Inlägg

Inlägg som ErikTL har skrivit i forumet
Av ErikTL

Men kan du inte ta sånt där böjj bart tagentbord? Det borde väll funka och slakta? Kul idé förästen!

Av ErikTL

Jaha, inget inte chip då? Inte ens på macbookarna? Funferar dpm med den routern?

Av ErikTL

Vad är det för trådlöst nätverkskort i Macbook/ibook?

Hallå!

Ska imrogon löpa en ny router. En netgear rangemax 240. Jag vet att den inte fungear ihop med ett intel trådlöst kort. Så nu undrar jag vad det är för trådlösts nätverkskort i en iBook/MacBook som bror ska köpa om ett tag?

Av ErikTL

Har gjort det. Men ingen skillnad.

Förövrigt så kan jag inte installera program i kubuntu heller. Npågon som vet vad felet kan vara?

tangentbordet iii kubuntu krånglar med. mååsste mman ävennhhhållla nedd i 1 sekunnd för att deee ska reagera

Av ErikTL

Får command not found på startx, och det senaste som du sa. Samma när jag ska installera annat. Desktop gick förvisso att installera.

Av ErikTL

Tar upp denna tråd igen. Undrar hur mna installerar Xorg och afree86. Jag behövede det för att "aytomatiskt" kunna installara .rpm filer. Alltså med "automatiskt" menar jag som på windows med EXE filer.

Av ErikTL

Jag har problem med överklockningen! Jag är inte någon ecpert på överklockning men jag och en kompis kommer inte över 230fsb :S Vi har vart inte och ställit in allt möjligt men utan framgång! Annars funkar kortet bra!

Av ErikTL

men med mitt bzerk agg så funkar det iallfall.... jag har den där 520 wattaren som lyser blått å har sig! Den klarar att driva systemet i sign!

Av ErikTL

Jag har ett bzerk agg... det funkar för mej iallfall, men jag ska köpa ett cooltek 600watt. Det ser riktigt bra ut på specifikationerna och har fått bra utmärkelser. Det är inte farligt dyrt heller, runt tusen lappen tror jag! www.gtek.net finns den på.

Av ErikTL

Jag tycker Hipern verkar smidig till ett P180! Det är väll bara vända det upp och ner så får man ju plats med kablar!

Av ErikTL

Kompisen som jag är hos nu har det. Fungerar inte alls bra. Klockningen tänker jag främst på. 250 mhz har vi ftt upp hans 3800+ X2 i.

Av ErikTL

Ser skit bra ut Riktigt Snyggt

Av ErikTL

Jo visst finns det fyra slots men 4 x 512 blir segare än 2 x 1gb 2gb verkar inte nödvändigt enligt vissa tester på vissa sidor men det kan väll va bra ifall det behövs senare;D

Av ErikTL

Det är nog snabbare med 2 x 512... är inte säker... men jag skulle köpt 1 x 1gb för då om man vill ha 2 gb sen så är det ju bara och köpa till en stick:)

Av ErikTL

Tyvärr finns det nog inte änn, men det kommer säkerligen om någon månad skulle jag gissa på !

Av ErikTL
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mrc
Men i praktiken så ser man väldigt sällan (läs: aldrig) skillnad.

Det blir visst skillnad! Sätt två tft skärmar brevid varandra med en vga och en dvi så ser du skillnad! Det gjorde jag . Sedan bytte jag till två DVI och det blev genast bättre bild på den som jag hade VGA på förut!

Av ErikTL

Jag tycker hon vinner lite på att ha en lite mer framtidssäker efter som hon kanske kan köpa lite nytt sen än att köpa allt nytt. Om de nu skulle vara lika bra de två systemen så gör det ju ändå inget;)

Av ErikTL

Är jag? Processorerna kostar lika mycket på komplett. Sen så kostar 1 gb sticka ddr2 5300 ca 850kr. Sen så finns det ju billiga moderkort med inbyggd 6100 grafik krets. ;P

Av ErikTL

funderat på AM2? det är ju inte direkt mycket dyrar om jag inte är helt ute och cycklar?:P Det är ju mer framtidssäkert också!

Av ErikTL

heroes of might and magic V har faktiskt en ganska krävande motor har jag hört från många polare som spelar. Har dock inte testat det själv, ska göra det om några dagar