Inlägg

Inlägg som Jepsson har skrivit i forumet
Av Jepsson
Av Jepsson

Tänkte bara säga att det är lugnt för mig om någon vill kolla på när vi spelar, vi har inte pratat med varandra så jag antar att han dyker upp vid 21 ikväll. Säg till här i tråden så kan jag lägga till i friend list och bjuda in till gamet sen.

Av Jepsson

Skulle vara bra med en regel som sa t.ex. att vinnaren rapporterade in sin vinst, så inte båda behöver rapportera.

Av Jepsson

Nu blev det verkligen fel när jag spelade mot Ammezing. Jag vann där två och han ett game, men när jag valde det vid inrapportering så står det nu att han vann två :S.
Här kommer repsen.
http://www.flamingfox.se/upload/FEL_vs_FEL_20101007214154.sc2...
http://www.flamingfox.se/upload/FEL_vs_FEL_20101007213535.sc2...
http://www.flamingfox.se/upload/FEL_vs_FEL_20101007214139.sc2...

EDIT: Oj, efter att jag försökt ladda upp repsen så står det att jag vann tre och han två.

Av Jepsson

Hmm, jag råkade välja att vi spelat 3 matcher, tänkte bäst av tre. Men vi spelade bara två, jag vann båda. Jag laddade dock inte upp några replays eftersom det inte verkar funka just nu

Av Jepsson

Hmm, inrapporteringen är väldigt buggig.

Jag spelade precis mot rickie och rapporterade att jag vann två i rad, men det kom upp två poster på första sidan, ena säger att han vann första. Skumt det här...

Av Jepsson
Skrivet av 'Gi:

[Gurra;10398548']Sammanfattar exakt mina tankar. Vi zerger måste fortfarande få upp max-tech (broodlords) för att kunna slå terran mech :P.

Hört talas om magic box med mutalisk!? Äger dem flesta thors

Av Jepsson
Skrivet av Jocke1122:

Det är jue inte så att man vill hålla på o slänga runt med musen runt hela musmattan mitt i ett battle.

Skojar du eller? Tangentbordet använder man för att hålla uppe macro mm på samma gång som man är mitt i ett battle. Musen används för att scrolla och micra.

Av Jepsson

Btw jag kommer inte kolla din rep om jag måste regga mig och skit, lägg upp den någon annan stanns tack.

Av Jepsson

Poängen är att när du bygger stalkers och tar hans banchees så ska du inte gå på han om han deffar utan du ska expa. Eller bygga en armé och gå på han när han kommer ut ur sin bas.
Ska kolla på din rep, återkommer om det.

Av Jepsson

Counters mot t air är ju t.ex. stalkers och dem skaffar man ju oftast. Annars får du ta kommandot i matchen och köra voids eller liknande.

Av Jepsson

Vad jag undrar är hur tjocka väggarna är in till natural, det kommer bli problem om t kan ställa tanks utanför varje game, ser ganska lätt ut att hålla det också.
Är det en cliff man kan landa på vid natural?

Av Jepsson

Det är kul att ni som klagar på cheese och att det är så tråkigt för man möter bara likadana strategier hela tiden inte verkar ha tänkt tanken att ni själva kan styra spelet. Prova att kanske ha en egen build order och harassa eller liknande så att motståndaren får följa ditt gameplay. Då kan ni få precis det spelet ni vill, kolla på TLO tex.

TvP
Av Jepsson

Iofs har jag inte kollat repen, men en bra sim city är väldigt viktigt, bygg någon rax eller supply framför dina bunkrar. Ett annat sätt är att bygga bunkrar närmare dina andra byggnader och så att p inte kan attackera från alla håll.

Av Jepsson

Problem med gcc, C-programmering

Hej,

Försöker kompilera min kod på en AMD 64 Turion processor som inte sitter i en dator utan på en typ av instickskort. Iaf så ligger det ett Fedora-baserat linux på kortet.
När jag kör kommandot:
AMC111: gcc -o NetworkTestCard Benchmark.o Network.o

Får jag felet:
/usr/bin/ld: warning: cannot find entry symbol _start; defaulting to 08048560

Network.o och Benchmark.o är kompilerade men inte länkade.

Någon som har en idé vad felet kan vara?

EDIT: Kan även tillägga att eftersom det är en varning så får jag en fil, men när jag försöker köra den säger den Illegal instruction.

Av Jepsson
Skrivet av Forsberg1:

Om du ska köra i5:a så välj hellre en 750/760. Kostar ungefär lika mycket men är 4-kärniga och presterar bättre.
Minnena du har valt är SO-DIMM minnen, som ska sitta i en laptop, du ska ha vanliga DIMM, typ dessa:
Komplett.se - Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL9

Okej, ska kolla upp dem.

Av Jepsson

Uppgradering av dator, 5000 kr - 8000 kr

Hej.

Jag har en gammal P4:a på 3 Ghz nu och ett lite halvdant grafikkort. Skulle behöva uppgradera nu när SC2, Mafia 2 och Diablo 3 är på tapeten.

Jag har inte jättebra koll på vad som är prisvärt och liknande men satte ändå ihop en lista för att ha något att utgå ifrån. Vill gärna ha respons på om jag bör ändra någonting.

Jag har ett Antec P182 chassi, ett 400 W nätagg och skärm etc. Mitt nätagg är dock billig skit, så det hade kanske varit bra med ett nytt som har lite högre verkningsgrad.

Vill gärna ha så tyst dator som möjligt, men kommer inte vilja satsa pengar på vattenkylning, men om det finns flänsar eller liknande att köpa till grafikkort osv. så tar jag gärna emot förslag.

Jaja, nog snack, här kommer listan:

Visa bild - Imagehost.se

//Jesper

Av Jepsson

Jepsson.jeps
Har legat etta i platinum, så jag spelar helst med folk i platinum

Av Jepsson

Man får betanyckel när man bokar på CDON också, plus att det är billigare där, det var iaf det när jag boka för några veckor sen

Av Jepsson
Skrivet av BlommaNN:

Okej tack för informationen Men nån som vet några riktigt bra terran spelare som har den del filmer ute på internet / replays man kan kolla in?

Kolla in scforall.com, streams på teamliquid.net eller replays på GosuGamers.net