Inlägg

Inlägg som Field-Mouse88 har skrivit i forumet
Av Field-Mouse88

Paket som lämnas vid dörren och utomhus (enda realistiska hemleveransen, vem fan sitter hemma på en vardag?) är ju helt oförsäkrad och ospårbar efter att det lämnats just där. Om man då förväntar sig att butiken ska skicka nytt när grannen snott ditt paket så får man ju också förvänta sig att allt blir typ 3 gånger så dyrt.

Av Field-Mouse88
Skrivet av Squallie:

Men var det tillåtet att dela konton på flera hushåll tidigare?

Det är inte förbjudet iaf, det enda som står är typ att man ska hålla sitt lösenord säkert. Dom uppmuntrar ju dessutom till det genom att ha många möjliga profiler och flera samtidiga strömmar. Finns inget i villkoren som förbjuder det, i alla fall inte sist jag kollade.

Av Field-Mouse88

Men jag har ju precis betalt för 1 helt år. Om dom som ska ändra spelreglerna under den tiden får dom väl ändå betala tillbaka?

Av Field-Mouse88
Skrivet av Alexraptor:

Knappast troligt. Att level designers får kicken här, är för att företaget "tror" att de kan ersätta dem med procedurell generering.

Spelutveckling är en konstform och det finns gränser för hur mycket det kan automatiseras. Utan mänsklig kreativitet kommer spelen att kännas själlösa och ointressanta.

Själlösa och ointressanta tycker jag verkar ha varit målet för samtliga stora spelutvecklar ganska länge, så det passar väl dom perfekt!

Av Field-Mouse88
Skrivet av Novdid:

Ser att du har en 1440p-skärm och kör du medium och inte rör övriga inställningar så är din upplösning 1280x720 vilket FSR2 sen skalar upp till 1440p. Informerar bara.

Ja jag har förstått det, men jag tycker det funkar faktiskt, ser helt OK ut, men inte fantastiskt. Det som stör mig mer är att spelet ser lite grådassigt ut, som om någon dragit ner mättnaden på allt.

Av Field-Mouse88

Så vadå, alla måste köra jailbreakade mobiler med olagliga appar framöver?

Av Field-Mouse88

iPhone 15 är inte en premium produkt, den har bara priset av en premium produkt.

Av Field-Mouse88
Skrivet av Joppis:

Dayum, mitt GTX 1080 kanske funkar för upplösningen 1024x576 😅 Jag får gå vidare i livet och ansluta till detta spel med bättre hårdvara om något år.

Hoppas de kan hitta lite optimeringar här och där framöver.

Jag har ett vanligt 1080 och en gammal i7a, kör default medium läge och hittills har det flytit på bra

Av Field-Mouse88

Det är väl utvecklingen som kostar, inte tillverkningen.

Av Field-Mouse88
Skrivet av Ryssfemma:

Som trogen Appleanvändare måste jag hålla med, 88% batterihälsa med min iphone 13 pro 1 år gammal. Den höll inte flygresan från Spanien som tog 3 timmar, spotify podcast med ljusstyrka på 50%.
Riktigt dåligt. Skärper de inte sig med 15 så blir det sista iPhone för min del.

Satte du den i flygplansläge? Annars kommer telefonen söka mottagning hela tiden utan att lyckas, och det drar jävligt mycket kräm.

Av Field-Mouse88

Den här blåtandshögtalaren från ikea. Aslång batteritid, passar bra för ljudbok/pod och kostar som en pizza.
https://www.ikea.com/se/sv/p/vappeby-baerbar-bluetooth-hoegta...

Av Field-Mouse88
Skrivet av Dem8n:

Alldeles för låga böter, borde ligga på minst 5% av omsättningen om det ska avskräcka.

Avskräcka vad? Att använda google analytics? Det finns ju ingenting personligt där alls, jag ser verkligen inte vad problemet är ärligt talat. Det är ju bara statistik.

Av Field-Mouse88
Skrivet av jnsson:

Mig veterligen har inte Huawei haft säker Face-ID, dvs så som iPhone har. Ja, du kan använda det för att låsa upp telefonen, men inte för att betala med t.ex. Google Pay.

Den har inte varit accepterad av t ex BankID och Google Pay, troligtvis mest pga lathet från deras sida. Vill inte ha faceID till det ändå dock, rånrisken känns för stor där.
Men den har definitivt varit säker, fungerat i mörker och varit väldigt snabb! Definitivt bättre än dagens androider.

Av Field-Mouse88
Skrivet av jnsson:

Så länge en bra fingeravtrycksläsare finns behöver jag inte Face-ID.

Jag har tyvärr blivit för bekväm med faceID på min huawei för att vilja gå ifrån det. Den hade både fingeravtryck och faceID och det insåg man ju väldigt snart vad man föredrog!

Av Field-Mouse88

Jag har vandrat mellan de olika plattformarna och bytte precis från android till iphone igen (14 pro). Den avgörande faktorn för mig är hårdvaran för face ID. Jag hittar ingen android lur som har nåt mer än en vanlig selfie kamera, och det blir ingen bra face ID av det.
Den telefon jag känt mig mest imponerad av är dock min förra mobil, en Huawei Mate 20 Pro, sjukt trevlig mobil! Till och med den som nu är 4-5 år har bra face ID. Känns som hela android marknaden blev slapp när Huawei försvann ur spelet.
Jag tror inte android är utdöende, men jag tror det kan svänga i omgångar hur populärt det är.

Av Field-Mouse88

På jobbet används grejerna såpass mycket att jag inte tänker slita ut privat inköpt utrustning. Om min arbetsplats inte vill ge mig verktygen jag behöver för att hålla mig effektiv och glad kommer jag antingen sura och jobba oeffektivt eller byta jobb. Tänk dessutom på att dom kan inhandla grejerna med obeskattade pengar, alltså ca halva priset mot vad du betalar kan man säga.
Så om dom vägrar köpa riktiga verktyg för 500 spänn och du istället får köpa samma grej för 1000 spänn för att kunna arbeta effektivare åt dom.. Ah, nä, aint gonna happen.

Av Field-Mouse88

Fin att kolla på, men ser sjukt obekväm ut. Armstöd i metall? Hoppas inte du spenderar för mycket tid vid datorn.

Av Field-Mouse88

Byta mobil är ju bara jobbigt

Av Field-Mouse88
Skrivet av Jaevel:

Jämfört med vad menar du? Digitaltv och spela in själv? Köpa alla filmer på dvd och spela upp?

Jämfört med att göra vad som helst. Typ gå en promenad, umgås med människor, stirra in i väggen. Eller för den delen pirata materialet.

Av Field-Mouse88

Utan att dela blir det omedelbart 100% ovärt. I stort sett oavsett vilken tjänst vi pratar om.