Inlägg

Inlägg som KriLaN har skrivit i forumet
Av KriLaN

Tänkte att det kanske var dags för ett svar från min sida. Som vissa sa så var det energiförsörjningen som va dålig, en sladd hade lossnat lite. Får dock problem med att Crysis, citat Vista, har slutat att fungera. Nån som har liknande problem och beror det i så fall på drivrutiner? Har senaste från nvidias hemsida men dom står ju också för 28 % av vistas krascher så jag litar inte helt på det.

Av KriLaN

Hade precis samma problem med mitt gainward geforce 9800gtx. För mig visade det sig att sladden till grafikkortet släppt lite vid pill annat pill i burken. Kolla så att sladden sitter i ordentligt.

Av KriLaN

Känns lite trögt ja, det kan jag hålla med om. Det går inte riktigt i slow motion men det känns inte helt hundra iaf.

Av KriLaN

9800GTX underpresterar!

Har ett sprillans nytt 9800GTX som jag har installerade igår. Dock underpresterar det KRAFTIGT och jag har ingen aning om vad det kan bero på. Har installerat senaste drivrutinerna från nvidias hemsida. Här är datorspecifikationerna.

Antec Performance P182 Miditower,
Metal Black Aluminum(utan nätagg)
Samsung SpinPoint F1 750GB SATA2 32MB 7200RPM
Asus Rampage Formula, X48, Socket-775, DDR2, ATX,2xGbLAN,Firew, 2xPCI-Ex(2.0)x16
Gainward GeForce 9800GTX 512MB GDDR3, PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDCP
Corsair Dominator TWIN2X8500C5DF 4096MB, DDR2, 2x2GB(KIT), DHX, E.P.P, with FAN
Samsung DVD-brännare SH-S203 SATA Black OEM
Noctua NH-U12P CPU Cooler, 120mm fläkt
HD-kylare Zalman ZM-2HC2
520W Corsair CMPSU-520HXEU
Samsung TFT 22" 226BW
Windows Vista Home Premium 32-bit Sv Single
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 1333MHz

Vistas prestanda check ger 3.7 på grafikkort där allt annat hamnar på 5.9 och i spel får jag kraftiga fpsdrops i folkmassor, där min 3-år gamla dator flöt på mycket bättre.

Tacksam för svar!

Av KriLaN

Skriva i ett javafönster

Jag undrar om det går att skriva i ett fönster med hjälp av java.

Till exempel: Jag har en kodbit som frågar en fråga i ett System.out.print fönster och vill sedan kunna skriva ett svar i själva fönstret utan att använda mig av JOptionPane.showInputDialog eller liknande.

Går detta och hur isåfall?

Av KriLaN

Kan börja med att säga att jag tycker att det är en fin sida rent grafiskt sätt. Jag är själv mycket insatt i webbutveckling och vet hur mycket pill flash kan vara ibland.

Sidan är mycket fin rent grafiskt men inte så användarvänlig. Jag tyckte också att det skulle vara bra med lite mer innehåll på första sidan och en beskrivning av navigationen.

Till sist får jag också säga att jag tycker att du VERKLIGEN borde lära dig mer om att ta kritik än om webbutveckling. Man ska bara acceptera kritik, inte försöka förklara sig eller nedvärdera de andras kompetens. Du får faktiskt acceptera att det är deras åsikt och du kan ju inte förklara dig för alla som besöker din sida.

Om du nu inte har tänkt något på det som jag har skrivit och verkligen är en person som absolut inte kan ta kritik så kommer du förmodligen att skriva en massa skit till mig men gör inte det är du snäll, det bevisar bara det jag har skrivit.

Av KriLaN

Saker som gör att delar inte hamnar kant i kant när man använder tabeller är:

Du har förmodligen inte cellspacing="0" cellpadding="0"
Du har inte skrivit allt på samma rad. Vissa radbrytningar kan göra att det blir små mellanrum

Av KriLaN

Well i och med att det inte verkar finnas någon sida så är den väl inte så jättebra