Inlägg

Inlägg som jonrun har skrivit i forumet
Av jonrun

Asus P5LD2-VM PCB R2.0

Vart kan man köpa Asus P5LD2-VM PCB R2.0 som stödjer Conroe? Jag vet att P5LD2-VM SE stödjer Conroe, men det kortet är inte lika bra.

Av jonrun

DDR2 bakåtkompatibelt?

Är DDR2 bakåtkompatibelt, som DDR är? Jag tänkte montera 2st DDR2 PC2-6400 800mhz i ett Asus-moderkort som är specificerat till DDR2 667mhz.

Av jonrun

Nyaste varianten av P5LD2-VM, ska stödja den, även P5LD2-VM SE redan nu.

Av jonrun

Ja, jag vill bara säga att ni är den bästa datorbutiken som finns på nätet. Fast en hämtbutik i närheten av där jag bor (Valbo/Gävle) vore inte helt fel!

Av jonrun

Okej, så NT06 är bättre än NT03, som Silverstone rekommenderar eller?

Av jonrun

Ja, jag funderar själv på sg01 och ett Asus P5LD2-VM SE och köra conroe. Vill ha ett tyst nätaggregat till det, men så väldigt många watt kanske det inte behöver vara på, då man inte kan ha hur många hdds som helst t.ex.

Av jonrun

Vilket tyst nätaggregat av bra kvalite rekommenderas för den här lådan?

Av jonrun

VARNING! Beställ INTE grejer från mjmultimedia. Om du betalar med kort och grejerna inte finns i lager, så kan du inte räkna med att få tillbaka några pengar inom rimlig tid.

Av jonrun

Chieftec DX-01BLD-U

Radera

Av jonrun

Firedtv, behövs hdcp?

Hej, behöver man en hdcp-kompatibel skärm och grafikkort för att kunna se på hdtv med firedtv? Eller räcker det om grafikkortet har hdtv-utgång och skärmen har tillräckligt hög upplösning?

Av jonrun

Den har ingen hårddisk, däremot ett minne på 128mb. Hur gör jag om jag vill få bort det operativsystem som ligger på den, för att kunna installera ett annat os?

Av jonrun

Compaq Evo T30

Hej, jag har fått tag på 3st Compaq Evo T30. Mjukvaran är windows xp embedded. Vad kan man göra med dessa datorer? Kan man lägga in linux på något sätt?

Av jonrun

skärm till tv-dator

Hej, jag funderar vad man ska ha för en skärm till en tv-dator. Dom som har vga-ingång, typ 7" kostar ju som en fullstor skärm. Kan man ha en sådan där bärbar, med eller utan dvd, som är så populära och billiga nu? Vad ska man då ha för adapter i sådana fall? Blir bilden okej eller måste man köpa en dyrare med vga-ingång för att bli nöjd. Jag ska ha den till GPS och lite annat.

Av jonrun

Då blir det ett sånt då, när dom får hem några.

Av jonrun
Av jonrun

Kan man fortfarande köpa kortet? Sidan finns ju kvar, men länken från menyn finns ju inte kvar.

Av jonrun

Jag har ju bara två stycken dividers; 1:1 och 1:4, tror jag det var. Vad menas med det då?

Av jonrun

Det där med dividers förstår jag inte riktigt. Hur många mhz kan man köra pci:n i då? Finns det inget program, där man kan se pci-hastigheten?

Av jonrun

Låsa pci på Asus p4s133

Jag har ett Asus p4s133, som jag undrar hur man låser pci:n till 33mhz? Och agp:n till 66mhz. Går det, eller är den redan låst. Finns det något program, som man kan se pci-hastigheten med? När man tittar i Sandra, så varnar programmet för att processorn kör snabbare än tillverkat, men den varnar inte för pci:n. Jag har en p4 northwood 2,0 som jag just nu kör i 2,3. Fsb:115, original: 100.

Av jonrun

Okej, förlåt, jag hittade ingen som var tillräckligt bra!