Inlägg

Inlägg som MooD har skrivit i forumet
Av MooD
Skrivet av Zartax:

Å andra sidan finns det mer att förlora i expen (som har störst risk att bli harassad) om man har fler arbetare där.

Självklart förflyttar man enheterna vid en attack.

Annars anser jag nog att man har mest att förlora i sin main, om man nu använder den som main och där har sina produktionsbyggnader.

Av MooD

Orkade inte läsa all text. Det handlar om att inte göra slut på mains mineraler.
Säg att dina expansions blir utslagna, då har du ändå kvar mineraler i din main och kanske kan vinna. Om du däremot satsar på att inte göra slut på expansionsmineralerna så blir du rätt körd sen när du står där och inte ens kan köpa en marine..

Av MooD

Kan det bli för stort då?
Dustin är vad jag vet störst i hela sverige, men deras rykte är ändå vad jag vet ohotat bäst.

Stort != dåligt

Av MooD

Jag spelar inte på dem samtidigt, men symptomen är ändå samma. Dvs klockan ett på dagen spelar jag på netbooken, fyra timmar senare på den stationära. Samma problem.

Av MooD

Spotify stannar efter en låt??

Har installerat den nya uppdateringen till spotify till min netbook och stationära. På båda stannar uppspelningen efter varje låt. Typ som att den autopausar efter varenda låt, jättestörigt.

Av MooD

Utmärkt enkel men jättebra map!

Av MooD

Linjen beror på din dators skärm. Glömt vad dom heter eller vad de beror på, men de finns iallafall på lite slöare skärmar. Min ips skärm från tidigt 2000-tal med typ 20ms har detta samt min netbook som knappast har någon värsting panel.

Av MooD

Det är sällan rea på appels grejer öht.

Av MooD
Skrivet av Eik:

Alla dessa människor som ska testa saker och krångla. Det bästa vore om folk läste på innan de köpte saker så skulle typ 80% av alla reklamationer försvinna. Sedan finns det ju såklart en del ärenden där reklamation är själig men oftast är folk bara så jävla veliga samt dumma och tror att jätte billiga grejer kommer fungera likadant som tredubbelt så dyra produkter.

Många saker är svåra att läsa sig till. Exempelvis kanske du tycker att acer har bra kvalité på deras chassi, medan jag anser att det är närmast katastrofalt dålig kvalité. Distansköpslagen är något man får räkna med när man öppnar webbutik. Istället sparar man in lokal, personal och kostnader för demoexemplar i butikerna. Även en viss del snatteri slipper man antar jag.

Man får välja vilken av de olika alternativen som är bäst. Men om man väljer exempelvis webbutik får man inte mygla och undgå lagen anser jag.

Av MooD
Skrivet av Janav:

Prisskillnaden mellan Desire och Legend är ganska minimal och rent hårdvarumässigt får man en hel del mer för de ~400 kronorna som man betalar mer för Desire. Är det inte värt att köra på Desire istället för legend? (~3500 kronor för Legend vs ~3900 kronor för Desire-mobil via Dustinhome om man binder sig via telia) Eller är det kanske stora skillnader på batteritid etc?

Javisst, inuti är legend efter Desire. Det man betalar för är designen och metallskalet, den är helt enkelt premium. Om det viktigaste är att det står fina siffror på en papperslapp så ska man helt klart gå för en Desire. Är man mera angelägen om att helhetsintrycket är bra så är nog Legend the way to go.

Jag märker faktiskt inte någon direkt skillnad på desire och legend när jag flyter omkring i menyer och använder diverse program. Möjligt att desire klarar mera advancerade saker som ingen vanlig användare använder, typ 720 p uppspelning (varför man nu vill göra det på en skärm som inte klarar det?). Hursom känns legend däremot mycket bättre i handen främst pga skalet. Detta är såklart min personliga åsikt.

Av MooD
Skrivet av cccm:

Nikon D90 - Hitta lägsta pris, omdömen och information om Digitala systemkameror
d90 är väl helt okej om du vill ha systemkamera med filminspelning?

30fps 720 vad jag vet. Dessutom massa jellyeffekt

D90 är ett dåligt val i detta fall, dessutom ska den pensioneras om någon månad.

Av MooD

Jag vill tipsa om att media markt säljer just nu en olympus e450 för 1990 kronor. Media Markt

Jag vet inte hur den prestrerar mot en lite större kompakt kamera, men någon på forumet kanske vet? Jag skulle dock bli förvånad om en kompakt kan slå den i bildkvalité och främst autofokus (vilket det senare verkar vara prioriterat av dig).

Av MooD

Jag har haft endel roligt med detta. En gång fick jag ett trasigt 18-55. Jag tog isär objektivet och använde mig endast av bländaren + frontglaset. Jag höll alltså alla glasbitar i handen, iprincip. Massa ljus sipprade in i från sidorna vilket gav bilderna en ganska drömmisk känsla, blev ju även tilt shift (appropå det kan ni testa att ta ert vanliga objektiv och bara hålla det framför kameran, väldigt nära, för att kunna göra tilt shift bilder. Kvalitén blir inte optimal men ändå roligt att testa)

Så här blev det med mitt trasiga 18-55:

http://vaxjosommar.se/wp-content/uploads/2010/07/%C3%96versikt.j...

http://vaxjosommar.se/wp-content/uploads/2010/07/T%C3%A4lt.jpg

http://vaxjosommar.se/wp-content/gallery/retrovalfest/publik.jpg

Av MooD
Skrivet av Penix.se:

Man skäms ju för den svenska politiken nu ju. Något måste hända, att rösta på moderaterna eller sossarna lär inte förändra invandringsfrågan. Alla bara förnekar och blundar för problemen vi har, förutom SD...

Problemet?

Av MooD

Har tittat runt lite på min hembio eftersom jag också är i flyttplaner. Här är en annan idé på att använda en arm, Minhembio.com - Hemma hos Rootman - Mina bilder

Av MooD

Platinum i 1v1, vilket jag spelar mest. Får ändå möta massa guldlirare, why?

Av MooD
Skrivet av Skippy:

Nej men de säger samma saker som står i boken? Kan man lika väl läsa själv?

Vi människor är olika. Vissa lär sig bäst genom att läsa själv, andra lär sig genom att lyssna. Någon tredje lär sig genom att leka fram kunskapen, typ bonniers trafikskola (spelet).

Jag tog inga lektioner, men nog sjutton finns det olika människotyper för det

Av MooD

Varför gör ingen en fastest possible map?

Av MooD
Skrivet av Skippy:

Skit i sånt paket kör hemma så mycket du kan även om ni vara ska åka och handla. Teorin i paketet är skit du får gå på kurser och de pratar bara jag gick en sån lektion sen skippade jag slöseri med tid!

Blev du överraskad när det stod en lärare och pratade på en teorilektion?!

Av MooD

Legend ser, imo, mest pro ut, om det har har betydelse. Antar att det har det pga nobbningen av din 3210.