konslen som sin huvudkonsol).

Fint. Då kör jag ladda på med gold-tricket och uppgradera till ultimate på grabbens konto om 3månader när test-perioden är över på mitt konto.

Som andra här noterat på sina enheter ger även min ifrån sig ett underligt regelbudet dovt "gurgel" från fläkten.. Inget jag störs av då enheten står i en stängd tv-möbel (med öppen baksida för bättre luftflöde).

Av xlr8

Jag är nybliven xb1 ägare och hoppade tyvärr på 3mån Ultimate direkt. Hade jag vetat om detta så hade jag maxat med 24mån gold innan. Fungerar det att skapa en ny användare och köra tricket pånytt om 3månader när min ultimate tagit slut eller vad rekommenderas?

Av xlr8

Google Nest Mini (2nd Gen)

349:- Medlemspris på Classe. Gäller bara idag 191201.
https://www.clasohlson.com/se/Google-Nest-Mini%2C-r%C3%B6stas...

Näst lägsta pris på prisjakt 547:-
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5207100

Av xlr8

Sodastreampaketet på Kjell&Co för 799:-
Stavvmixer Bosch på Mediamarkt 250:-
XboxOne all digital på Elgiganten 990:-

Jag hade hoppats på att kunna hugga en JamieOliver-stekpanna för 49:- på Rusta men de få som fanns kvar höggs av de som var före mig i kön.

Av xlr8
Skrivet av anon301768:

Behövs ingen dongel till Xbox 360, har du den trådlösa kör du via blåtand och har du med usb sladd så är de bara att plugga in den vilket jag har gjort, funkar direkt utan att man behöver göra något, den tar allt med sladd och allt trådlöst både xbox och ps4.

Jag tror du blandar ihop xbox360 och xboxOne kontrollerna. Blåtand kom först på xboxOne-kontrollern.
Xbox360kontrollern med USB-sladd fungerar ihop med i stor sett allt men om du ska köra den trådlösa 360-kontrollern till något annat än en xbox360-konsoll så behöver du usb-dongeln.

Av xlr8
Skrivet av bärplockaren:

Funderar på att skaffa en shield att spela på TVn med men har några funderingar..

Är man tvungen att använda original gamepaden eller man kan använda en Xbox 360 kontroll, samt uppdateras mjukvaran till denna fortfarande (2017 versionen) eller är det möjligt att lägga in annan mjukvara som är shield anpassad?

Kommer jag komma åt mina spel jag har på min PC från tex uplay och steam genom shielden eller har jag missat hela upplägget?

Om inte vad behöver jag mer i så fall?

Xbox360-kontroller fungerar med en xbox360-usb dongel kopplad till Shield.

Du kan streama ditt steam-spelbibliotek från din PC via steam-link klienten du installerar på Shield eller via NVIDIA GameStream.

Uplay, Epic (och även Steam) går att streama via Geforce Now som kan köras på PC, mac eller Android men du behöver beta-access för den tjänsten. Geforce Now stödjer dock inte samtliga spel.

Det är inga spel förutom de vanliga android-releserna i google play butiken som körs lokalt på Shield.

Av xlr8
Skrivet av Weiman:

Var ser du det? Jag är inloggad och ser inget annat pris än 1349:-. Och den är inte med här: https://www.kjell.com/se/kampanjer/medlemserbjudanden

Ser att den är tillbaka på ordinariepris nu. Märkligt men det är inte första gången jag sett att priserna justerats
lite väl fort på Kjell.

Minns en gång när jag hade köpsug på en prisnedsatt lödstation jag sneglat på ett tag. När jag väl kom fram till affären ett par timmar senare så hade priset justerast till ordinariepriset så det blev ingen affär.

Den fanns med på sidan med medlemserbjudanden igår. Enligt den cachade sidan skulle kampanjen pågå till 2019-11-30

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bAGt5m-...

***Edit**

Nest är tillbaka på sidan för medlemserbjudanden igen. 999:-

https://www.kjell.com/se/kampanjer/medlemserbjudanden

Av xlr8

https://www.kjell.com/se/produkter/ljud-bild/hogtalare/smarta...

Google Nest Hub 990:-
Medlemspris på Kjell & Co.

Edit********

Erbjudandet borttaget från sidan och den kostar nu 1349:- igen. Kul för er som behövde en och hann köpa till det lägre priset.

***Edit igen**

Nest är tillbaka på sidan för medlemserbjudanden igen. 999:-

https://www.kjell.com/se/kampanjer/medlemserbjudanden

Av xlr8

Vad får folk för överförningshastighet över LAN till en USB-disk kopplad till Shield över samba?
Jag får hastigheter på 10-20MB/s när jag försöker skicka över tex en film från min PC vilket får mig att tro att det är något fel på mitt nätverk.

Av xlr8
Skrivet av llxt:

Någon här som har haft problem med joy-con spakarna till Switch? Är problemet löst eller bör jag avvakta innan köp?

Jag har 2st uppsättningar joycon och båda de vänstra uppvisar vissa problem med "drift" ibland men inget som är akut då jag mest spelar med pro-kontrollen. Har beställt 1st ny tumspak på ebay som jag planerar att montera när problemen blir ohållbara.
Nintendo ska en vad jag sett på youtube släppt en förändrad modell av tumspaken men om denna löser problemen med "drift" har inte framkommit än.

Av xlr8
Skrivet av xtQ:

Tänk på att för att använda hårdvaruenkodning så krävs Plex Premium. Jellyfin är ett mycket bra alternativ som har hårdvaruenkodning utan premiumtjafs.

Kör med Lifetime premium sedan 2014. Kostade $75 då och var värt varenda dollar.

Av xlr8

Jag är nybliven shield-ägare och undrar vad som är rekommenderat sätt att utöka lagringsutrymmet då jag tänkte flytta över film/seriebiblioteket till en 8TB USB-disk och köra plexserver på min shield.

Formatera disken i Shield eller behålla den i NTFS?

Av xlr8

World of Warcraft / Battle for Azeroth Expansion

99:- + frakt på Ginza.

https://www.ginza.se/Product/398663/?ref=prisjakt

Av xlr8

@mrqaffe: Tack för tipset. Målet är att hålla priset nere så mycket som möjligt då det bara gäller ett fritidsboende, hade det varit min permanentbostad hade jag kunnat öppna plånboken lite mer.

Vad jag gärna skulle vilja få svar på är om det räcker med 3st UniFi AP AC Mesh accesspunkter för att kunna sätta upp en wifi anslutet till en router eller om man det behövs mer hårdvara för att få det att fungera. Som jag förstår det så konfigureras AP genom Ubiquitis egen mjukvara "UniFi Network Controller". Kommer jag kunna att sätta upp AP, starta mjukvaran på laptopen, hitta och konfigurera AP på det sättet som jag vill ha det? Om signalen mellan dessa räcker till återstår att se så klart.