Inlägg

Inlägg som MooD har skrivit i forumet
Av MooD

Detta har väl funnits i alla tider. Ser vi religion, försvara sin religion mot alla andra onda människor som har fel. Att försvara sitt land om alla otäckingar som inte föddes inom samma 10mils radie. Idag är det ett förändrat samhälle men folk vill tydligen ändå försvara något inför med sina liv. Visst har vi väl fortfarande SDannhängare och endel religionsutövare, men den skaran är ju försvinnande liten. Istället anpassar vi oss till samhället och håller på fotbollslag eller en grafikkortstillverkare. Jag tycker inte det är så konstigt

Av MooD

Sjukt nice!

Av MooD

Kolla spelutbudet på båda konsollerna. Läs recensioner på de spelen som verkar intressanta. Sedan bör det bli lite lättare för dig att klura ut vilken konsoll som har de spel du föredrar

Av MooD
Skrivet av Lurcazzus:

Skillnaden ligger storleken på transaktionen. Webhallen lär ha extremt få transaktioner i storlekn 5-50kr.
Om de ens accepterar så små ordrar? Visa webbutiker har ett minst order pris

Nja, nu gjorde jag en liknelse med en annan lag som många tycker så synd om webbutikerna för, nämligen distansköpslagen. Att butiken tvingas ta emot använda varor och sedan tvingas sälja dem som demovaror och sedan förlora "enormt" mkt pengar. Men ändå kan de tydligen hålla ett lågt pris?

Min poäng var att problemet blir uppförstorat och inte alls verkar vara något ett problem. Annars anser jag att man får leken tåla om man ger sig in i den. Har man en butik får man följa de lagar och regler som gäller och inte mygla på grund av att "det blir för dyrt". Fan, skaffa ett annat arbete då.

Av MooD

Webbhallen har samma pris på internet som i butik. Ändå dras de med den förfärliga distansköpslagen som innebär enorma förluster för företaget. Ändå lyckas de hålla en skaplig prisnivå på flertalet varor.

Är det en välgörenhetsförening tro?

Av MooD
Skrivet av Styler:

Är det så simpelt, hur blir kvaliten med den apparaten (nog för att VHS kvalite är kass)
Vad är en Dazzle?

Jag använde ett TV kort senast (runt 5 år sen) Där jag kopplade videon till TV kortet och spelade upp på skärmen.

Pinnacle Dazzle Video Creator DVC103 - Hitta lägsta pris, omdömen och information om Videoredigering

Av MooD

Måste ju ändå vara sourcemotorn. Tycker half-life 2 ser helt okej ut även med dagens mått och man maxar det med ett 9800 pro

Annars ser ju typ yoshi island rätt phett ut vill jag minnas

Av MooD

En Dazzle

Av MooD
Skrivet av jooelhoglund:

Hehe , dagens kostar bara 10kr

Klart man måste göra upp ett långsiktigt sparande för den oerhörda summan

Av MooD
Skrivet av mattoys:

hur ser man hur många fps man har i sc2?

tryck ned ctrl + alt och f samtidigt. Voila, övre vänstra hörnet.

Av MooD

Ptja, helt vanlig butik. En fysisk sådan har de på södermalm i stockholm. Köpte en ixus 40 av dem för 5 år sedan. Bra visning och demostration i butik innan köp. Dock krånglade de vid en reklamation, men det gick att lösa genom canon.

Om jag skulle köpa en kamera och prislappen känns rätt skulle jag ändå inte tveka på ett köp

Av MooD
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Det kan ta väldigt lång tid innan någon lgh blir ledig sen så kanske man inte står först i kön häller.

De flesta 'ägare/föreningar' brukar ha det på papper eller på deras kontor/hemsida. brukar vara 3-4 olika modeller och sen en del är spegelvända.

Kö? Den som kan hosta upp mest är det snarare (;

Tack för alla bra tips

Av MooD
Skrivet av Random-person:

Med stor risk för att låta dum, men när och var menar du att dessa skulle gälla? Jag har nog aldrig lagt märke till att det skulle vara tystare längst fram/längst bak. Är jag så blind att jag inte har sett skylten eller finns dessa vagnar bara på vissa linjer?

Nu har jag inte varit på stockholm på flera år men... Längst bak och längst fram i varje "nytt" (c20) tågvagn. Och när det är gamla tågvagnar är vissa vagnar dedikerade som telefonfria. Det är en orange klisterlapp med en telefon på som sitter vid varje dörr där det är telefonfritt.

Ja det följs inte, men imo ger det iaf en rätt till att klaga om det inte följs.

Av MooD

Tycker det ser clean och bra ut

Av MooD
Skrivet av Zartax:

Men vad är det för mängder mineraler vi pratar om här? Så många som man inte minar på den tid man bygger 8 arbetare. Så kanske 400-500 mineraler eller nått. Dessa mineraler har man då alltså tillgång till senare, när ens main nästan har slut på mineraler, vilket är seeent i spelet. Och det man byter är lite färre mineraler tidigare i spelet, när de är viktigare att hålla jämn takt med motspelaren.

Jag menade självfallet inte att man ska flytta alla arbetare till expen. Snarare göra det mera jämt fördelat. För övrigt, vid en airharras så är det oftast mainen som blir attackerad enligt min erfarenhet i platinum/diamond.

Av MooD

Placera er i de telefonfriavdelningarna (i tunnelbanan är det vad jag vet längst fram och längst bak i varje lång vagn). Åker man med SJ finns det till och med helt tysta avdelningar där man knappt får viska.

Jag tycker det är som att gnälla på husdjur i tåget och sedan sätter man sig inte i de djurfria avdelningarna.

I damens fall, hur vet den som pratar i telefonen att damen inte kan det talade språket? Ska man fråga hela kupén om vilket språk de hanterar innan man svarar i telefonen?
Eller ska det vara förbestämt vilket språk som får talas? Då undrar jag såklart, vilket språk då? Ska endast huvudspråket godkännas eller är även de officiella minoritetspråken okej?

Av MooD

Hur vet jag hur en lägenhet ser ut?

Hallåj!
Är i stora flyttankar just nu och det finns ett område här som verkar rätt nice. Men det finns inga obejekt. Min tanke är att dissa andra alternativ till dess att en lägenhet dyker upp i detta område. Men jag tror att det kan vara bra att veta redan nu hur planlösningen är på dessa lägenheter, så att jag så att säga inte sitter och väntar i onödan ifall denna suger.

Alltså hur får jag reda på planritningar för en lägenhet som inte är till salu?

Det gäller bostadsrätter.

Av MooD

Den vänstra var rätt väldesignad

Av MooD
Skrivet av micke_930:

Man tackar ju inte nej till billiga datorkomponenter, sweclockers, gör gärna en uppdatering med en nyhet om några månader där ni jämför hur priset dalat på en del produkter o.s.v.

Prisutveckling på Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 32MB 1TB

Av MooD
Skrivet av 1mike20:

Och AMD har ju faktiskt i de tidigare socklarna bäddat för kompatibilitet med både nyare och äldre processorer i socklarna om moderkortens BIOS stödjer dem. (AM2+ t.ex)

Försök att köra en s775 i ett s1366 moderkort.
Tycker att AM2 - AM3 hängt med länge ändå jag, för att vara en bransch ständigt i utveckling.

Och jag är medveten om att s775 också hängde med länge, men den är historia.

Man ska väl inte ens behöva gå så långt. Många p4moderkort klarade inte dubbelkärnan penitum d. Senare, knappt ett år efteråt, klarade inte pentiumdmoderkorten av c2d...