Inlägg

Inlägg som Redzo har skrivit i forumet
Av Redzo

som andra skrev innan mig, logitech borde hålla sig till möss och tangentbord, deras högtalare är överprisad skräp.

Av Redzo
Skrivet av Andreas95:

okej

Den startas om när jag sätter in någonting i frontpanelen i alla ingångar. De startar inte alltid om men oftast.

kan du beskriva lite mer ingående vad du menar med "nånting" ?
pratar vi USB minnet, möss/tangentbord/joypad, extern HD, ljudkort...? ja du ser, listan kan göras lång.

Skrivet av panpo98:

Att det hände även med headset kanske bara är ett sammanträffande?

2 omstarter med olika (?) tillbehör i samma(?) USB port är absolut ingen sammanträffande

Av Redzo
Skrivet av mylife:

Om du kör och när du kör CF eller SLI kan du med MSI kortet utnyttja 1 x16 och 1x8 och med gigayte dual x8 linor

+1
ska också tilläggas att i praktiken är skillnaden (dvs i riktiga spel inte becnhmark program) mellan 16X8 och 2x8CF och SLI försumbar bokstavligen.

Av Redzo

allt funkar, bara tuta på.

Av Redzo

just det, gå in på papperskorgen, dvs högerklicka på den och kolla hur mycket diskutrymme är reserverat för just "papperskorgen" den brukar sno en hel del utrymme.

Av Redzo

har du provat diskrensningen då ? och har du ställt in utforskaren att visa även gömda och skyddade filer så allt visas ?

Av Redzo

ta bort alla windos återställnigspunkter som skapas varje gång du uppdaterar windows eller byter en drivrutin, där har du ditt utrymme som saknas.
kör "diskrensningverktyget" så är saken biff. Disk cleaner heter det i en engelsk version av win7

Av Redzo
Skrivet av vatsug:

vet du när det kommer svenskt tangentbord? typ bara det som får mig att inte köpa en ännu

man laddar ner en från market

Av Redzo

ingen större vinst annat än i benchmarks. och visst kan du köra 2 nya stickor i samma timings som dina gamla. bara att tuta och köra men ställ timings manuellt 5-5-5-18 för alla stickor.

Av Redzo

adapter...billig...

Av Redzo
Skrivet av Jesprer:

Verkar som de var gratis hehe.

Får den dock inte till o fungera. märkligt. Den hittar inte min externa hd

ta ut den och kör disken i datorlådan med SATA kabel istället.

Av Redzo

jag tycker du ska fortfarande blåsa av dammet på dina kort, det gör rätt mycket för värmen och oljudet. jag har en fungerande GTS och plastkåpan som ligger över flänsen sitter där med 6-7 små skruvar. är busenkel att ta bort och du får åtkomst åt hela kylflänsens ovansida så att den kan rengöras. du kommer hittar dammtussar från dag 1 (om du inte har gjort detta förr dvs) som ligger och täcker det mesta av flänsen. det gör att värmen inte överförs till luften effektivt.

Av Redzo

liksom multiman ställer jag mig undrande om det rentav finns plats för 2 stora passiva flänsar (TS ska ha en stooor låda då) som krävs för att hålla dessa svala.

en går men 2 blir svårt. HR-03 klarar av att kyla dessa men den är enorm, att ha 2 sådana utesluter en datorlåda likaså är det med Accelero S1 Rev. 1 och 2, helt enkelt för stora om man ska ha 2 stycken.

sen har multiman rätt i att dessa har bra orginalkylning men om du ska lyda hans råd se till att du köper sk "thermal pads" (som kylpasta fast i tejpform) eftersom dessa sitter mellan minneskretsar och kylaren och dessa går i regel sönder när man monterar bort orginalkylaren, annars finns risken att du inte har nån kontakt mellan kylaren och minneskretsar=död kort.

Av Redzo

get data back fixar biffen i dom flesta fall, om inte disken har hårdvaruproblem dvs.

Av Redzo

fantastiskt lur för oss lite mer åt det "tekniska" hållet. grym kamera, fin ljudkvalitet, snabb hårdvara, gratis och bra GPS, FM sändare stor UI uppdatering kommer i februari, jag är helt såld på den.

Av Redzo

ett tips: youtube

Av Redzo

kan vara sisådär 1 miljon anledningar, vad sägs om att ge oss detaljer om din dator ? hur ska vi hjälpa till om vi måste gissa vad är det du har i datorlådan, rätt logiskt eller hur ?

Av Redzo
Skrivet av MonsterGuden:

Tjena!

Sitter och kollar på en ny systemdisk till min speldator.
Hittar att många diskar antingen har bra random accesss tid eller snabb överföring, vad är viktigast på en hårddisk som ska köra os, program och spel?

Lagring av bilder/filmer/musik sköter jag på en separat disk.

Vänliga hälsningar,
Lucas

som sagt SSD, men om du envisas så är det alltid random accesss som är viktigast på en systemdisk eftersom en OS består av massor med små filer som läses in titt som tätt, snabb överföring vill man ha när man kopierar/läser/skriver/redigerar stora filer, som filmer, databaser osv osv.
och nej SSD är inte dyra, man kan få 60GB för 1K, vilket räcker gott för OS, en hel del program och lite spel.

Av Redzo

den där agget levererar inte ens i närheten av 630W. att riskera alla sina komponenter genom att köpa ett skit agg är dumsnålt.
här får du ett mycket bra agg för väldigt lite pengar
Corsair VX 550W 80+ KAMPANJ! - Inet.se

Skrivet av Yoohan:

Kom billigt undan därav den svaga processorn och det billiga nätagget.

nej du kom inte billigt undan, nu sitter du utan ett grafikkort...man sparar inte på ett nätagg, man snålar inte på bromsar eller däck till bilen heller eftersom det kan döda dig, i det här fallet dog ett grafikkort pga av du snålade på enda komponenten man aldrig ska snåla med, så det du "sparade" kostade dig bra mycket mer.

Av Redzo
Skrivet av Esseboy:

Men snälla...ni som råder han att köpa 400wattare suck...Tänk om han vill uppgradera sig till en fin spel rigg med typ två GTX 460 1GB i SLI...då måste han ju köpa ett 650-750w agg köp för framtiden när det gäller chassin och nätaggregat...(gäller dock inte CPU,Mobo,grafikkort,minne,HDD,SSD etc.)

För övrigt Jul-smilysar!!

nätdelar blir gamla och förlorar sitt styrka så ditt resonemang håller inte.