Inlägg

Inlägg som marcusOCZ har skrivit i forumet
Av marcusOCZ

Är inte 4290kr för ett 7600 ännu dåligare pris än det som 4060Ti kostar?

Av marcusOCZ
Skrivet av Laxpudding:

Det är den amerikanska beteckningen.

Motsvarande modell med Mini-LED och 144 Hz torde vara den befintliga, dvs C835 och nyaste 2023-modellen C845, i upp till 85 tum i Europa. Den specas till 2000 nits och 896 zoner på 85-tummaren. C935-modellen finns kvar om du vill ha dubbelt så många zoner och extra tunn design.

Provade lista ut det igår, och det är en del som skriver att den är något strippad i europa. De har också ett annorlunda utseende på de bilder jag såg. Men som du säger, C935 blir kvar som toppmodell. Men den har väl inte 1080p 240hz tror jag.

Av marcusOCZ

Hoppas TCL QM8 kommer till europa efter vart. Verkar bli en rätt så bra sak.

Av marcusOCZ

Jay gör ju bort sig fullständigt.
I videon han tog ned som konklusion:

-If you guys can pick up one of these at or around MSRP, it's an amazing card (ca 13:30 ut i videon)

Så fann han ut att hans mancrush hjälte, Jesus, fullständigt pulveriserade kortet och slaktade det totalt, och tog ned videon. Dessutom kastar han "testaren" under bussen.

Ush vad pinsam den kanalen är alltså.

Av marcusOCZ

Sett till utveckling så är detta kanske Nvidias värsta kort någonsin.

Av marcusOCZ

Hör med kunden om ni kan byta plats med två av de som är fast anställda. Då får ni se hur fort det går att få ordning på saker och ting.

Av marcusOCZ
Skrivet av CrispVanDahl:

I produktivitets-testerna är den körd både i stock samt en vända med helt upplåst strömbudget och en AIO.
Med RAM är det samma 6000 MHz-kit med XMP aktiverat som vi har använt i alla CPU-tester.
Det går absolut att trycka ut ännu mer ur denna med rätt handpåläggning och val av minnen, anledningen till att vi inte gör detta i standardsviten är för att vi vill att så få faktorer som möjligt utöver processorerna ska påverka slutresultatet för att få jämförbara siffror i diagrammen.

Det finns dock absolut på min önskelista att testa den här med mer optimala förutsättningar för att se hur mycket jag kan kräma ur den.

Tänk i banorna 7200 mt/s och 110 både read och write i memory & cache testet i aida med 6.2 på p-cores. E-Cores slår du helt enkelt av för att spara på energi i spel.

Blir en skaplig skillnad i spel.

Förlåt att jag är ärlig, men detta test är faktist värdelös. Jag förstår dock att ni har en policy att hålla er till ett schema som gäller för alla tester av en cpu. Det har jag full respekt för. Men XMP har inte varit en bra grej sedan första Ryzen och när det kom vettiga B-Die. Intel har ett starkt kort med minneprestanda sedan forever, och att köra stock inställningar med en cpu som denna borde vara rent olagligt.

Av marcusOCZ

Körs denna i stock och med minne på 6000 och XMP?
Med lite entusiastisk inställning till grejerna och en ram runt cpu för ca $10 så blir det ju helt andra bullar och resultat.

Av marcusOCZ

Med vettig meshlösning får man ju 750mb/s eller mer på telefonerna till och med. Har man ett liknande bra wifi kort i datorn så ligger inte det tillbaka på wifi jämfört med kablat. Behöver man snabbare än gigabit så är det klart att kablat är vägen att gå.

Av marcusOCZ

18300 i Timespy extreme räcker väl typ till plats 1500 eller nått bakom 4090.

Av marcusOCZ

Rätt svårt att veta om cpu körs i 100% om man inte sett i aktivitetshanteraren.........

Av marcusOCZ
Skrivet av Ragnarok:

Apex z790 fungerar utmärkt!

Ja, speciellt de två korten de sände till Jay. De var det ju jättebra kvalitet på. Men det är ju bara ett sketent moderkort till 10 lakan. Vad kan man förvänta?

Av marcusOCZ
Skrivet av employed:

Upplever starkt att man försöker göra en höna av en fjäder. Asus har tex alltid haft varningstext för sina Beta bios. Allt är väldigt nytt just nu. Massor av snack från GN om en massa dyra tester där man försökt förstöra CPUn. Dessutom massa snack om konspirationer och med bevis som i stort är "trust me bruh". Skulle inte förvåna mej om detta slutar som med 4090-addaptern och det visar sig att det förekommit visst användarfel.

Tror du har missförstått hela grejen.

Av marcusOCZ

Skrämmande dåligt hanterat av Asus alltså. Försöket med att sopa det under mattan med GN är ju helt sjukt.

Av marcusOCZ

Dom har iofs sig själva att tacka då det hände med andra tillverkare också, men sättet som Asus provar undgå detta på stinker. Det gör ont till värre för AMD, helt klart.

Av marcusOCZ

För många av oss handlar det ju om hur mycket resurser AV tar i bakgrunden när man tex spelar. Dom flesta vet ju att AV skanna en hårddisk när man spelar är skit, oavsett om det är defender eller Avast. Lägger man till hur förbannat svårt det är att bli av med många av dessa om de väl varit installerade så skyr i alla fall jag de som pesten.

Defender är så att säga gratis och det har fungerat hur bra som helst för min del.

Av marcusOCZ

Hade det varit god gammal potstyrning hade jag kunnat vara intresserad. Innan det blev vanligt med mer än tre headers på moderkorten så byggde man egna fläkthubbar med potmeter. Men de variabla motstånden som tålde en del blev så dyra efter vart.

Deltafläktar i 7V och så motstånd på de. Det var livet det. En del av de krävde mer än 7V för att ens spinna.

Phanteks kontroller duger väldigt bra till ett lägre pris.

Av marcusOCZ
Skrivet av Pantburk:

40% är bättre.

Ja, det förlorar dom säkert mindre på.

Av marcusOCZ

Känslan är nog att: Men betalar du ditt och datt per år så.........

Av marcusOCZ

En snöboll har större chans att överleva en vulkankrater än att jag installerar det där. Kör allt manuellt med Inspector. Alltid helt clean drivers.