Inlägg

Inlägg som stais har skrivit i forumet
Av stais

Har jag helt fel eller betyder det att det borde tima rätt bra med Haswell? Bra tillfälle för uppgradering av hela burken då isf...

Av stais
Skrivet av Full Strike:

Nix, är inte Battlezone.
Här får ni en liten bild till. Ingen som känner igen? Kom igen nu

http://i.imgur.com/ATMbs.jpg

Tror inte någon svarade på din, så jag gör det istället. Urban Assault! Hade mycket kul med det en gång i tiden

Av stais

Grattis till er nya butik i Malmö! På er hemsida skriver ni

OTROLIGA
PREMIÄR
PRISER!

Premiärpriser är ett ord och således borde det stå

OTROLIGA
PREMIÄR-
PRISER!

(särskrivningar är koncentrerad ondska)

Av stais

Den här tråden borde byta namn!

Det nya spelet heter XCOM: Enemy Unknown

Det gamla spelet heter
* UFO: Enemy Unknown
* X-COM: UFO Defense (Nordamerika)
* X-COM: Enemy Unknown (PlayStation) (men detta kan vi ju bortse ifrån eftersom det här rör främst PC...)

Alltså, UFO: Enemy Unknown eller X-COM: UFO Defense

Av stais
Skrivet av oxfile84:

Så jäkla väntat, skyhöga priser, usel service, men synd om de som blir av med jobb :(. Ska fynda här på expert i Fältöversten i Stockholm , har inte varit där tidigare men hoppas de har ett brett och stort lager av bärbara, någon som vet?

Fältöversten var tyvärr under avveckling redan innan konkursen. Var där förra veckan och kollade. De lovade rabatter upp till 50 %. Dessvärre var butiken ganska urplockad redan och det mesta låg snarare på 15 % rabatt. Vilket är rätt pinsamt eftersom Expert då ändå (med 15 rabatt) är dyrare än vad de borde vara.

Det jag har stört mig mest på med Expert (och i viss mån även andra butiker, men Expert har varit värst) är att de inte förstår att elektronik är en färskvara utan behåller höga priser för gamla produkter. Expert Fältöversten sålde exempelvis en lastgammal Sony Ericsson X8 (som inte direkt var något monster när den kom ens) och ville ha närmare 2000kr för den. En sådan butik kan man inte ta seriöst!

Av stais
Citat:

Modellen bjuder på en ny skärmpanel samt lägre strömförbrukning i jämförelse med den populära 27 tummaren U2711.

Aaaaahhh! Särskrivning!

Av stais
Skrivet av Sgt. Stinger:

För att standarden säger bara att laddkabeln skall gå att plugga i i ett vanligt usb-uttag. Apple följer EU-s riktlinjer.

Ah, ok, tack.

Av stais

Kan någon förklara för mig varför Apple kan fortsätta köra sin egen laddningskontakt? Jag trodde att alla tillverkade blev tvingade på EU-nivå att standardisera laddningen till micro-USB?

Av stais
Skrivet av Marticus:

Jag gnäller väll inte utan orsak? jag har förfan haft telefonen i 2 månader och naivt hoppats på att det ska bli bättre men det blir ju i princip bara värre! Tycker ni att jag gnäller utan orsaker? ni kanske missade min lista? Där vissa saker är allvarligare än andra, så onödigt att säga att jag gnäller, det är ju i vissa fall inga skitsaker jag anmärker på och på det stora hela är det ju en drös med saker.

Tror inte detta syftade till dig, utan till de som kategoriskt svarar att ditt problem är att du har en Xperia.

Med det sagt så har jag själv en Xperia S och den har fugnerat finfint sedan dag 1. Du verkar tyvärr har fått ett måndagsexemplar och precis som andra har skrivit: lämna in den (gula fläcken åtgärdas ju inte även om övriga problem kanske löses med mjukvarouppdatering).

Av stais

Inet! Jag ser lite då och då att ni här och där skriver "vårat" istället för "vårt". Ni har tidigare lovat bättring, men eftersom det fortfarande dyker upp verkar det som att någon behöver påminnas!

Vårt = bra
Vårat = dåligt

Av stais
Skrivet av Samuel-SonyXS:

Inte för att låta dryg och otrevlig, men är det inte något du bör kollat upp innan du köpte telefonen? Telefonen är helt enkelt designad så. Sedan kan jag inte svara för exakt varför, men 32gb bör vara tillräckligt för de flesta och gällande batteriet så är även det något de flesta sätter i en gång och sedan får det sitta där.

