Inlägg

Inlägg som parenek4 har skrivit i forumet
Av parenek4

tack för hjälpen.

Av parenek4
Av parenek4

Ok då gör jag så här jag beställer ett paket som du rekomenderade i början och så byter jag kortet till ett gtx570 vilket vad jag förstår presterar nästan som gtx480.

Av parenek4

jävlar! Jag la fan inte märke på det! Så det är fan svårt med just grafikkort. Men hur fan ska jag göra? Och sen att de inte finns alls i butiker är också rätt jobbigt! Komplett får hem 8st imorgon av MSI märke vilket känns inte alls tryggt. Kan inte jag få höra mera förslag om vi går upp lite i budgeten till 12K max?

Av parenek4
Av parenek4

ett sådant paket hade jag tänkt mig:

Uppgraderingspaket Core i5 760 - Inet.se

Av parenek4

om jag lägger till en Gigabyte GeForce GTX 580 1536MB istället blir det något bra paket eller ska man ha i7 paket till detta kort?

Av parenek4

Är det bara att beställa då? Kan det vara värt att vänta tills mellandagarna så att man köper grejer lite billigare eller brukar de inte sänka priser på Inet?

Av parenek4

jag har en jäkligt fin låda med en skit stor fläkt till processor och väldigt bra ventilerade aluminium chassi. Det van en Dell XPS från början som hade kostat över 25K. Tror verkligen att de har satsat på en bra nätagg. och ventilation.

Av parenek4

tack förresten Threenipples

Av parenek4

det gå att överclocka de grejerna så att man blir nöjd?

Av parenek4

Vill kunna spela spel utan att tänka att det ska lagga tittar på filmer osv.

Av parenek4

Jag tror det.jag har 2st in raid och sen så spillde sonen inte på HDD.

Av parenek4

Hjälp med bygge.

Hej på er.
Jag behöver eran hjälp.Jag har en dator som jag var väldigt nöjd med men tyvärr så spillde grabben vatten på den och nu så är något skumt med den den startar och så startar den om om 30sek jag tror att moderkort är paj. Då bestämde jag mig att uppgradera mig lite. Jag behöver råd om vad jag ska ha för grejer för max 10K.
Jag har:
*Nätaggregat 650W
*HDD
*Chassi

Jag behöver införskaffa:
*SSD HDD
*Moderkort
*Processor
*Minne
* Grafikkort
*Skärm(led)

Budget ligger på max 10K

Jag blir väldigt tacksam för hjälp.