Inlägg

Inlägg som iNi har skrivit i forumet
Av iNi

Av iNi

inte OEM på PC-7AYCF

har väntat skitlänge på en lianli-låda med 25cm fläkt ju! :/

Av iNi

Bort med PCI och PATA säger jag bara.
Uråldrade är dom.

Av iNi

juni?!

Av iNi

gooPhone?

Av iNi

45nm quadcore, nu börjar det likna något

Av iNi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pondus
vem säger att det inte finns tjejer här på swec? 8) haha

WHATTAFACK!
It can't be!?

Av iNi

oh shit va ballt!
någon som har provat metal gear solid 3, funkar det?

Av iNi

Kan inte installera shockwave

Kan inte installera shockwave i vista, någon som vet hur man löser detta?

Av iNi

Problem med GRAW och Vista x64

Jag har haft några få småproblem med vista, men det är väll smällar man får ta om jag väljer att uppgradera så tidigt som jag gjorde. Har dock kunnat lösa alla förutom ett, och det uppstår när jag spelar GRAW.

Det har blivit så att när man klarar ett mission och ska gå över till nästa så låser sig spelet, jag har ingen aning om varför men det är väldigt irriterande.

Jag har alldrig fått detta problem under xp så jag vet inte vad det beror på.
Jag har provat att installera om, jag har alla senaste drivrutinerna och hela det tjafset.

Har någon annna råkat ut för detta?
Kan det räcka med en omformatering?
Eller har ni några andra förslag?

Tack på förhand.

Av iNi

fan va surt, då väntar jag med ett dx10-kort tills crysis är släppt.

Av iNi

Problem med ForceWare och avi-filer

Jag kör x64 versionen av vista och jag har ett problem. Med ForceWare 97.46 kan jag spela upp avi- mpg- och wmv-filer i vlc, men allt går skit segt med dessa drivrutiner, det laggar alltså. Dock så gör det inte det med någon av beta drivrutinerna. Men då kan jag inte spela upp något filformat i vlc, men mpg och wmv funkar i Media Player.

Medans Nvidia fixar sina drivrutiner så bryr jag mig inte om vlc men jag vill ju gärna kunna spela avi-filer i media player så det kanske finns någon codec som kan fixa detta.

Någon som vet?

Av iNi

nja, sitter inte med ett 8800 kort, men jag funderar på ett R600 eller 8900.
eftersom jag gillar graw så hade det ju varit väldigt roligt om det hade haft stöd för dx10 om jag skulle skaffa ett sådant kort.

Av iNi

Av iNi

Okej, men om du vill så får du gärna visa funktionen för det känns som om jag inte riktigt vet vad jag pysslar med här

Av iNi

Tänkte att jag skulle göra detta nu så jag började testa lite men det visade sig att jag vet inte riktigt hur man får den att kolla så att tidstämpel stämmer. Jag kollade lite på andra ställen, bla phpportalen och där hade någon gjort något liknande.

I databasen har jag ett fält som heter lastvisit av typen timestamp, jag antog att det var de jag skulle använda mig av.

Sedan använde jag mig av denna kod

$sql = mysql_query("SELECT lastvisit FROM members WHERE id = '". $memberid ."'"); $member = mysql_fetch_assoc($sql); $lastvisit = $member['lastvisit'] + 300; if(time() > $lastvisit) { echo "Utloggad"; } else { echo "Inloggad"; }

och det funkade inte riktigt som jag ville, någon som vet hur jag bör göra?

Av iNi

Jag kanske sökte lite dåligt men jag hittade inget om vad för directx det är till graw2, någon som vet något?

Det hade ju varit underbart om det var dx10

Av iNi

Har inte läst några kommentarer, men, anledningen till att jag sysslar med detta är dom på tok för höga priserna på filmer/musik/spel.

Jag har inte den minsta lust att slänga ut 150 kr för 12-16 låtar eller hur många det nu brukar vara på en cdskiva. Jag kan inte fatta att musikindustrin inte fattar att dom kommer tjäna mer om dom sätter rimmliga priser.

Jag har inte heller den minsta lust att betala 200 kr för en film man kommer se en gång, eller kanske två. Samma sak gäller här, på tok för dyrt helt enkelt!

När det gäller spel är det dock en gråzon, pc-spel har rimmliga priser med tanke på hur länge man använder dem.
Konsoll därimot, jag menar, 600 kr för ett spel? Aldrig... Jag skulle aldrig köpa ett konsoll spel, mest för att jag har en bra dator och för att jag avskyr kontrollerna, men hade dessa saker inte spelat in så hade jag fortfarande inte köpt något spel för det är som sagt aldeles för dyrt.

Av iNi

[PHP] Kolla om man är inloggad?

Jag har funderat på detta och kommer inte på en bra lösning.

Jag håller på lite löst med en sida, som liknar ett community. Jag funderade på om jag skulle fixa så att man visas som inloggad när man är inloggad, alltså när sessionen sätts så updateras databasen så det står att personen i fråga är inloggad.

Det är ju inga problem att göra så och sedan ha en utloggningsknapp som ändrar i databasen så det står att man inte längre är online. Men hur löser man detta ifall att man bara stänger ner webläsaren? Visst, sessionen dör efter tjugo minuter men vad hjälper det, det kommer ju fortfarande stå att man är inloggad.

Tack på förhand.

Av iNi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasc
Snutarna vet att du har råd att betala dig ur situationen om du har råd att köpa ett sånt monster, så de lägger sig inte i.

haha