Inlägg

Inlägg som iNi har skrivit i forumet
Av iNi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunden När ni får upp den är det bara att klicka på avbryt så försöker den inte göra nått med eran dator.

Om det ändå vore så. Den börjar installera programmet direkt, även om man avbryter eller klickar på kryssrutan. Det finns bara en sak att göra för att komma undan och det är att stänga av processen firefox.exe/iexplorer.exe

Av iNi

Hmm, fortfarande folk som kör IE6 och IE7 har inte kommit ut på windowsupdate så det är fortfarande väldigt många som använder IE6.

Av iNi

varför thumbs i png?

varför inte gifs istället så att även dom som kör IE kan visa bilderna rätt?

Av iNi

Fina krejor det där

Av iNi
Av iNi

funderade på det här med att b-one bytte namn till one och jag tänkte att den domänen måste kostat skjortan, det va ju ingen som visste vad dom fick pröjsa för den men om siffrorna stämmer så är värdet på domänen, $5,582,729.00.

Av iNi

Hur fan orkar han?

Tror han verkligen att någon skulle vara så dum att dom betalar 100kr/mån för att få ha en banner där, ska bara skratta lite:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Av iNi

Har inte kollat igenom din kod men uppfattade jag dig rätt så vill du göra såhär:

<div class="box"> <div class="top"></div> <div class="text">text</div> <div class="bottom"></div> </div>

Sedan lägger du in bakgrundsbild, ställer in height och width och lite andra saker i top och bottom, sedan har du en bakgrundsfärg i text-diven. box-diven är inte nödvändig, men om du vill ha boxen centrerad med margin auto så bör du nog ha den där.

Av iNi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bongo-apan
Det ger fortfarande inte okunniga personer mer kunskap att ladda hem en ny browser.
Visst det är lätt för oss att säga, "ladda hem firefox" - men tror du min farmor kan det? Eller är inte hon värd att besöka cyberrymden.
Kör på er lilla 'strunta-i-ie-metod', det är bara ni som förlorar besökare

Just därför bör man istället lära sig IEs svagheter så att man nästan gång tar sig runt det utan att ödlsa tid.

Av iNi

Skriver man rätt från början behöver man inte skriva om. Vet man vad man vill göra så är det inte så svårt ska du se.

Av iNi

Ge mig ett kod-exempel.
Du har bara radat upp massor av saker som du inte äns har berättat när dessa problem uppkommer.

Cic, jag lovar att du tänkte såhär när du läste det jag nyss skrev:
Nu har jag ett tillfället att överbevisa någon så därför ska jag ta upp google så fort som möjligt och kopiera rakt av från den första sidan jag hittar med massor av IE-buggar. Sedan kan jag stoltsera i tråden resten av kvällen och jag kommer definitivt sova gott om jag lyckas med att överbevisa någon på sweclockers.

EDIT: Jag vill bara påpeka detta om någon missuppfattade mitt förra inlägg.

Jag påstod inte att alla problem går att lösa men dem flesta går att ta sig runt på andra sätt istället för att lacka när det inte funkar som man tänkte sig från början.
Så som sagt, istället för att rada upp sånna fel som inte går att lösa så ge mig ett kodexempel som jag sedan kan försöka hitta en utväg på med ett annat sätt som ger samma resultat som det var tänkt från början.

Av iNi

Det här whinet om att IE inte stödjer...och att IE inte följer..och att IE... och fan och hans moster.

Nu har jag fått nog, såhär är det.
Jag har aldrig haft några problem att få IE att visa sidan rätt. Vet ni varför?
Jo, för att jag inte är lat.

Nu kommer ni säkert tänka "huh?" men det är faktiskt så simpelt att när IE inte visar en sida rätt beror det på att ni skriver koden slarivgt. För varje gång IE gör något fel så sitter ni bara och förbannar Bill Gates och sedan skiter dem flesta i att felsöka.

Det finns nog bara en sak jag känner till som gör att det kan bli problem med IE och det är just min-height. Jag menar, vem vill skriva ett style sheet som validerar på allt förutom _height?
MEN FÖR I HELVETE! Skapa bara ett nytt dokument som heter iefix eller dyl och släng in skiten där så är problemet ur världen!

Har ni några andra exempel på att IE "dummar" sig, skriv så ska jag se om jag inte kan lösa det på ett väldigt simpelt sätt.

Av iNi

mycket, mycket trevligt.
gillar OCZ

Av iNi

Som sagt, jag tror inte 80x80 kommer göra någon skada alls.
Jag kan inte se hur det kommer kan störa någon, visst, har man avatars som är skit stora så blir man ju ganska irriterad.

Man kan ju alltid göra en omröstning för att se vad majoriteten tycker.

Av iNi

avatar?

Vet inte om det har diskuterats tidiagre men jag undrar varför ni bara tillåter att ens avatar bara är 60x60 pixlar?

Jag har alltid haft svårt med att få en bra och tydlig avatar eftersom det är så få pixlar man har att jobba med.

80x80 hade varit riktigt bra, 100x100 hade definitivt inte gjort någon skada enligt mig.

Av iNi

Jag vet inte, men jag tror att det kommer sluta med att massor av 14-åringar lägger upp massor av photoshop guider som är helt oseriösa, onödiga och som handlar om samma saker och som kommer finnas i massor.

Å andra sidan låter det som en väldigt bra idé. Men man kanske skulle göra stränga regler och att om man lägger upp en guide så måste den godkännas av någon moderator innan den blir publicerad.

I så fall tror jag på det och jag tror faktiskt att det skulle bli riktigt bra och uppskattat av många.

Av iNi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vijjje
Jag håller med. Det skulle vara mycket givande för dem som bara är intresserade av ena saken. Forumet skulle se mycket mer attraktivt ut för programmerare om detta var en egen del.

håller helt med.

Av iNi

*avis*

Av iNi

<-- Magical Trevor goes santa

Av iNi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Eskepola
Jag har prövat att stirra på bilden och tänka att glasögonen inte är glasögon, och då ser det ut som det bara är en växt, hjärnan tvingar en att tro att det är ett huvud:/

vet inte hur du kan få det till en växt ärligt talat, jag ser endast ett ansikte och jag lyckas inte få det att se ut som något annat.
men som många säger, hjärnan är duktig på att inbilla sig saker.