Inlägg

Inlägg som shocker har skrivit i forumet
Av shocker
Skrivet av Lasergurka:

Länka till de test där du tror att de visat att det räcker med 1GB

EDIT: Jag hoppas du inte tror att 16-50 fps är spelbart? Eller tänkte du kanske på det andra testet under det lugnaste singleplayer uppdraget i spelet?

Glömde kolla om de va mp eller sp och de var tydligen sp... Då drar de ju naturligtvis mindre vram.
Tycker dock endå att de vore bättre o köpa ett till kort för 1.7k så man klarar sig tills kepler iaf =). BF3 på high är endå väldigt snyggt. Vet inte om de är några problem med sli profiler som någon hade sagt tidigare men jag hade iaf inga problem med mina gtx260. Om det inte är AAA spel får man vänta kanske en vecka på sli profilen men de klarar man nog (om inte utvecklarna själva har sett till och fixa det).

http://www.sweclockers.com/image/diagram/2617?k=a73b4f659e40fffa...

BF3 sp

Av shocker
Skrivet av thexps:

du har så fel. 1 gb vram räcker inte för bf3 i ultra, extrema fps drops, PUNKT!

Skickades från m.sweclockers.com

Förlåt da! Trodde man kunde lita på swec tester men tydligen kan man inte de.

Av shocker
Skrivet av Lasergurka:

Tyvärr stämmer det inte att du får så bra fps i ultra, du får ständigt drops ner till 30 fps som gör det i stort sett ospelbart i multiplayer :/

Jag skulle satsat på 7970, säljer faktiskt mina kort just nu då 1gb vram verkligen inte räcker till för att maxa många spel, men ska man spela på high i bf3 så räcker det bra (dock får du ju bra fps med bara ett kort i high också)

Har du testat utan AA & AF på ultra? Vad jag läst så ska 1gb vara tillräckligt på ultra 1080p om man kör utan AA, 1.5gb om man vill maxa allt.

Av shocker
Skrivet av Xaio:

Förhoppningsvis kommer det inte försenas, tycker det är en ful taktik även fast jag gillar ncsofts spel så tycker jag det är trist.

Ännu fulare taktik är väl att ta information/kod/programvara från ett annat spel och använda det i sitt eget.

Av shocker

Om du ska köpa en mobil för kameran så måste du också ha en sån här http://www.coolstuff.se/Objektiv-for-mobiltelefon

Av shocker

Jag skulle helt klart köpt ett till 560ti, 1.7k vs 5k, 79/59fps vs 61/50fps (bf3 ultra). Spendera 3.3k mer för att få sämre prestanda, no thanks!

Av shocker
Av shocker
Av shocker

120hz skärmar uppdateras 120ggr per sekund även fast man har 50fps.
Även fast man bara har ~ 50fps på ett spel så ger 120hz bättre flyt om man jämför med 60hz:
60/50 = 1.2 hz per bild, vilket betyder att var femte bild kommer ha 2hz medans resten har 1hz = hackigt
120/50 = 2.4 hz per bild, var tredje och var femte bild kommer ha 3hz, resten 2hz = mindre hackigt

Nu kanske det inte fungerar precis såhär men något åt de hållet.
Om du nu kommer skaffa 120hz så ha kvar din skärm du har nu och testa skillnaden, om du rör muspekaren på gamla skärmen kommer det hacka, direkt du flyttar över till 120hz skärmen slutar muspekaren hacka, efter det kan du slänga placebon ut ur fönstret.
Synd bara att du har amd då 3d är riktigt grymt, speciellt i trine 2, det är som skapat för 3d. Fast amd kanske har 3d nu? Har inte koll på amd's grejjer.

Av shocker
Skrivet av klemze:

Snipers är värdelösa gentemot en assualt, engineer eller en support. Ett team bör dock ha en sniper, en som ligger och spottar fiender som fan så att assualtsen och etc får ett "wallhack" typ. Det finns en anledning varför ingen spelar recon sniper i clanmatcher. Ingen hater men jag är trött på recon snipers som ligger på kullar och får 10 kills per match max. Det förstör spelet men eftersom denna tråd är full med sniperfanboys så kommer jag nog bli hatad på nedan. Bara mina 2 cents.

Skickades från m.sweclockers.com

Finns skillnad mellan en sniper och det du beskriver, en camper/spotter. Det är ytterst sällan jag campar med snipern, jag springer runt med den som vilket assault vapen som hellst. Ju rörligare man är med sniper desto mer kills får man och så kan man hjälpa till med plant/defuse/radiobeacon istället för att sitta uppe på ett berg o få _lite_ kills.

