Inlägg

Inlägg som narya har skrivit i forumet
Av narya

Jag gjorde precis det här bytet från öppen fiber till Bahnhof och är helnöjd. Det blev mycket billigare, 298:- under bidningstiden för 1000/1000 istället för 450:- innan för 250 / 100 (också från bahnhof fast vi öppen fiber). Enda nackdelen är att det kostar ca 2000:- att byta tillbaka till öppen fiber om man nu skulle vilja det men jag sparar in mer än så under de 24 bundna månaderna..

Hastighetsmässigt får jag ut ca 700-800.

Av narya
Skrivet av hakro807:

2: Möjlighet att tagga kategorier i samlingstrådar. Om jag säljer en mobil, en processor och minnen så borde jag kunna tagga dessa tre.

+1 på den, möjligthet att tagga flera kategorier i samma annons.

Sen omdömessystem som så många andra sagt.

Tycker i övrigt inte för mycket ska ändras, fungerar rätt bra som det gör idag.

Av narya

Håller helt med @Fonzzi

Har suittit ordförande i lokal fackklubb i många år och skulle aldrig gå med på att en av våra medlemmar skulle bli återbetalningsskyldig vid scenariot TS råkat ut för. Vi hade iofs en vettig arbetsgivare så kan inte ens se att det skulle uppstå hos oss.

Självklart ska man inte gå i strid med sin arbetsgivare i onödan och det bästa är alltid att komma överens. Köper dock inte att man ska gå med på det för att vara sjysst som vissa i tråden påstår - chansen att arbetsgivaren skulle ge något extra nångång för att vara sjysst är obefintlig.

Av narya

250 för u2711

Skickades från m.sweclockers.com

Av narya

100kr för Dell u2711. Kan hämta (gärna imorgon, måndag, kväll).

Av narya

Budar 1500 för Canton + Nexus 5x. Kan hämta.

Av narya

Har nog samma problem som fultomten, hade velat ha Spotify Connect.

Utan Spotify Connect kan jag tänka mig lägga 500:- men misstänker att du vill ha mer en så för den.

Av narya

Finns förstärkaren kvar?

Av narya

Förstår inte hur folk kan argumentera emot @Blomman90 , det han skriver stämmer. Det är ju inte ens hans ord utan ARNs. Sen kan man ju inte vara säker på att en domstol skulle följa ARNs beslut men de flesta butiker brukar följa ARN.

Min rekommendation är att skicka ett mail till netonnet och hänvisa till fallet i ARN som blomman nämnde i en tidig kommentar och be att få en ny kamera till samma pris.

Av narya

Bjuder 450, kan hämta.

Av narya

Finns den kvar? Kan bjuda 350 med avhämtning.

Av narya
Skrivet av sniglom:

Ja, så långt kan jag läsa i lagtexten med. Men ingen vill neka mig detta.
Som jag tolkat lagtexten så säger den, du får begära semester under din uppsägningstid men arbetsgivaren får säga nej.

Mitt problem är något annat, nämligen, får jag ta ut 2017 års semesterdagar och begära semester för dessa?
Ekonomi säger att jag inte får lov att göra det och jag hittar inget som säger motsatsen.

Jag hittar ingenting i lagtexten som säger något särskilt om vad som händer med 2017 års semesterdagar i samband med uppsägning heller. Förutom att jag garanterat får pengar för det.

Ok, läste frågan lite för fort. Då blir det, som flera andra sagt, till att ta ut obetalda dagar (tjänsteledigt) som ju på ett ungefär borde kvittas ut mot utbetalda semsterdagar på slutlönen. Om nu företaget går med på det.

Sen om företaget vore sjysst och inte så regelryttigt så är det ju inte omöjligt att få ta ut hitills intjänade semesterdagar för 2017 redan i år. Men det verkar de ju inte så sugna på.

Av narya
Skrivet av sniglom:

Tack att ta ut obetald ledighet kanske kan vara ett alternativ, men det brukar kräva särskilda skäl.

Syftet med denna tråden var att ta reda på vad som gäller rent juridiskt, så jag har något att hänvisa till.
Självklart kan jag få chefen att prata med ekonomi, men jag föredrar verkligen att veta hur det ligger till istället.

Rent juridisk gäller att företaget får neka dig att ta ut den insparade semestern (i lediga dagar) innan du nu slutar.

Det finns dock inget som säger att du inte får ta ut den om det är ok för företaget. Om din chef har något att säga till om verkar det ju som att det skulle gå bra.

Av narya

Jag bjuder 2800:- för diskarna och kommer och hämtar dom.

Av narya

Lägger 2500:- för diskarna om de inte har några SMART fel.

Av narya

2600:- för båda 6Tb diskarna

Av narya

UX31E + PS4 2750:-, hämtar idag eller imorgon.

Av narya

1750 inkl frakt för iPhone.

Av narya
Skrivet av Niczo:

Detta låter väldigt lurt, man kan inte välja operatör. 700Mbit upp för 225kr i månaden låter för bra för att vara sant, och av PDF-filens innehåll kan jag inte dra slutsatsen att det faktiskt stämmer. Mer troligt är att minst 700Mbit ska kunna tillhandahållas som tillval, och de 225 kronorna som är påslag på hyran endast betalar för anslutningen till stadsnätet och inte bandbredden.

225:- för 700/700 behöver alls inte vara för bra för att vara sant. Vår BRF (i stockholm) har gruppanslutning och ligger runt 200 per lgh för 1000/1000. Dock är det ju alltid en begränsning för alla lägenheter totalt (går via switch i källaren) och den tror jag är på 2000/2000 totalt för våra ca 35 lägenheter. Men jag har fått ut 700+ varje gång jag kört bredbandskollen hitills.

Av narya

Har precis samma fel. Läste också recensioner innan som ju hyllade kameran som bl.a har OIS (vilken faktiskt fungerar bra). Men filmar man med liiite för dåligt ljus (AKA inomhus) så går FPS ner till ~15. Helt värdelöst.

Laddade ner XDA modden för kameran här: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 och det fungerar lite bättre nu men är inte helt nöjd än.