/Samuel
Sony Mobile

Fast... han sa väl inte att han har köpt den själv? Bara att hans polare har gjort det och att han är förvånad över att ni valde att designa telefonen så.

Av stais
Skrivet av Saeon:

Vad menar de med "for typical viewing distance"? PPI står ju för pixels per inch och har inget med avstånd att göra. Eller har jag förstått något fel?

Ju längre ifrån skärmen du sitter desto lägre PPI behöver skärmen ha.

Av stais
Skrivet av Endi:

riktigt billigt med tanke på att det har 2TB minne

Skrivet av _MmattiasS_:

Bara jag som reagerar på att det står 2tb?

Uppenbarligen inte.

Av stais
Skrivet av Nanashi:

Felansökan kan ni avbryta.
Som jag sa tidigare hittade jag problemet själv genom att googla, problemet var att ni hade skickat ut ett kort med dålig firmware.
Alltså var problemet ingenting jag skapat när jag monterat datorn eller liknande utan firmware - dvs. BIOS i GPUn kan man nog kalla det.
Problemet kom från er/EVGA innan jag köpt kortet alltså var jag inte ansvarig för problemet.
Att ni ska ta betalt för något fel som är från fabrik och inte skapat av mig.. det är otroligt. Urusel service, pengar kåta är nog det bästa ordet för det.
Jag trodde ni hade bra service pga. ryktet men nu har jag bevisats motsatsen.
Det är som jag skulle sälja en bil med trasiga däck, sen ber kunden mig byta dem för dem va trasiga, då säger jag "ok fast jag tar en avgift på 799:- för att göra det."
Det förstår väll ändå ni att det är helt fel hoppas jag.

Som sagt ännu än gång, jag löste problemet själv helt utan er hjälp.

Jag förstår inte hur du inte kan förstå Inets mycket tydliga svar.

Köper du en dator i delar så ligger det på dig att ta reda på vilken del som är trasig. Köper du en färdigmonterad dator så är det Inets ansvar.

Din liknelse med en bil är absurd. För nog köper du bilen färdigmonterad och inte som en byggsats?

Edit: Och fortfarande, de tar betalt för att hitta felet, inte för att åtgärda det.

Av stais
Skrivet av Marticus:

Xperia U har jag inte hört talas om, menar du inte Xperia S? eller är U en annan modell? ska kolla upp det.... jo det känns inte som att HTC passar efter jag kollat massa recensioner, så det känns just nu som att det är SGS1 mot Lumia 800 om inte SE har någon som passar mina kriterier

27 feb - 1 mars är det Mobile World Congress i Barcelona. Då kommer ett antal nya modeller från olika tillverkare att presenteras. Sony Xperia U är en som det ryktas om nu innan. Här kan du läsa lite: http://www.esato.com/news/sony-xperia-u-st25i-images-leaked-2...

Oavsett vad du funderar över så skulle jag nog ha väntat tills MWC så du vet vilka modeller som finns precis runt hörnet.

Av stais
Citat:

Radeon HD 7970 lanseras i december.

Så det är säkert nu? Tidigare var det väl sagt januari? Och sen för någon dag sedan vill jag minnas att jag läste "kanske december". Kul isf! Och lite ovanligt att en produkt släpps tidigare än väntat. Brukar ju vara tvärt om känns det som...

Av stais

"försvann"? Kolla kontoutdraget. Som Plumpen säger så reserverades antagligen bara pengarna. Sedan någon vecka senare återgick de antagligen till det disponibla beloppet (har för mig att det stod något åt det hållet när jag förhandsbokade ett annat spel där), för att sedan "dras på riktigt" den ~28 okt.

Av stais
Skrivet av niclasfreij:

Tidigare i tråden så har greattech påstått att de inte hade skyldighet att installera windows os men här framgår det ju att du betalt för installation som ej genomförts. Oups! greattech har uppenbarligen ljugit tidigare i tråden och skyllt på dig. Där försvann trovärdigheten för dem. Bra att du lägger fram fakta Anton.

Nej, det står:

Citat:

Meddelande från kunden:
Vill ha windows installerat med datorn som är beställd samma dag.

Det är alltså kundens önskemål och inget som Greattech har angett.

Av stais

http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-batt...

BF3 käkar ju rätt mycket grafikminne, så det kan vara en idé att välja andra kort (Finns ju några 560ti med 2gb minne - kanske kan vara något?)

Men generellt så har jag inte så mkt att klaga på!

Av stais

Tack, lyckades lösa det. Har mkt riktigt integrerat ljudkort (realtek). Hade missat att installera drivrutinerna och körde på windows standard-varianten. Nu finns det mkt riktigt en inställning för att front and rear output ska köra samma audio stream