Inlägg

Inlägg som CastRo har skrivit i forumet
Av CastRo

Tack för tipset men vad är det för skillnad mellan de modekortet du rekommendera och det jag har valt samt varför 280X istället för GTX 770?

Av CastRo

Datorköp

Hej! Hade tänkt att köpa mig en ny PC. Ska framför allt spela spel och titta film och så klart surfa och chatta på MSN.
Vad tycks om denna? Kommer den att klara spel så som DayZ och Battlefield 3/4 på max med minst 40 fps?

http://i.imgur.com/x4lG0Pw.png

Behöver ej PSU eller en extra HDD eftersom jag redan äger sådant. Tack på förhand!

Av CastRo

Telia 100/10 här, kommer kasta ut skärmen snart.. har försökt titta på ett jävla klipp i två dagar nu och har fortfarande inte fått se slutet.. vafan ere som e problmet?!

Av CastRo

Tack för info, kommer nog byta ut modekort samt skärm för att spara ett par hundralappar men kommer nog behålla samma GPU då 4k känns lite overkill. 500w i PSU känns lite vagt också, eller räcker det?

Av CastRo

Köpråd, ny dator+skärm max 10k

Har fixat ihop ett paket ink skärm. Vad tycker ni? Finns det något man kan ändra på, får inte gå över 10k!
Produkterna behöver vara i lagret just i Solna då jag bor väldigt nära. Tack på förhand!

http://i.imgur.com/MXBhi.png

Av CastRo

kolfibervinyl.se

Av CastRo
Skrivet av Erpatjoff:

Skulle gissa på att EA har skrivit in någon klausul om origin-tvång i EULA

Så med andra ord blir man bannad...

Av CastRo

Har samma problem.. Ska testa avinstallera Asus Smart Doctor och AsusOSD när jag kommer hem.. hoppas skiten funkar.. Någon som vet om DICE är medvetna om problemet?

Av CastRo

finns det risk för att bli bannad i BF da?

Av CastRo

Okej, får titta lite i BIOS och testa ändra där när jag kommer hem då.

Av CastRo

Datorn stängs av och stätts på igen..

Köpte nydligen en ny datorn i delar, allt funkar perfekt förutom när jag startar datorn. Den sätts på och alla komponenter drar igång i 2-5 sekunder, sedan slocknar allt och startas om på nytt helt själv.. Vad kan det vara som spökar? Detta hände även innan jag hade installerat OS.

Av CastRo
Av CastRo

Vad tror ni om denna? (http://www.webhallen.com/hardvara/141239-webhallen_battlefiel...) Kommer den klara high eller va tror ni?

Av CastRo

haha känner samma sak

Av CastRo

Ser bra ut, men är 2 HD6870 bättre än en 570? Någon som kan svara det?..

Av CastRo

lånar tråden lite.. skrapade ihop det här paketet lite snabbt (http://www.inet.se/kundvagn/visa/854549/2011-09-11) men vet dock inte om 650w räcker. Vad tror ni, bör jag ta ett kraftfullare nätagg eller räcer denna http://www.inet.se/artikel/6909591/corsair-tx-650w-v2-80-bron...

Av CastRo
Av CastRo

Ny speldator, vilket moderkort?

Tänkte köpa en ny dator nu till höst. Hade tänkt att köpa en i5 eller i7:a, har dock inte riktigt bestämt mig. Har hyfsad koll på det mesta jag behöver förutom vilket moderkort jag ska välja.. Kraven jag har på moderkortet är att den ska stödja en i5/i7, minnen i 1600mhz. Jag kommer endast ha ett grafikkort så ingen stöd för SLI krävs.. Har inga direkta planer på att överclocka processorn men om moderkortet skulle stödja det skulle det vara ett plus då jag i framtiden kanske får behöv av det. Min budget ligger på max 1000 kr.

Av CastRo

har ingen garanti på disken då den är flera år gammal.. bryr mig egentligen inte särskilt mycket om själv disken i sig utan mer om alla bilder jag har lagrade på den... har aldrig hört talas om S.M.A.R.T-fel men ska googla lite på det.

Av CastRo

HJÄLP kan inte läsa in info från extern hårddisk..

Min externa hårddisk har mer eller mindre slutat fungera.. Disken hittas av datorn men när jag väl försöker utforska bland mapparna går det otroligt segt, vilket oftast resulterar i att datorn hänger sig. Vissa mappar går snabbare att komma in än andra, dock är det näst intill omöjligt att anända filerna pga av den sega lästiden. Vid uppspelning av ljudfiler hackar låtarna väldigt ofta, som om hårddisken inte hinner buffra filen helt innan den har börjat spelas upp. Filmer är helt omöjliga att se och bilder tar år att bläddra igenom...

Är hoppet över eller går det att rädda hårddisken på något sätt annat än att formatera den?