Inlägg

Inlägg som XS7 har skrivit i forumet
Av XS7

Varför inte köpa ett x1950gt ist? Snabbt som fan!

Av XS7

Behöver Gratis webbhotell Som stödjer PHP

Jag som jag skrev i rubriken, jag har letat hera dagen efter ett bra webbhotell men inget verkar funka, eller så stödjer de inte PHP. Det ska vara över 5 mb utrymme (Behöver inte mer än 10).

Av XS7

Jag tycker att du ska vänta lite, om en månad i april ska ati släppa sitt värsting kort som kommer sänka priset på 8800 gtx!

Av XS7

Bra program till iPod video

Jo, jag är väldigt trött på de fruktansvärt ostabila iTunes och letar efter ett bättre program som man enklare kan föra över musik och videos. Jag gillar inte riktigt "synknings funktionen" utan föredrar "dra & släpp". Och vad är det enklaste sättet att föra över AVI och divx filmer till ipoden? Att göra om dem till mp4 tar lite för lång tid!

Av XS7

jag har ett hauppauge WinTV-HVR 900 som jag kan se digitala kanaler med. Finns det något sätt att få de att fungera med ett accesskort så jag kan se betal kanalerna?

Av XS7

Är koaxial samma sak som spdif? När jag använder det från dvd:n till förstärkaren står de att de e digitala signaler!

Av XS7

Skaffa de inte om du gillar att spela alla mina spel "hackar" och har fått mkt sämre fps. tillochmed cs har fått sämre fps. Låg alltid med 100 fps nu kan de gå ner till 80! =S!

Av XS7

Hah, våran boxer har exakt samma problem!

Av XS7

Jepp, har exakt samma problem, men mitt moderkort säger att jag har fel på min slave hårddisk men den fungerar i min xbox. Har satt piggsen rätt så de e de inte fel på!

Av XS7

Slave hårddisk, fungerar inte =/

Jo, jag tänkte lägga över lite nya filer till min xbox's 80 gb hårddisk så jag sätter in den i datorn och ändrar om den till slave. Det fanns en massa olika sätt man kunde sätta "piggarna" på men de blev på 16 "heads" Slave. Kunde välja 16 heads också. Min Master hårddisk satte jag som "master with slave present" M en när jag startar datorn står det att det är fel på min slave hårddisk. Den fungerar utmärkt i min xbox. Kan de bero på att hårddisken är uppdelad i väldigt många partitioner?

tacksam för all hjälp jag kan få!

Av XS7

Med min dator i sign kan jag inte lira wow så bra längre, brukade ligga på 90-70, nu ligger jag på 30-40 och med ett konstant mini hackande, inget som stör mig eftersom jag inte spelar skiten längre ;). Hur som hellst kan man ju inte säga att vista suger bara för att de kräver mer minne. Det är nytt. Och det kräver nytt. så är de bara. Vista är helt underbart att arbeta med!

Av XS7

Nvidia drivers till vista!

Installerade nyss Vista Ultimate och märkte att drivrutinerna inte var de färskaste, hängde tex efter lite i wow. Har ett 7800 gs kort. Kollade på Leadteks sida och hittade endaste till xp och äldre, och på nvidias sida hittade jag endast beta versioner och rc1 och de var ganska gamla!

Av XS7

Jag har bara de gamla farcry med 1.4 patchen, Är de stor skillnad i MP känslan i de nya spelen?

Av XS7

Det är ju hur gött som helst att spela cs på widescreen mode i 1680x1050 upplösning. Förstår inte vad det är som hänger efter riktigt., men jag har ju inte spelat cs på en bra crt på riktigt många år. Men asså 22w är ett riktigt bra köp enligt mig

Av XS7

Har fortfarande patch 1.0 och de senaste drivrutinerna tror jag!

Av XS7

Fel i farcry, please help!

Jag installerade farcry idag och det gick utan problem. Men när jag satt alla inställningar på högsta så fick jag en del grafik buggar.
http://img175.imageshack.us/img175/6074/farcry0002on1.jpg
Kolla på korallerna!

http://img46.imageshack.us/img46/4624/farcry0000zx8.jpg
Nån som vet vad det är för fel. För jag skulle verkligen vilja spela detta underbara spel. =D!

Av XS7

Varför bry sig om hur kortet ser ut? Möjligtvis om du har en sån där dell dator där allt är uppochner

Av XS7

Det finns ju sånna här pcmcia kort läsare, vi har en i våran dilog. Jag har letat efter nån pcmcia plats att sätta i min stationära dator. Har inte hittat nån på komplett eller datorbutiken.

Av XS7

Jag har den hp skärmen från siba 22w. Hur bra som hellst. älskar den över allt! =D

Av XS7

Betal-kanaler i datorn MCE

Har precis skaffat mig en 22w och ett tv kort som stödjer digitala kanaler. 1 2 4 6 fungerar riktigt bra men jag undrar om det finns nått sätt att få in betalkanalerna så som 3 5 och ztv. Vi har boxer med 2 st tvilling kort så det ska inte vara några problem. Nån som vet hur detta fungerar? Jag har testat att dra en antenn kabel från boxer UT till min dator men fick inte in mer än 15 kanaler för de!

Värt att nämna kanske är att mitt tv-kort är ett Hauppuage 900. Ett usb tv-kort är de. http://hauppauge.se/pages/products/swe_1prod_data_HVR900.html