Av shocker
Skrivet av MultiMan:

Med realistiska sikten mäter du gubben mellan vissa sträck och får avståndet den vägen, därefter kan du sikta in dig. Vill minnas att Dragunov har det, väldigt speciellt och bra sikte iaf. Vind och sådant bör man också tänka på, men kanske inte finns i BF3?

http://en.wikipedia.org/wiki/PSO-1

Haha va roligt, spelar inte nån roll vilket spel det är, lirar alltid sniper men jag har aldrig vetat att man kan räkna ut vart man ska hålla siktet med hjälp av strecken, har alltid kört med känsla. Endå så har jag dom här statsen med m40a5.

Kills 2480
Headshots 1515
ShotsFired 9472
Accuracy % 40.2

Inte så pjåkigt om man får säga det själv ^^

Btw ni som säger att man kan få 1000m+ kills med sniper har ni testat det själv? Mina skott försvann iaf efter 980m.

Av shocker

Är inte säker men tror inte att sony vegas har motion tracking, kan dock rekomendera att skaffa after effects och sedan använda mocha för motion tracking.

Av shocker

Ni som tycker att det är löjligt att stämma för att dom använder samma namn, skulle ni kunna tänka er tex ram minnen som hette:

Corsair i3 1333mhz
Corsair i5 1600mhz
Corsair i7 2000mhz

Don't think so...

Av shocker

Om jag har förstått det rätt så tycker jag du ska ändra program till access, du kan göra ett interface så du enkelt kan lägga till nya varor. Du kan göra sökfunktion så du hittar de äldsta snabbt.
Dock så har jag inte använt excell mycket, man kanske kan göra liknande saker där.

Av shocker

Testa olika vapen och börja lira med den som du tycker mest om, va de jag gjorde.

M40A5
2480 Kills

MP443 TACT.
884 Kills

PS. Om du lirar recon/sniper så campa aldrig, blir bara tråkigt och man får knappt några kills (om man jämför med att inte campa med sniper).

Av shocker
Skrivet av nanberg8:

Om man har comhem och ansluter via tvuttaget finns det inte en chans att byta till BBB fiber va?

http://www.bredbandsbolaget.se/bredband/index.html

Skriv in din adress så får du reda på om du kan ha BBB och isf vad du kan ha.

Av shocker
Skrivet av jensa86:

Var har du fått de fantasi summorna ifrån? På 1-3 ms så kommer du 30-90 mil i ljusets hastighet dvs om det skulle vara fiberoptik hela vägen och ingen annan fördröjning (vilket inte är fallet) så får man max bo 90 mil kabelvägen från servern.

30-50ms är inte mkt och inget du borde märka när du spelar.

Fantasi summor ey? Fick det här när jag pingade sunet. Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms
Så om man har fiber så är det inte konstigt att man får låg ping.
FYI så har jag BBB fiber 100/100

Av shocker
Skrivet av Xtenzion:

Det är inte uppfattningen som jag har fått, artikeln nedan är ifrån tomshardware som gick in mer i detalj gällande CPU SCALING i BF3. I artikeln skriver de om att HT gör mer skada än nytta i BF3. De nya Core iX processorerna presterar bättre helt klart, men jag kan inte se någon anledning till varför core2duo knappt skulle fungera speciellt när tomshardware påpekar att HT har negativ påverkan, som ni kan se nedan
http://media.bestofmicro.com/Y/Y/313594/original/hyper-thread...

Såhär skriver tomshardware angående CPU SCALING i BF 3

Battlefield 3's single-player campaign doesn’t care if you’re using a $130 Core i3 or $315 Core i7. It doesn’t care if you come armed with two Hyper-Threaded cores or four Bulldozer modules. It just. Doesn’t. Care. [---] Any reasonably-modern processor is going to be held back by graphics long before hamstringing performance itself.

HT och 2 kärniga processorer är ju helt olika grejjer, HT kan inte hantera flera olika sorters information som vanliga kärnor kan. BF3 är inte optimerad för att dra nytta av HT så därför kan det vara bättre att stänga av.

BF3 singleplayer kanske struntar i om man har 2 kärnor eller fler, men multiplayern drar nytta av fler kärnor. Har testat BF3 MP med 1-4 kärnor och det är ganska stor skillnad http://imgur.com/a/hXfml#3

Av shocker
Skrivet av lanbonden:

Vilket dom inte kan så länge du inte säger att du gjort det eller lämnar in CPUn i moderkortet som är inställt på överklockning i bios

Kanske därför dom har extra garanti nu för att dom har kommit på ett sätt där dom kan bevisa det? Who knows.

Av shocker
Skrivet av lanbonden:

Och på vilket sett påverkar försäkringen detta? Går den sönder är det bara att lämna in den på garantin i vilket fall som.

Om dom kan bevisa att du överklockat så kan du inte lämna in den på garanti eftersom det inte täcker överklockning.