Inlägg

Inlägg som akka har skrivit i forumet
Av akka

Lagade middag till mig igår, som jag planerade att äta idag med, men då har naturligtvis min bror vart i farten o käkat upp maten. Fan va arg jag blir, idioten har sommarlov, ränner omkring med sina kompisar o gör inget vettigt alls, han kommer bara hem och äter upp min mat och drar ut igen. Hade han lagat mat någon gång ibland hade det vart en sak, men han lyfter inte ett jävla finger.

Av akka

Nu var det ett tag sedan som jag råkade ut för något sådant, men jag brukar vänligt men bestämt be de dra åt helvete. Jag anser att om vissa människor mår bättre av att tro på en gubbe i himmelen får de gärna göra det, men för guds skull (;)), håll det för er själva!

Av akka
Skrivet av Markthegreat:

Axe deospray, bodyspray, kalla det vafaan du vill, hellre än att lukta schwitt hela dan...

Jag tror att Kazen syftade på att det är typ bönder som använder Axe, och att du förmodligen snart kommer att uppskatta lite "finare" deo/parfym som inte stinker flera meter runt omkring en. Men det är bara min gissning:)

Av akka
Skrivet av Hablam:

men det känns ju fel att få en mobil som dom inte kan lagaO.o borde ju få en annan mobil tycker man?

Så som jag har förstått det så är det första revisionen av Desire som lider av dessa problem, senare upplagor ska tydligen fungera problemfritt. Blir din telefon ersatt med en ny likadan modell blir det naturligtvis en nyare upplaga.

Av akka

Point of regret

Denna annorlunda film handlar om en man som spenderat 30 år i fängelse. På ett plan handlar det om att mannen ska rentvå sitt namn efter frigivningen, men den handlar minst lika mycket om att lära känna sig själv.

Sevärd film!

Av akka

7/10 Sett dig på ÖÄ en del.

Av akka

Jag skulle vilja poängtera att det inte nödvändigtvis behöver betyda så mycket att man har en iPhone eller någon annan dyr pryl, det är ju busenkelt att köpa saker på kredit eller avbetalning. På så vis kan man ju lyxkonsumera utan att ha täckning för det.

Av akka
Skrivet av Arginj:

Jag använder mina produkter främst för att jag vill tvätta av ansiktet från smuts och annat (dels på morgonen och dels på kvällen), och eftersom jag har en rätt torr hy så smörjer jag in ansiktet efteråt för att huden inte ska bli jättetorr.
Den ögonroll-on som jag använder är för att minska svarta ringar under ögonen. Den fungerar riktigt bra faktiskt, kan starkt rekommendera den! Kostar runt 150-200 kronor men räcker i flera månader.

Hmm.. jag har fått för mig att det inte är bra att hålla på med sådant för att kroppen bygger upp någon sorts beroende av återfuktande medel etc istället för att göra det av sig självt. Observera att detta är en teori jag har kommit fram till själv utan någon som helst förankring i något:)

Av akka
Skrivet av redskins:

Det är ju bara sniket, köpa fake golfutrustning och sen sälja i stort sett kass utrustning som inte gör det den ska till överpris till någon som inte har någon bättre koll. För allt som inte köps i en affär som endast har en sak är i stort sett fake. Hoppas att folk som gör detta säljer till folk som har bra koll på vad som är fake och inte så att de blir ertappade...

sry för 2 svar i rad vet att man kan citera flera, blev som det blev i guess

Nu var ju den biten av kommentaren speciellt seriös, därav smilyn.

Av akka

Vad blir skillnaden i huden av att använda sig av olika krämer hit och dit? Jag är totalt okunnig här:)

Av akka

Jag har hört att man ska kunna köpa billiga golfprylar där och lätt sälja de här hemma i Sverige med en bra vinst:)

Men är teknik verkligen så mycket billigare i Kina jämfört med Sverige? Jag kan tänka mig att storstäderna inte är helt billiga..

Av akka

FUCK, ska jobba ikväll, o har ingen bil. Hatar kollektivtrafiken, men verkar inte ha något val denna gång:/

Av akka

Yamaha Fazer är rätt trevliga, och av någon anledning är det väldigt lätt att hitta fina exemplar till rimlig peng:)

Av akka
Skrivet av SweSG:

Idag gör jag ett försök att sluta. 27 år med snus får räcka.

Önska mig lycka till!

Lycka till;`:)

Själv slutade jag snusa och röka för en månad sedan. Känns skitbra, och nu har jag inget speciellt sug efter nikotinet heller. Jag höll på i fyra år.

Mitt tips är att bara verkligen bestämma sig. Det är skitjobbigt de första dagarna, jag blev väldigt lätt irriterad, men jag löste det genom att dra till gymmet och totalt döda ett par muskelgrupper, och efteråt kändes det mycket bättre.

Av akka
Skrivet av Hablam:

om jag vill ha en ny telefon? får jag då en telefon för 5000 (som mobilen kostade när den var ny?) eller får jag haldassig ZTE blade?

Eftersom att Desire fortfarande finns kommer du att få en sådan, annars ska den ersättas mot likvärdig lur. Spontant hade jag krävt stålarna tillbaka o köpt en nyare modell.

BTW så är min Desire inne på service för tredje gången, samma fel som din har:( Riktigt trött på den nu.

Av akka

alltså vill man bara ha en dagens lunch behöver man ju knappast leta för att hitta något för 80 spänn, inget att oroa sig för:)

Av akka
Skrivet av KniFF:

Alpha Dog - 6.9/10

Droguppgörelser, gäng och mord, baserad på verklig händelse.

Såg precis denna rulle, och ovan räcker väl som beskrivning.

7/10

Av akka
Skrivet av Markthegreat:

De e redan här x) Och sticker vid 21.30 typ, sen ska jag duscha o sen e hon 10, vilket innebär att jag inte får lämna huset -.-

Du har hunnit med att ha alkoholproblem, men du är inte tillräckligt gammal för att gå ut efter kl 22?

Själv var jag fortfarande full när jag vaknade och min mage har bråkat med mig hela dagen. Tänkte prova en pizza och hoppas på att det går bra:)

Av akka
Skrivet av liv&helvete:

Vad trött jag blir.

Jag provade ju på tre nummer utav "Pc för alla" för 49 spänn. Och det var ingenting som var bindande, utan jag skulle få mina tre nummer och inget mer. Men så nu så har jag fått yttligare två nummer ( eller jag fick ett nummer förra månaden, och ett i går fredag ) utöver dom tre som jag redan har betalat för. Och ett inbetalningskort på 140 spänn ( 70 kr / nummret ).

Saken är ju den att jag har ju inte tecknat mig på att få fortsatt prenumation på "Pc för alla". Utan att jag bara skulle få tre nummer och inget mer. Så vad dom här två andra nummret kommer ifrån, det vete sjutton. Det är då ingenting som jag har tecknat upp mig på.

Så jag antar väl att jag lär säga upp något som jag inte har tecknat mig på. Strul för ingenting.

Man ska aldrig ta sådan erbjudanden, slutar alltid på samma sätt;)

Av akka
Skrivet av Airwolf:

Med tanke på att du behöver fråga, så tycker jag absolut du skall sluta pilla med elen överhuvudtaget. Innan en allvarlig olycka inträffar.
Ta in en riktig elektriker, vad du nu än skall göra.

Tänkte precis skriva något liknande, kan man inte koppla ihop en brytare som är något av det simplaste ska man inte hålla på med el.