Inlägg

Inlägg som MooD har skrivit i forumet
Av MooD
Skrivet av ceogar:

För fan deetta är Sweclockers, ingen är intresserad av DYNAMISK kontrast, skärpning! Tycker att denna sidan borde ha vettet att ta reda på riktigt kontrast och som har påpekats många gånger vid nyheter om skärmar.

+1ar sällan. Men jag kan inte annat än hålla med. Dynamisk kontrast är lika intressant som vilken klockfrekvense en pentium 4 har...

Av MooD

Fast de tidigare har vad jag vet inte handlat om att göra slut på gamla lager.. Brukar vara highend produkter. Exempelvis har de ju haft amds toppcpu för halva priset.

Därför verkar s775 lite osannolikt.

Av MooD

Du kan ju alltid lira custom

Av MooD

Helt normalt.

Av MooD
Skrivet av Kadjoopplo:

Precis. Men alla vet inte om detta uppenbarligen så då avslutar dom matchen och det registreras som en förlust. Spelaren som skriver "has left the game", gör en fuling genom att hoppas på att han har fått en spelare emot sig som inte riktigt fattar att det är ett trick som görs på han.

Aldrig hänt mig i plat-dia. Hur som helst är det ju en irriterande "bugg" eftersom man inte får se vilken rankning man fått eller hur många poäng man fick eller vilken som var favourid (får man ju iofs veta innan matchen, men det är ju alltid roligast att veta detta efter matchen imo)

Av MooD
Skrivet av ZitreXx:

D90s för 4000kr är ju frågan då hur många som är bedrägerier... Jag spanade på D90 under sommaren och ringde på flertalet som låg runt 6000. Många fanns inom "hämtradie" för mig men alla var tydligen upptagna dagen jag ringde men ledig dagen efter. Dagen efter var annonsen dock borta

ptja d90 såldes ju i kampanj för 5999 i julas

Av MooD
Skrivet av cat_fish_1:

varför sätter dom en sämre processor i desire Z? den skulle jag köpt hade jag tänkt,, men blir de inte 1GHz så blir de inget för mig.

Yes, min pentium 4 3.6 ghz äger sönder allt vad i7 heter.

Av MooD
Skrivet av T.sripakdee:

jo, dock 12.1 tum och alla har touchscreen. Däremot är själva vridmekanismen på denna nymodig, i HPs tablet vrider du hela skärmen, med ram å allt, här verkar du bara vrida själva skärmen, tror dock detta kan bli problematiskt när de gäller hållbarheten, även hp har problem med detta

Iprincip alla tillverkare har/har haft en tabletpc...

Av MooD
Skrivet av Jooh4n:

Lär väl finnas under Recent Replays? Om du inte har lirat som en galning idag xD

Precis! Ladda upp!

P.s. ibland testar även vi i diamond nya taktiker eller bara lirar for fun, därför vi "suger". Men generellt är diamond en bra lirare och bronze en kass. Ju fler matcher denna har lirat ju bättre stämmer det.

Av MooD
Skrivet av minibite3:

Enligt mig är det en bättre lösning då dessa två rörliga delar endast är rörliga i ett led, och den förra lösningen är rörlig i två led, vilket gör att den lättare går sönder.

Agree. Tabletpcs kändes ju rejält ömtåliga.

Av MooD

Är det en core 2-pentium som du har? Isåfall borde verkligen inte svtplay lagga, fan min netbook klarar det ju på lägre upplösning. Blås rent datorn är nog det första du ska göra

Av MooD
Skrivet av GaMeR2K5:

Ja, det stämmer bra det. Bakterier trivs i tvätt | Inrikes | SvD

Jag torkar så gott som alltid tvätten i torktumlare/torkskåp på högsta temperatur... fast det är mest för att den ska torka så fort som möjligt. Man vill ju få tvättandet avklarat så fort som möjligt. Tråkigt, men något man måste göra ifall man vill ha rena och fräscha kläder.

Så länge jag slipper umgås med lortgrisar som inte orkar tvätta är jag glad.

Torktummlare är dock ett riktigt bra sätt att döda sina jeans, eller alla klädesplagg öht typ.

Klart att man vill att jeansen ska slitas rätt. Hade ett par som var helniciga, dock gav skrevet upp efter ett antal lagningar

Av MooD

Snygg eld, hej nintendo 64

Av MooD

har tvättat mina en gång på ett år.

Av MooD
Skrivet av 4everapple1:

Glöm inte att du inte riktigt kan jämföra bilder på nätet, du vet inte vad för inställningar de använt om de är redigerade etc. alla kameror tar skapliga bilder det hänger mäst på dig som fotograf att få till den "rätta" bilden.

För bilderna där uppe ska man minska bländaren och ha bra ljus så får du en "helskarp" bild, canons kameror är mycket enklare att ställa in manuella inställningar på.

Varför anser du att canon skulle vara enklare vid helt manuella inställningar när de defacto endst har en ratt....

Av MooD
Skrivet av Andreas D:

Vi kommer inte att testa en "fixad" låda.

Varför inte? Är ju roligt att ni har sådan makt att ni kan påverka tillverkare på detta sätt?
Och sedan bör ni ju testa för att se om det verkligen är en skillnad så inte tillverkare kan skriva lite meningslöstext och inte göra några ändringar men ändå få kundernas förtroende?

Av MooD

Men om de nu bara skriver "has left the game" så kommer ju knappast skylten om att man ska trycka till score screen :S Vilket det alltid gör. När jag tycker ur manuellt är ju de gångerna jag lämnar.

Av MooD

Alltså nån lirare jag skulle möta fanns inte ens på swec :S

Av MooD
Skrivet av GaMeR2K5:

Har man problem med huvudräkning så har man... själv så klarar jag mig inte länge utan en enkel miniräknare. Jag kan inte gångertabellerna.

Du har ju gott om tid på ett teoriprov. Bara att räkna 7 + 7 + 7 = 21. Det svåraste blir att räkna 12 + 12 + 12 =36.

Av MooD
Skrivet av Cropsgrinder:

Jojo, reaktionstiden är 1s. säger dom
Men sen ska man ju räkna ut massa skit, "Du åker i 70km/h och ser en....PÅSE på vägen. Hur långt åker du innan du hinner bromsa" sånt typ.
Jag bara klickar nåt random när jag får sånna frågor på bonniers trafikskola

Men som sagt. 7 * 3 = 21 (meter), klarar väl vilken mellanstadieelev som helst :S

Ta bort inställningen "OJ MATTE OMGAD VAD SVÅRT" så ordnar sig nog allt.