Inlägg

Inlägg som akka har skrivit i forumet
Av akka

Skriv att pga platsbrist får ungdomar stanna hemma. Få det att så så formellt ut som möjligt så att de tror att det stått samma sak i alla inbjudningar:)

Av akka
Skrivet av UltraLord:

19850:- i grundlön. Elektriker, förstaårsmontör.
Har dock tillägg på 8-12 kr/tim för all arbetad tid. Brukar ligga runt 21500:- brutto.

Blir andraårsmontör strax efter jul, då med 22k i grundlön, sen 24k som tredjeårsmontör och 27-28k som fullbetald.

Jag har 24,5k i grundlön som förstaårsmontör:)

Av akka

Varför vill man köpa en reklamtröja?

Av akka

Det finns säkert bättre program, men iStat pro (gratis) mäter hur mycket data som skickas och tas emot, men den mätaren nollställs när man stänger av datorn, så då får du ju ha på datorn en vecka så borde du kunna få en hyfsad uppfattning om hur mycket du behöver för en månad.

Av akka
Skrivet av dr slizer:

Det där känner jag inte alls igen. Har kört självborrande skruv hela arbetsdagar i sträck utan några som helst problem, maskinen blir varm men den brinner absolut inte upp. Inte heller haft några problem med att köra doshål, inte ens med väldigt slitna hålsågar.

Tänkte precis skriva samma sak. Jag tror att det är användaren i fråga som inte klarar av att använda maskinen.

Av akka

Nu "uppdaterar" de iaf iphonedelen på hemsidan. Länk.

Av akka

Jag slår ett slag för Kona, gedigna cyklar. Har själv en Kona Hoss som jag är väldigt nöjd med.

Av akka

Till en början kan det ju vara bra att veta vad man ska installera (i all välmening). Os x heter operativsystemet och säger man mac syftar man på själva datorn.

Vidare beror det ju helt och hållet på vilket os du har tänkt att spendera mest tid i. Om du bara hade tänkt att använda windows till att spela i kan det ju vara lämpligt att ha os x som main os och tvärtom.

Av akka

A serbian film

Ja, vad ska man säga? helt sjuk, orkade inte se klart den. Filmen handlar om en serbisk porrfilmskådespelare som utför så sjuka grejer så att man mår dåligt av att se den.

Av akka

Sonys Nex serie kan vara ett schyst alternativ om du ska snegla på en ny kamera och vill ha möjlighet att byta objektiv.

Av akka

En fralla + en plugg sitter rätt bra.

Av akka
Skrivet av skog1s:

Men varför köpa externa diskar när det finns så mycket bättre lösningar, du kan ju bygga en NAS idag med pfSense och en RAID lösning. Och då köper man interna hårdiskar o trycker i, så varför ?

Men så svårt kan det inte vara, det handlar inte om hur man väljer att lagra sin media. Det handlar om att föreningar (eller vad nu Copyswede är) kan driva igenom en sådan här sak för ett kommersiellt ändamål.

Av akka
Skrivet av skog1s:

Jag kommer ihåg för 4 år sen, när jag fick betala 1800kr för sura 250GB extern hårddisk (Maxtor One Touch II ) och bara kände woow!! Så fet med en extern hårddisk

Och ni bölar för 100kr pålägg när hårdiskar är så billigt som det är idag!! Ja det blir lite dyrare, men det har varit såå mycket dyrare!! för såå lite GB!!

Och vem köper externa hårdiskar idag? När det finns NAS

Faktum är att jag trodde att påslaget skulle bli så mycket dyrare!!

Personligen bryr jag mig inte alls om den där hundringen i sig, men rent principiellt tänker jag inte stödja de genom att köpa färdigmonterade externa diskar. Tror att det gäller för många andra med.

Av akka
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Så du menar att du bara sett lgh med Gänga 3 då?
Vad fan har de för prylar som drar så mycket då nästan alla hushåll i Sverige har gänga 2 säkringar eller automatsäkringar?

Färg Strömstyrka Gänga Rosa 2 A II Brun 4 A II Grön 6 A II Röd 10 A II Svart 13 A II Grå 16 A II Blå 20 A II Svart 35 A III Vit 50 A III Koppar 63 A III

Oj, ursäkta, tänkte helt fel där. Det är tröga säkringar jag inte sett i vanliga lägenheter.

Av akka
Skrivet av -=FULLMOON=-:

En Gänga 2 trög säkring 10Ampere kan man överbelasta till ca 15-16Ampere i cirka en halvtimme innan den löser ut.
Sen har vi ju mutter/bricka/pengar varianten i elcentrallen också

Men nu handlade det ju om lgh säkringar, och jag har då aldrig sett en gänga två i en lägenhet;) Och idiotlösningar kommer alltid att finnas..

Av akka
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Det där låter rent livsfarligt

Skulle rätt omgående byta ut kablar och installera någon Automatsäkring och JFB.. Gängsäkringar är rätt långsamma av sig.

Det är inget fel på gängsäkringar. Just pga att de är lite tröga tål de ju små fel som inte farliga.

Skickades från m.sweclockers.com

Av akka
Skrivet av Bloopy:

Min gamla klocka (Zenith Grand Prix Paris 1900) som man drar upp går felfritt å har inga repor.
Framsida Baksida Info

(kanske har större e-p*n*s?)

Har även 2 armbandsklockor, ena me batteri som suger, å andra som även den är uppdragbar dock av lite nyare modell.

Min klocka går helt felfritt med, och om jag skulle ta en bild på den skulle inte reporna synas, men i vissa ljusförhållanden ser man de vilket är ett irritationsmoment.

Av akka

Är besviken på min klocka. Den har safirglas just för att jag inte ska behöva var jätte rädd om den, men redan efter en månad har den redan fått några små repor. Och detta är ändå en klocka för 4,5k

Av akka
Skrivet av gabriel15:

Hade hon stora pupillrar och pratade snabbt ?

Nepp, helt nykter. Men stackarn var ganska nervös, för tummen skakade när hon skulle knappa på sin telefon:)

Av akka
Skrivet av Flash01:

Hon kanske väntar på att du ska ringa. Hon kanske smsa så du skulle få hennes nr så du kunde ringa.

Nu är inte jag världens bästa raggare direkt, men jag trodde att det var den som var intresserad som skulle försöka få sitt intresse besvarat. Hade det inte vart för att hon kom fram och pratade med mig hade jag redan glömt henne i skrivande stund.